Advertorial

Win en slaap lekker: 3 x Advanced Night Repair-pakket van Estée Lauder

Win en slaap lekker: 3 x Advanced Night Repair-pakket van Estée Lauder

Ben je al tijden op zoek naar de ideale producten om je huid te reinigen voordat je je bed induikt, maar loopt die zoektocht nog niet helemaal gesmeerd? Begrijpen we helemaal. 

Van het enorme aanbod dat tegenwoordig in de winkels ligt, wordt ieder mens een beetje duizelig.

Goede verzorging

Maar, we hebben goed nieuws voor je. Estée Lauder geeft drie Advanced Night Repair-pakketen weg. Staan je zintuigen al op scherp? Mooi. De vijf producten die in dit pakket zitten, zorgen er namelijk voor dat je huid reinigt, verfrist, herstelt én hydrateert. Het enige wat jij in dit verhaal dus nog hoeft te doen is die eeuwige zoektocht achter je laten en heel snel één van deze drie pakketten winnen.

Vaste volgorde

Heb je eerlijk gezegd geen idee wat je precies met die vijf producten moet doen als je ze eenmaal in huis hebt? De bijgesloten handleiding biedt hulp: elke avond breng je de vijf producten in dezelfde volgorde aan. Je begint met reinigen (Micro Cleansing Balm), dan versterken (Perfectly Clean Lotion), vervolgens herstellen (Advanced Night Repair serum en Advanced Night Repair Eye Concentrate Matrix) en je sluit af met hydrateren (Revitalizing Supreme+).

Voorkom huidveroudering

Klinkt misschien als een hap uit je kostbare avondtijd, maar geloof ons, dat valt reuze mee. Bovendien, wat is er belangrijker: verminderd huidherstel en huidveroudering door het niet goed verzorgen van je huid? Of die paar minuten extra in de avond? Dat dachten wij ook. Estée Lauder for president.

Winnen

Wil jij kans maken op één van de drie Advanced Night Repair-pakketten t.w.v €330? Laat dan in dit formulier weten waarom  juist jij kans moet maken op dit fijne pakket. Dan nemen wij na twee weken contact op met de winnaars.

Klik hier voor de voorwaarden.

SNACKS | WIN | ADVERTORIAL | BEAUTY | #BEAUTYGEHEIM

Bron: Estée Lauder | Foto: Estée Lauder

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

lydia boudewijnslydia boudewijns

al enige jaren de 50 gepasseerd, maar nog lang niet uitgesmeerdmaak graag kans op dit repair pakket

monique van eckmonique van eck

bijna 44....

Roella GeertsRoella Geerts

zou geweldig zijn ,net moeder gewordenen 12 weken in het ziekenhuis gelegen dus mijn huid heeft een flinke opdonder gehad en die paar minuten in de avond heerlijk.... even me time

Roella GeertsRoella Geerts

nou dit zou ik wel heel graag willen winnen net moeder geworden dus weinig slaap en 12 weken in t ziekenhuis gelegendus mijn huis wat wel een oppepper gebruiken....

Myrthe StreelderMyrthe Streelder

Doe heel graag mee! Heb nog steeds geen fijne producten voor de nacht. Van elke nachtcrème krijg ik plekjes en ik ben dus gestopt en heb een enorme droge huid smorgens. Ik weet gewoon niet meer wat ik moet gebruiken. Las dat deze producten ook goed zijn als je een slechte nachtrust hebt. Dus komt goed van pas!

Barbara DuqueBarbara Duque

Hi lieve LINDA. ex collega's.... omdat ik dit product Advanced night repair ken, van Estee, het mis... ;) en heel graag in deze complete setting een keer zou willen gebruiken! Lfs Bar

Margreet SchouwenaarMargreet Schouwenaar

Als ik in de spiegel kijk verbaas ik me. O ja, dat ben ik. Zestig. Ik voel me drieendertig. Het zou fijn zijn als er iets meer balans kwam! ????

Ineke AgricolaIneke Agricola

Ben nu 56, dus een dikke vijftiger, maar misschien over een paar maanden de huid van een veertiger?

wilma Dijkhofwilma Dijkhof

Dit pakket kan ik goed gebruiken als 50 plusser. Ik merk wel dat je nu beter je huid moet verzorgen. Een dag overslaan is er niet meer bij helaas.

Petra VisserPetra Visser

Nu ik dot jaar 50wordt moet ik toch wel slikken.Wat een andere huid heb ik toch gekregen. Waar je voorheen een half uur na de douche weer strak voor de dag kwam blijft ik er vermoeid uitzien.Mijn huid moet ik beter verzorgen. Ben ervan overtuigd dat goede producten zeker te zien is aan je huid. Let me shine☀️

Meer win

Meest gelezen

Lees dit ook even

Please update your browser