win

Winnen: 10 x het hele (en verslavend lekkere) assortiment van chocolademerk Godiva

De herfst heeft zich wat ons betreft weer veel te vroeg aangediend, maar: ieder nadeel heb z’n voordeel. En dat is in dit geval dat we weer ongegeneerd op de bank mogen liggen met een dekentje over ons heen. 

En natuurlijk met de belachelijk lekkere chocolade van Godiva naast ons. (Of ehm, in onze mond.)

Reizen
Ja, ja, Godiva. Dat chocolademerk waar je voorheen nog voor in de auto moest stappen, om ófwel naar België af te reizen, ófwel naar een wat exclusievere winkel in Nederland. Maar dat is nu dus verleden tijd: de chocoladerepen van Godiva liggen sinds eind augustus namelijk ook gewoon in de schappen bij Albert Heijn. Dus als je echt een keer heel lui bent, zou je zelfs de bezorgservice kunnen overwegen. Zijn wij even dolgelukkig met deze exclusieve samenwerking.

Tien keer weggeven
Het van origine Belgische chocolademerk staat bekend om de kwaliteit en het unieke vakmanschap. Niks alledaagse repen, maar bijzondere chocoladetabletten. Het merk heeft zelfs een speciale Masterpieces-collectie uitgebracht, die samengesteld is op basis van de best verkochte producten in de Godiva-boetieks. En wij mogen die Godiva Masterpieces plús de rest van het hele assortiment weggeven. Tien keer.

Drie keer raak
De Masterpieces-collectie bestaat uit drie verschillende chocolades die al meer dan vijftig jaar iconisch zijn voor Godiva: het Ganache Heart with Belgian Dark Chocolate (ooit gecreëerd om de eerste Godiva-boutiek in Brussel te eren), de Caramel Lion of Belgium with Belgian Milk Chocolate (gemaakt naar aanleiding van een andere mijlpaal in de historie van Godiva: het verlenen van het predicaat ‘Koninklijk’ door het Belgische Hof) en de Hazelnut Oyster with Belgian Milk Chocolate (geïnspireerd op de liefde die de oprichters hadden voor de zee).

Dolgelukkig
Denk je nu: (choco)laat dat maar héél snel mijn kant opkomen? Laat dan onderaan dit bericht weten waarom jij de Masterpieces-collectie absoluut in huis moet hebben. Wie weet zit jij binnenkort – op je bank – dolgelukkig te zijn dat de herfst al lekker vroeg is aangebroken.

VIDEO'S | SNACKS | WIN | ADVERTORIAL | ETEN & DRINKEN

Bron: Godiva | Foto: Godiva

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Roxana AsultanieiRoxana Asultaniei

Chocolaat - altijd lekker

Annett ZaumsegelAnnett Zaumsegel

Omdat mijn chocoladepot op wonderbaarlijke wijze steeds leegraakt....iemand moet het geheim kennen....aanvulling is dus welkom!

jacqueline Manakkerjacqueline Manakker

Deze chocolade verslaafde waag heel graag een kansje

Nicole BeijersbergenNicole Beijersbergen

Ik zou dit heerlijke chocolade pakket graag winnen voor mijn vriendin, die op dit moment door een moeilijke tijd gaat.

Janine HopmanJanine Hopman

Oeh, dat klinkt goed!!! Jammie

Myrthe BuijsMyrthe Buijs

Wat mooi en wat lekker! Ik heb de Godiva chocolade echt nodig om vrolijk de herfst in te gaan.De geur van goede chocolade geeft echt het herfstgevoel weer. Ik hoop dat ik straks samen zit te snoepen met mijn moeder van de chocolade!

Ilse OverwegIlse Overweg

Ik wil dolgraag het verslavend-lekkere-assortiment-van-chocolademerk-godiva winnen.

Ilse DiepeveenIlse Diepeveen

om ons zomervakantiegevoel nog even vast te houden.....het chocolademuseum inclusief proeverij heeft de meeste indruk gemaakt. Kunnen we thuis verder gaan met chocola proeven met al onze zintuigen! zien, ruiken en proeven, wij krijgen er nu al zin in om onze favoriete smaak te gaan ontdekken!

Marika VrolijkMarika Vrolijk

Beste redactie van Linda, graag kom ik in aanmerking om te winnen:10-x-het-hele-en-verslavend-lekkere-assortiment-van-chocolademerk-godiva/. Mmmm, 1x is ook al voldoende ;-). Niet voor mijzelf maar voor mijn veertien jarige dochter Anne, die toevallig op dit moment zit te puzzelen hoeveel geld zij van haar verjaardagsgeld aan een chocolade pakket zal gaan besteden. Dan kan ze al genietend van godiva haar verjaardagsgeld verder sparen en wegdromen over andere wensen. Dat zou toch top zijn. Vrolijke groet Marika Vrolijk

Louise MathotLouise Mathot

Oh, oh, oh. Dat ziet er lekker uit. Op schoot met de doos en dan voorzichtig er telkens een uitkiezen. Misschien een wijntje erbij?

Meer win

Meest gelezen

Meer win

Lees dit ook even

Meer win

Please update your browser