win

De lekkerste smoothies maak je met deze blitse blender en je kunt 'm winnen

De lekkerste smoothies maak je met deze blitse blender en je kunt 'm winnen

Voor een overheerlijk sapje hoef je heus niet naar een (te dure) smoothie-winkel. Je maakt ‘m gewoon lekker zelf met de blender van Boretti.

| Esmée Oudman

En deze eyecather voor op je aanrecht kun je winnen.

Lees ook
Het water loopt ons in de mond: win een jaar lang gratis donuts

Razendsnel

Met de Boretti Frullatore Blender (t.w.v. €299,95) maak je in een razend tempo te lekkerste smoothies. Het apparaat heeft drie verschillende snelheden en een pulse-stand, zodat bevroren fruit of ijsblokjes rap gepureerd worden. Het mes is uitneembaar, dus makkelijk schoon te maken. Bovendien is de blender ook geschikt om groenten tot soep te pureren.

Boretti

Keukenapparatuur van het Italiaanse merk Boretti staat bekend om een prachtige design en uitstekende kwaliteit. Dus geen blender die over twee jaar in de berging staat, hier ga je een heel leven mee doen.

Winnen

Wil jij de Boretti Frullatore Blender winnen? Laat dan in een reactie weten waarom. Na twee weken nemen wij contact op met de winnaar. Mocht je niet in de prijzen vallen dan kun je ‘m hier met een flinke korting bestellen.

SNACKS | WIN | ETEN & DRINKEN | LIFESTYLE | LINDA.GEEFT KORTING

Bron: LINDA.GEEFTKORTING | Foto: LINDA.GEEFTKORTING

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Roxanne van den BrulRoxanne van den Brul

In 1 woord. MARGARITA'S!!

Rianne de BoerRianne de Boer

Mijn vriend en ik zijn begonnen met gezonder leven. Veel sporten en gezonder eten. Met deze blender zouden we zoveel kunnen toevoegen aan onze voeding!

Liselot JagerLiselot Jager

Yes! Favoriete manier om de kinderen te foppen qua groenten. Net de derde weer stuk omdat ik toch altijd voor de budget versie ga, suf. Dus graag!

L LubbersenL Lubbersen

Oeh gaaf Boretti! Deze stijlvolle blender zet ik graag in de keuken neer. Perfect voor heerlijke zomerse smoothies en ook handig voor het maken van soep. Ik doe graag mee :)

Linda H.Linda H.

Wauw, wat een mooie apparaat! Al mijn apparaten in de keuken zijn van zwart glanzend materiaal, dus deze zou daar perfect bij passen. Heerlijk!

Rebecca SchweppeRebecca Schweppe

Jaaa, dit wil ik! ik woon sinds kort op mezelf en mis een blender om gezonde smoothies te maken ontzettend! zou ideaal zijn om op deze manier toch genoeg groentes en fruit binnen te krijgen door dagelijks een gezond sapje te maken! :)

Emma Van Der KnaapEmma Van Der Knaap

Dan kan ik heerlijke smoothies maken voor mijn moeder en mij. Zij zal er heel blij van worden!

Anne ThomassenAnne Thomassen

Ik maak het liefst elke dag een gezonde smoothie en maak ook vaak soep en mag ik de blender van mijn moeder lenen! Alleen ik ga binnenkort uit huis en mag die van haar helaas niet meenemen ! Dus ik kan wel een goede en krachtige belender gebruiken en past nog eens mooi bij mijn andere keuken spullen :)

Maddy BondersMaddy Bonders

De blender van mijn huisgenoot verhuist helaas mee met hem naar zijn nieuwe woning. Ik zal de blender erg missen, dus dit zou een perfecte vervanging zijn! Zo kan ik als student bijvoorbeeld gezonde smoothies maken om er een gezonde levensstijl op na te houden.

cindy brochardcindy brochard

Ik zou deze heel graag winnen om lekkere fruit en groente hapjes te maken voor mijn dochter van 6 maanden en te experimenteren met het maken van lekkere smoothies.

Meer win

Meest gelezen

Lees dit ook even

Please update your browser