Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

win

De perfecte huid: win een gepersonaliseerde skincare routine van Paula's Choice

De perfecte huid: win een gepersonaliseerde skincare routine van Paula's Choice

In de winter heeft je huid het vaak extra lastig. Wij helpen je een handje en geven twee keer een skincare routine van Paula’s Choice weg, speciaal voor jouw huidtype.

| Marlon Achteresch

Komt die perfecte huid weer een stukje dichterbij.

Lees ook
Deze professor legt uit hoe je huidveroudering het beste tegen kunt gaan

Skincare Routine

De professionals van Paula’s Choice zorgen ervoor dat jij de producten ontvangt die het beste bij jouw huidtype passen. Daarvoor krijg je eerst een persoonlijk skincare-advies op maat. Daarna ontvang je de producten die het beste bij jouw huid passen, ter waarde van ongeveer €165.

Paula’s Choice

Paula’s Choice streeft naar huidverzorgingsproducten die effectief zijn en doen wat ze beloven. Eerlijkheid, transparantie en wetenschappelijk bewezen ingrediënten vormen de basis bij het ontwikkelen van de producten.

Winnen

Wil jij kans maken op een van de twee gepersonaliseerde skincare routines? Laat dan in een reactie weten waarom. Na twee weken nemen wij contact op met de winnaars.

* De winnaars zijn gekozen. Er kan niet meer worden gereageerd.

Zie hier hoe Isa Hoes een makeover krijgt van Patty en Esther. Meer video’s zien? Meld je aan bij LINDA.tv voor nog meer video’s & originele LINDA.tv-programma’s.

Hou ‘m niet voor jezelf. Deel jouw beautytip hier en maak kans op 1 van de 250 beauty goodiebags t.w.v. € 350.

SNACKS | WIN | BEAUTY | LIFESTYLE | #BEAUTYGEHEIM

Bron: LINDAnieuws | Foto: Paula's Choice Skincare

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Monique StoppelsMonique Stoppels

Wat Paula kiest, is vast goed voor mij. Wie wil er nu niet een perfecte huid!!!

Martin BatelaanMartin Batelaan

mooi oud worden

Britt KappenbergBritt Kappenberg

Erg tevreden met de facewash van Paula’s Choice maar nog fijner om een hele productlijn uit te proberen!

Kim MMKim MM

Mensen onderscheidden mij op de middelbare school van mijn tweelingzus door mijn pukkels. En dan heb ik het niet over onschuldige puberpuistjes, maar een landschap van maankraters en vulkanen. Intussen goddank iets bijgetrokken, maar ik denk dat mijn huid hiervan pas echt opknapt :)

Nicolle ClaessenNicolle Claessen

Ik ben zo iemand die eigenlijk hoogst zelden make-up gebruikt en een crèmepje heeft mijn huid eigenlijk ook nog nooit gezien. Intussen 50 jaar, dus de hoogste tijd dat mijn huid eens vertroeteld gaat worden.

Sanne BSanne B

Sinds 3 jaar een hele slechte huid (ontstekingen, droog). Van alles geprobeerd, maar mag helaas niet baten. Advies en bijbehorende producten zou fantastisch zijn.

Anita Van de WaarenburgAnita Van de Waarenburg

Ik ben afgelopen jaar 50 geworden. Ik zou graag een keer een echt goed product willen uitproberen om uit te zoeken of het daadwerkelijk verschil uitmaakt welk merk je gebruikt en of je huid er echt beter gaat uitzien.

Rika BakkerRika Bakker

Ik ben al jaren opzoek naar een productlijn die écht wat doet voor mijn huid, meestal irriteren producten mijn huid juist omdat er bijvoorbeeld alcohol in zit of het droogt mijn huid te veel uit.Ik heb wat research gedaan en zag dat de producten van Paula´s choice geen alcohol of uitdrogende stoffen bevat, dus deze producten zou ik graag winnen!

Eline BEline B

omdat ik nog geen passend iets gevonden heb bij mijn huid

Coline KlompmakerColine Klompmaker

Omdat mijn winter extra lang gaat duren! Wanneer de Vitamine D hier weer de huidjes verwent, vertrek ik naar Nieuw-Zeeland, waar de winter dan net aanbreekt! Fijn voor mij hoor, maar niet voor mijn droge huid. Deze dierproef vrije producten will save my life!!

Meer win

Lees dit ook even

Please update your browser