win

De lekkerste smoothies maak je met deze blitse blender en je kunt 'm winnen

De lekkerste smoothies maak je met deze blitse blender en je kunt 'm winnen

Voor een overheerlijk sapje hoef je heus niet naar een (te dure) smoothie-winkel. Je maakt ‘m gewoon lekker zelf met de blender van Boretti.

| Esmée Oudman

En deze eyecather voor op je aanrecht kun je winnen.

Lees ook
Het water loopt ons in de mond: win een jaar lang gratis donuts

Razendsnel

Met de Boretti Frullatore Blender (t.w.v. €299,95) maak je in een razend tempo te lekkerste smoothies. Het apparaat heeft drie verschillende snelheden en een pulse-stand, zodat bevroren fruit of ijsblokjes rap gepureerd worden. Het mes is uitneembaar, dus makkelijk schoon te maken. Bovendien is de blender ook geschikt om groenten tot soep te pureren.

Boretti

Keukenapparatuur van het Italiaanse merk Boretti staat bekend om een prachtige design en uitstekende kwaliteit. Dus geen blender die over twee jaar in de berging staat, hier ga je een heel leven mee doen.

Winnen

Wil jij de Boretti Frullatore Blender winnen? Laat dan in een reactie weten waarom. Na twee weken nemen wij contact op met de winnaar. Mocht je niet in de prijzen vallen dan kun je ‘m hier met een flinke korting bestellen.

SNACKS | WIN | ETEN & DRINKEN | LIFESTYLE | LINDA.GEEFT KORTING

Bron: LINDA.GEEFTKORTING | Foto: LINDA.GEEFTKORTING

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

cindy brochardcindy brochard

Ik zou deze heel graag winnen om lekkere fruit en groente hapjes te maken voor mijn dochter van 6 maanden en te experimenteren met het maken van lekkere smoothies.

Kirsten van DaalenKirsten van Daalen

Deze Boretti blender zou ik graag winnen. Mooi design en voor van alles en nog wat te gebruiken!

Nadja Verberne-van DongenNadja Verberne-van Dongen

ik doe ook heel graag mee met deze winactie. drink heel graag smoothies, en wat is nu leuker en lekkerder dan ze zelf te maken! deze beauty mag bij ons wel op t aanrecht komen staan!

Ineke KuijstenIneke Kuijsten

helaas heb ik nog geen blender. Lijkt me heerlijk om zelf je eigen smoothies te maken. En ook handig voor het pureren van soepen. Een ideaal apparaat dus

Trudy HeijneTrudy Heijne

Omdat m'n huidige blender zoveel lawaai maakt dat het elke ochtend voelt alsof ik op de bouw sta. Help.

Lonne RijversLonne Rijvers

Halleluja wat een leuke actie! Nieuw appartement per 1 juli, nieuwe keuken en... voel je 'm aankomen, een nieuwe blender. Dat ding wat er nu staat is eigenlijk gewoon te smerig...

Jolanda Van der MolenJolanda Van der Molen

Razendsnel dat wil ik wel! Ik hou er van als een smoothie helemaal glad is zonder stukjes. Supermooi ook in onze nieuwe keuken! Liefs, Jolanda van der Molen

Dineke WiersemaDineke Wiersema

Hij is mooi en past goed bij ons fornuis, lekker smooothies maken...

Kim JanssenKim Janssen

Elke keer neem ik me voor om vaker gezonde sapjes en smoothies te maken en elke keer vergeet ik het ook weer of het is me te veel werk met mijn staafmixer. Met deze super blender moet gezonde drankjes maken een eitje zijn!

Jolanda Van SchijndelJolanda Van Schijndel

Met deze blender maak ik hopelijk wel tijd om voldoende groente en fruit te eten... heerlijke smoothies! Of zoals een vriendin zegt: ons moettie.

Meer win

Meest gelezen

Lees dit ook even

Please update your browser