Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

Advertorial

Win en slaap lekker: 3 x Advanced Night Repair-pakket van Estée Lauder

Win en slaap lekker: 3 x Advanced Night Repair-pakket van Estée Lauder

Ben je al tijden op zoek naar de ideale producten om je huid te reinigen voordat je je bed induikt, maar loopt die zoektocht nog niet helemaal gesmeerd? Begrijpen we helemaal. 

Van het enorme aanbod dat tegenwoordig in de winkels ligt, wordt ieder mens een beetje duizelig.

Goede verzorging

Maar, we hebben goed nieuws voor je. Estée Lauder geeft drie Advanced Night Repair-pakketten weg. Staan je zintuigen al op scherp? Mooi. De vijf producten die in dit pakket zitten, zorgen er namelijk voor dat je huid reinigt, verfrist, herstelt én hydrateert. Het enige wat jij in dit verhaal dus nog hoeft te doen is die eeuwige zoektocht achter je laten en heel snel één van deze drie pakketten winnen.

Vaste volgorde

Heb je eerlijk gezegd geen idee wat je precies met die vijf producten moet doen als je ze eenmaal in huis hebt? De bijgesloten handleiding biedt hulp: elke avond breng je de vijf producten in dezelfde volgorde aan. Je begint met reinigen (Micro Cleansing Balm), dan versterken (Perfectly Clean Lotion), vervolgens herstellen (Advanced Night Repair serum en Advanced Night Repair Eye Concentrate Matrix) en je sluit af met hydrateren (Revitalizing Supreme+).

Voorkom huidveroudering

Klinkt misschien als een hap uit je kostbare avondtijd, maar geloof ons, dat valt reuze mee. Bovendien, wat is er belangrijker: verminderd huidherstel en huidveroudering door het niet goed verzorgen van je huid? Of die paar minuten extra in de avond? Dat dachten wij ook. Estée Lauder for president.

Winnen

Wil jij kans maken op één van de drie Advanced Night Repair-pakketten t.w.v €330? Laat dan in dit formulier weten waarom  juist jij kans moet maken op dit fijne pakket. Dan nemen wij na twee weken contact op met de winnaars.

Klik hier voor de voorwaarden.

SNACKS | WIN | ADVERTORIAL | BEAUTY | #BEAUTYGEHEIM

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Kim vd TKim vd T

Ik heb ooit een monstertje gehad van dit merk en was erg tevreden met het product. Het verbeterde mijn huid heel erg. Helaas is het veel te duur om te kopen voor mij.

Cindy RCindy R

Jaa veel stress, drukte, weinig slaap enz, maar ik heb besloten beter voor mijn lijf te gaan zorgen! Meer tijd voor gezond eten, meer rust en meer tijd voor een goede verzorging van mijn lijf en huid! Dus dit komt zo goed uit! ❤️

Alice KokAlice Kok

Zou dit iets zijn voor mijn gevoelige huidje??

Liselot JagerLiselot Jager

Die zoektocht loopt zeker nog niet gesmeerd. Nu mid 30 en merk toch dat ik andere dingen moet gaan t.a.v. huidverzorging. Het proefmonstertje in het magazine was fijn dus wil de rest ook best hebben hoor :)

Mariska OosterveenMariska Oosterveen

Wouw, wouw, wouw wat zou ik deze graag willen winnen!

Maaike BrinkMaaike Brink

Ik ben al een hele lange tijd op zoek naar de juiste producten voor mijn zeer gemengde huid! Ik denk dat deze producten heel goed bij mij passen, dus wil ik super super graag winnen zodat ik altijd een stralende huid heb

Jade AlderdenJade Alderden

HET serum voor iedere huid. De advance night repair, my skincare to succes. En erg welkom als ik aan het einde van april naar Nepal reis en een vlucht heb van 15 uur. Met de advance night repair komt mijn huis in iedergeval niks meer te kort! Need iT ????????

Maria HengelMaria Hengel

Bij mijn advanced leeftijd inclusief advanced skin, past een advanced night repair pakket

Francien KramerFrancien Kramer

Ik zou heel graag die eeuwige zoektocht achter mij willen laten. Dit heb ik nou net nodig, een handleiding die mij precies uitlegt wat ik als eerst moet gebruiken. Eerlijk gezegd doe ik nu altijd zomaar wat en zou ik best wat meer dagelijkse routine daarin moeten krijgen. Ik ga in ieder geval heel hard duimen.

eline otteeline otte

Lieve Linda! Ik sta elke keer verbaast van al die leuke winactie die jullie weggeven!! Ik ben al jaren fan van Estee lauder. Advanced night repair is dan ook mijn favoriet van alle merken!! Het kost savonds even tijd maar het is het oh zo waard! Na een koude winter en na lange werkdagen moeten we lief zijn en aandacht geven aan onze huid! Zou fantastisch zijn om mijn assortiment aan te vullen met deze prachtige producten! Liefs!

Meer win

Lees dit ook even

Please update your browser