Advertorial

Winnen: 10 x het hele (en verslavend lekkere) assortiment van chocolademerk Godiva

De herfst heeft zich wat ons betreft weer veel te vroeg aangediend, maar: ieder nadeel heb z’n voordeel. En dat is in dit geval dat we weer ongegeneerd op de bank mogen liggen met een dekentje over ons heen. 

En natuurlijk met de belachelijk lekkere chocolade van Godiva naast ons. (Of ehm, in onze mond.)

Reizen
Ja, ja, Godiva. Dat chocolademerk waar je voorheen nog voor in de auto moest stappen, om ófwel naar België af te reizen, ófwel naar een wat exclusievere winkel in Nederland. Maar dat is nu dus verleden tijd: de chocoladerepen van Godiva liggen sinds eind augustus namelijk ook gewoon in de schappen bij Albert Heijn. Dus als je echt een keer heel lui bent, zou je zelfs de bezorgservice kunnen overwegen. Zijn wij even dolgelukkig met deze exclusieve samenwerking.

Tien keer weggeven
Het van origine Belgische chocolademerk staat bekend om de kwaliteit en het unieke vakmanschap. Niks alledaagse repen, maar bijzondere chocoladetabletten. Het merk heeft zelfs een speciale Masterpieces-collectie uitgebracht, die samengesteld is op basis van de best verkochte producten in de Godiva-boetieks. En wij mogen die Godiva Masterpieces plús de rest van het hele assortiment weggeven. Tien keer.

Drie keer raak
De Masterpieces-collectie bestaat uit drie verschillende chocolades die al meer dan vijftig jaar iconisch zijn voor Godiva: het Ganache Heart with Belgian Dark Chocolate (ooit gecreëerd om de eerste Godiva-boutiek in Brussel te eren), de Caramel Lion of Belgium with Belgian Milk Chocolate (gemaakt naar aanleiding van een andere mijlpaal in de historie van Godiva: het verlenen van het predicaat ‘Koninklijk’ door het Belgische Hof) en de Hazelnut Oyster with Belgian Milk Chocolate (geïnspireerd op de liefde die de oprichters hadden voor de zee).

Dolgelukkig
Denk je nu: (choco)laat dat maar héél snel mijn kant opkomen? Laat dan onderaan dit bericht weten waarom jij de Masterpieces-collectie absoluut in huis moet hebben. Wie weet zit jij binnenkort – op je bank – dolgelukkig te zijn dat de herfst al lekker vroeg is aangebroken.

VIDEO'S | SNACKS | WIN | ADVERTORIAL | ETEN & DRINKEN

Bron: Godiva | Foto: Godiva

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Frans van GennepFrans van Gennep

dat zal je toch winnen ..... ik droom nu al weg.

Ingrid SIngrid S

Chocolade maakt het leven mooier :-)

lysanne muijsertlysanne muijsert

Omdat ik een echte choco fan ben!

Anita te GussinkloAnita te Gussinklo

Dit kan ik als echte choc-o-holic niet laten lopen, ik moet gewoon reageren want Chocola is net als al liefde, je kunt er nooit genoeg van hebben

Ria DalenRia Dalen

Na 3 maanden ziekenhuis weer met mijn man samen op de bank (hadden dit zeker niet verwacht mar toch gebeurd) zijn hier zo dankbaar voor. Godiva chocolade erbij en wij zijn weer volmaakt gelukkig.

Anita RoelfsemaAnita Roelfsema

Het klinkt allemaal zo geweldig dat ik het heel graag zelf eens wil ervaren! Heerlijk!

Corinne van der SluijsCorinne van der Sluijs

Doordeweeks eet ik geen snoep, koek en chips. Maar dan mag ik wel in het weekend iets extra lekkers! MMM, kom maar op met deze heerlijke chocola!

Sand SpitaelsSand Spitaels

ik ben verslaafd aan chocolade

Reinelde BoeckReinelde Boeck

Een stuk chocolade is voor mij nog altijd zo verslavend en natuurlijk wil ik graag een kansje wagen hiervoor

Bianca VisserBianca Visser

Goddelijk lekkere chocolade, de enige chocolade die ik verstop voor mijn zoon en 's avonds alleen eet, helemaal op als in niets over latend... zalig! Dus ja ik wil zeker een kans maken op deze Masterpieces.

Meer win

Meest gelezen

Lees dit ook even

Please update your browser