Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

win

De lekkerste smoothies maak je met deze blitse blender en je kunt 'm winnen

De lekkerste smoothies maak je met deze blitse blender en je kunt 'm winnen

Voor een overheerlijk sapje hoef je heus niet naar een (te dure) smoothie-winkel. Je maakt ‘m gewoon lekker zelf met de blender van Boretti.

| Esmée Oudman

En deze eyecather voor op je aanrecht kun je winnen.

Lees ook
Het water loopt ons in de mond: win een jaar lang gratis donuts

Razendsnel

Met de Boretti Frullatore Blender (t.w.v. €299,95) maak je in een razend tempo te lekkerste smoothies. Het apparaat heeft drie verschillende snelheden en een pulse-stand, zodat bevroren fruit of ijsblokjes rap gepureerd worden. Het mes is uitneembaar, dus makkelijk schoon te maken. Bovendien is de blender ook geschikt om groenten tot soep te pureren.

Boretti

Keukenapparatuur van het Italiaanse merk Boretti staat bekend om een prachtige design en uitstekende kwaliteit. Dus geen blender die over twee jaar in de berging staat, hier ga je een heel leven mee doen.

Winnen

Wil jij de Boretti Frullatore Blender winnen? Laat dan in een reactie weten waarom. Na twee weken nemen wij contact op met de winnaar. Mocht je niet in de prijzen vallen dan kun je ‘m hier met een flinke korting bestellen.

* De winnaar is gekozen. Er kan niet meer worden gereageerd.

SNACKS | WIN | ETEN & DRINKEN | LIFESTYLE | LINDA.GEEFT KORTING

Bron: LINDA.GEEFTKORTING | Foto: LINDA.GEEFTKORTING

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

jen bakkerjen bakker

mijn zoon staat zo graag in de keuken, wat zou hij hier blij mee zijn...!

Misalia StenhuijsMisalia Stenhuijs

Hiermee kan ik heerlijke smoothies maken!!!

Monique StoppelsMonique Stoppels

Past zo supergoed bij mijn Borettifornuis en pannen en natuurlijk draag ik mijn borettischort bij het koken!

Anja RosselAnja Rossel

DEZE BORETTI ZAL ZICH BESLIST THUIS VOELEN IN MIJN KEUKEN EN IEDERE DAG MAG HIJ ZIJN BEST DOEN OM DE LEKKERSTE EN VOORAL GEZONDE SMOOTHIES VOOR ONS TE MAKEN!!

Caroline CCaroline C

O wow, wat een mooie, snelle en stevige Boretti Frullatore Blender! Daar zou ik heel graag de blits (en smoothies, en soepen, en pesto's, en crushed ice, en mijn eerste zelfgemaakte hummus, en ..., en ..., en ...) mee maken! De enige blender die ik ooit heb gehad, is een afdankertje van een vriendin die hem niet meer wilde hebben omdat hij het niet goed deed. Dat was een tien-euro-blender van een warenhuis, die maar een stand had en die je moest vastpakken en schudden - terwijl je hem volgens de handleiding juist op een plat en stevig oppervlak moest laten staan... - zodat de bovenste stukjes fruit bij het mesje in de buurt konden komen. En ijsblokjes of andere harde dingen zoals nootjes heb ik er nooit mee kunnen vermalen. Deze Boretti blender zou dus een hele goede aanwinst zijn! En misschien kan ik dan eindelijk een prinses worden, een keukenprinses om precies te zijn ;)

Natalie van den AdelNatalie van den Adel

Dan kan Mn vader in stijl smoothies maken voor iedereen die zelf op zondag morgen uitslaapt.

Alice VonckenAlice Voncken

Wat een verblendend mooi apparaat :-D

Eva KrootEva Kroot

Kei handig voor mijn uitzet! Dat maakt het samenwonen nog beter! Zo kunnen wij samen door gaan met het gezonden leven en nog veel makkelijker

Dino NeutelDino Neutel

Geweldig apparaat, die wil ik in mijn keuken, heerlijke en gezonde smoothies :)

Debbie HavemanDebbie Haveman

Ja graag! Een eyecatcher in mijn keuken die ik dagelijks ga gebruiken voor gezonde smoothies. Zal dit dan eindelijk de stap in de richting zijn mijn overtollige kilo's te verliezen? I hope so!

Meer win

Lees dit ook even

Please update your browser