win

Golddiggers opgelet: deze armband van 14 karaat goud (t.w.v. €142) kun je winnen

Golddiggers opgelet: deze armband van 14 karaat goud (t.w.v. €142) kun je winnen

Sieraden zijn nooit een slecht idee. Hoe meer, hoe beter. Toch? We geven daarom twee keer een armband weg van C’est Moi Jewels. En we verklappen alvast: die wil je om je pols hebben.

| Esmée Oudman

Want da’s niet zomaar een sieraad: de armband is gemaakt van 14 karaat goud.

Lees ook
Mee in de koffer (en hier te winnen): dit boek lost al je reisongemakken op

Samenstellen maar

Je maakt twee keer kans op de Three Ring Pendant armband van C’est Moi Jewels (t.w.v. €142). En je hebt de keuze uit negen verschillende kleuren van het satijnen koord. De armband heeft drie ringen waar de woorden ‘Hope’, ‘Faith’ en ‘Love’ op gegraveerd zijn. Je kunt ook kiezen tussen de drie ringen in het geelgoud óf in het geel-, rosé- en witgoud.

C’est moi jewels

De sieraden van C’est Moi Jewels zijn van 14 karaat geelgoud, roségoud of witgoud. De armbanden uit de collectie ‘La Creation’ bestaat uit gekleurde satijnen koorden, met 14 karaats gouden details: enkel geelgoud of de drie verschillende soorten. Je kunt zodoende zelf je favoriete armband creëren. Hierdoor is elk sieraad een persoonlijke creatie. Kortom, een echte C’est Moi Jewel.

Winnen

Wil je de Three Ring Pendant van C’est Moi Jewels winnen? Laat dan in een reactie weten waarom. Je kunt hier kijken voor de verschillende kleuren. Na twee weken nemen wij contact op met de winnaars.

SNACKS | MODE | WIN | LIFESTYLE

Bron: C'est Moi Jewels | Foto: C'est Moi Jewels

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Quirine QuirineQuirine Quirine

ik zou deze armband, zoals op het plaatje, erg graag willen winnen! Ik ben al een tijdje op zoek naar een leuke armband. en dit is nu precies wat ik zoek!!!! helemaal perfect.

Monique StoppelsMonique Stoppels

Dit sieraad is heel mooi in zijn eenvoud.

mik besselmik bessel

Echt een supermooi en stijlvol sieraad. Een blikvanger waar ik heel erg blij mee zou zijn

Marjan VMarjan V

Erg mooi en niet te opzichtig!

Yolanda KYolanda K

Hoe mooi is dit sieraad aan elkaar geknoopt: ik voel me al een echte Houdini als ik ernaar kijk! De gouden ringen zijn natuurlijk een extra bonus. Wat een beauty!

Diane van KoeverdenDiane van Koeverden

ik wil deze mooie armband wel winnen omdat ik graag leuke armbanden draag en regelmatig afwissel en combineer. deze zou daar mooi bijpassen in de mix combi met een zwart of een paars koord zodat ik toch weer een leuke mooi en andere leuke aparte combinatie kan maken. Got to love it.

José LeeJosé Lee

Zo subtiel en toch een enorme blikvanger. C'est formidabel!

Elle WElle W

deze is mooi, heel bescheiden en beslist niet opzichtig. Past precies bij mij

Anja RosselAnja Rossel

C'est moi.Eenvoudig, nietopvallend,ingetogen...

Jacques LeliveldJacques Leliveld

wat een gave armbanden.. best moeilijk om te kiezen.. ik doe mee voor mijn schatje, zij klaagt dat ik TEVEEL tijd steek in prijsvragen om NIETS te winnen.. dit zal haar wel een tijdje stil krijgen..Mag ik haar laten kiezen..? Wel eerst ff winnen, natuurlijk. Ben benieuwd

Meer win

Meest gelezen

Lees dit ook even

Please update your browser