Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

win

Aanstaande bruiden opgelet: win een trouwjurk van Bruidsmode I do! I do!

Aanstaande bruiden opgelet: win een trouwjurk van Bruidsmode I do! I do!

Vanaf 15 februari draait de feelgood film ‘Gek van Oranje’ in de bios, waarin twee Oranjefans in het huwelijksbootje stappen. Dat is al leuk, maar het wordt nog leuker…

| Marlon Achteresch

Want ga jij nou ook trouwen? Doe dat dan in een jurk van I do I do, wij mogen er een weggeven ter waarde van € 2000.

Lees ook
Zwijmelen tussen de kunst van Banksy: win een valentijnsdiner bij Moco Museum

Trouwjurk naar keuze
Mocht je de jurk nou winnen, dan hoef je het niet bescheiden aan te pakken. Je wint namelijk een exemplaar naar eigen keuze, ter waarde van € 2000. Amen. Het team van enthousiaste bruidsprofessionals zorgt er bovendien voor dat het uitzoeken en het op maat maken van de jurk een fantastische aangelegenheid wordt.

I do! I do!
Bang dat je je droomjurk niet zult vinden hoef je niet te zijn. Bruidsmode ‘I do! I do!‘ in Amsterdam staat bekend om haar grote collectie. Exclusieve designers en bekende bruidslabels zorgen ervoor dat er immer en altijd een geweldige collectie aan de wand hangt.

Gek van Oranje
Gek van Oranje is een film over vriendschap met een flinke dosis romantiek. Met een prachtig huwelijk en daarbij dus die bruidsjurk als hoogtepunt. Wil jij die trouwjurk naar keuze van ‘I do! I do!’ wel winnen? Laat dan in een reactie dan weten waarom. Na twee weken nemen wij contact op met de winnaar.

Trouwjurk winnen

* De winnaar is gekozen. Er kan niet meer worden gereageerd.

Zie hier de trailer van de film Gek van Oranje, die vanaf 15 februari te zien is in de bioscoop. Meer video’s? Meld je aan bij LINDA.tv voor nog meer video’s en originele LINDA.tv-programma’s.

SNACKS | WIN | LIFESTYLE

Bron: LINDAnieuws | Foto: I do I do

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Hennie LoosmanHennie Loosman

I DO! I DO! I DO! I DO! I DO! I DO! I DO! I DO! I DO! I DO!

M NijkampM Nijkamp

Als ik nou alvast de jurk heb, denk ik dat hij vanzelf met het aanzoek komt! Need i say more?!

Linda MLinda M

Alle kosten voor het trouwen kunnen wij op dit moment dekken, we sparen nu alleen nog voor de jurk, dus ga heel hard duimen, dat wij deze zomer trouwen!

Roxanne van IerselRoxanne van Iersel

Omdat mijn vriend hier eindelijk op zijn knieën ging, in de sneeuw in Lapland bij -20C, mooiste aanzoek ooit! Zie: https://www.instagram.com/p/Be_W35kHlpT/ Dan moet ik wel op komen dagen in een mooie jurk toch?!

els van schaykels van schayk

Me... for our secret wedding.... ssst!

Adriana de RuiterAdriana de Ruiter

Mag je ook meegdoen voor iemand anders? Dan doe ik heel graag mee voor mijn aanstaande schoonnicht, klinkt heel ver weg maar is een geweldige meid die het écht verdient! :D

Laurens Van de BruaeneLaurens Van de Bruaene

In september 2017 vroeg ik mijn vriendin ten huwelijk en in september 2018 trouwen we al. We laten er geen gras over groeien! Om mijn vriendin een hart onder de riem te steken tijdens deze drukke periode van plannen (ja, ze neemt veel hooi op haar vork en probeert het voor mij zo makkelijk mogelijk te maken) vind ik dat ze één van de prachtige jurken van I DO! I DO! zeker heeft verdiend. Dus Linda, help mij mijn vriendin een onvergetelijk moment bezorgen in de aanloop naar onze trouwdatum! :)

Mandy JonkersMandy Jonkers

Afgelopen zomer in Bali bij de bruiloft van vrienden het boeket gevangen..... nu is het wachten op vriendlief.. die eerst naar mijn ouders moet voor de ring van mijn oma, en mijn vader om mijn hand moet vragen.... ik wacht tot ik een onsje weeg .....misschien als ik zelf de jurk al heb, hij overstag gaat!?!?

Valerie Siemers ReiterValerie Siemers Reiter

OMG, dit is mijn kans om tijdens mijn tweede bruiloft een duurdere jurk te kunnen dragen dan de e-bay jurk van bruiloft 1!!!! Als ik hem win zorg ik dat verkering me vraagt en mogen jullie daar een artikel over schrijven, deal?

Ayla CoraijAyla Coraij

Ze zeggen 13 juli‘t zal maar je trouwdag zijnWant de dertiende is een vrijdagEn die dag die geeft venijnJe raad het al, dat is de dagJij en ik wordt wijEn als je te laat gevraagd wordtIs alleen de dertiende nog vrijMaargoed het is maar bijgeloofHet is zo’n ramp nog nietMaar wat nou als de taart mislukt?En wat nou als het giet?Oké, geen stress, het komt wel goedIk heb wel een ideeGewoon een trouwjurk winnenDan valt alles reuze meeDus Linda ik vraag je om een gunstEn ik hoop dat mijn gedicht je raakt Misschien een trouwjurk van I do, I do?Dat je van de 13e mijn geluksdag maakt?Motivatiegedichtje - geschreven door: moiSpannenddd!

Meer win

Lees dit ook even

Please update your browser