Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

win

Steel de show in de sportschool: maak kans op shoptegoed bij Deblon Sports

Steel de show in de sportschool: maak kans op shoptegoed bij Deblon Sports

Het nieuwe jaar gaat vaak gepaard met goede voornemens als ‘meer sporten’. Om ervoor te zorgen dat je de voornemens ook daadwerkelijk volhoudt, helpen we je een handje. 

| Maaike van de Graaf

En geven wij twee keer tweehonderd euro shoptegoed bij Deblon Sports weg, zodat je het hele jaar gemotiveerd blijft.

Lees ook
Voor een bh die aan alle kanten bij je past: win een stylingsessie bij Lincherie

Wat te winnen
Jezelf naar de sportschool slepen is af en toe best wel lastig, maar met een stijlvolle outfit wordt het toch wat makkelijker. En dus ben je bij Deblon Sports aan het goede adres. Want daar scoor je leggings met charmante details en een goede ondersteuning. Ofwel, steel je toch nog de show in de sportschool.

Deblon Sports
Deblon Sports wil vrouwen tijdens en na het sporten mooi en trots laten voelen. Hoe ze dat doen? Met hun kleding die luxe details heeft en gemaakt is van kwalitatieve, dikke en tóch ademende stoffen uit Brazilië.

Winnen?
Wil jij een elegante outfit bij Deblon Sports scoren? Laat dan in een reactie weten waarom. Na twee weken nemen wij contact op met de winnaar.

Linda de Mol duikt ook regelmatig de sportschool in. Hieronder zie je hoe zij samen met haar trainer Carlos Lens flink aan het sporten is. Meer video’s zien? Meld je aan bij LINDA.tv voor nog meer video’s & originele LINDA.tv-programma’s.

* De winnaars zijn gekozen. Er kan niet meer worden gereageerd.

SNACKS | WIN

Bron: Deblon Sports | Foto: Deblon Sports

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Lillian RLillian R

Die kraagjes, de textuur van die leggings! <3 nog nooit een sportmerk gevonden dat zo uniek maar ook classy is!

neeltje van der stapneeltje van der stap

omdat ik wat ouder ben en niet meer zo strak (ondanks de sportschool...) vind ik die dunne kleding niet prettig, deze kwaliteit lijkt me daarom wel wat !

petra anna stormpetra anna storm

Need it! Ben nou echt klaar met mezelf!

Elle WElle W

Eén van mijn vele excuses om niet te sporten is dat ik geen goede outfit heb, hoe meer excuses geschrapt kunnen worden hoe eerder ik toch aan de slag ga

Malgorzata SMalgorzata S

Mooi uitfit motiveert!

Marie-Claire van der SteenMarie-Claire van der Steen

Heel, heeeeel graag!! Ik ben 3 weken geleden bevallen van het allermooiste wezentje op deze aardbol;onze zoon Noah. Nu had ik de illusie dat je na de bevalling, net als alle #fitgirls die #zwanger zijn en een #droombevalling hebben gehad, gewoon weer meteen je oude platte buik terug zou hebben.. NIET DUS. Ik moét dus echt gaan sporten of voor altijd corrigerend ondergoed onder een badpak aandoen en mijn baby altijd voor mijn buik het water mee in dragen wat me niet een heel goed plan lijkt. Dus sporten it is met een nieuw sportpakje in mijn after birth maat graag van jullie o zo mooie sportkledingmerk :) ik, noah en mijn buik gaan heel hard duimen dat ik ooit een #fitmom mag worden. Doei!

Selena PaardekooperSelena Paardekooper

Momenteel gaat het lopen een beetje stroef van de spierpijn.. maar ik ben gister wel wezen sporten! Voor het eerst sinds lange tijd.. Aangezien ik het wil blijven doen kan een extra outfit nooit kwaad :)

Leonie VerwooldeLeonie Verwoolde

Ik ben van plan, lees van plan, om mij aan te melden, mijn enige excuus is nog dat ik geen outfit heb, dus misschien bij deze wel?

Anne ZondagAnne Zondag

ik wil ook zeker zijn tijdens het sqatten....waarom schijnen die broeken altijd door :)

Marian AgemaMarian Agema

een stimulans om te gaan sporten

Meer win

Lees dit ook even

Please update your browser