win

Inpakken en wegwezen: win een stedentrip naar Londen

Inpakken en wegwezen: win een stedentrip naar Londen

Binnen een paar uur aan het winkelen in Oxford Street of genieten van een Engelse high tea? Dankzij de hogesnelheidstreinen van Eurostar ben je tegenwoordig in een mum van tijd in Londen.

| Esmée Oudman

Pak alvast maar je koffers, want we geven een treinreis én een hotelovernachting voor twee weg.

Lees ook
Golddiggers opgelet: deze armband van 14 karaat goud (t.w.v. €142) kun je winnen

Stedentrip

Moet je nog wel even een ‘slachtoffer’ vinden om Londen mee te verkennen. Je maakt kans op een duoticket naar de bruisende stad met Eurostar en één hotelovernachting in Arbor Hyde Park. Inclusief ontbijt. Dit gerestaureerde negentiende-eeuwse herenhuis kijkt uit over het Royal Park in het hart van de trendy wijk Bayswater in Londen. Strak en stijlvol, met een stevige knipoog naar de historische architectuur.

Eurostar

Sinds kort biedt Eurostar reizigers een pakket van trein plus een zorgvuldige selectie van hotels. Dankzij een snelle en gemakkelijke check-in, een naadloze reis van stadscentrum tot stadscentrum en een royale hoeveelheid toegestane bagage is Eurostar de ideale manier om naar Londen te reizen. Momenteel is de heenreis van Amsterdam of Rotterdam naar Londen nog met tussenstap in Brussel-Zuid. De terugreis is rechtstreeks en duurt ongeveer drie uur.

Winnen

Wil je de Eurostar-treinreis en hotelovernachting voor twee personen winnen? Laat dan in een reactie weten waarom. Na twee weken nemen wij contact op met de winnaars. Klik hier voor meer informatie over reizen met Eurostar.

Meer van dit soort fijne berichten op je tijdlijn? Volg LINDA.reizen dan ook op Facebook.

SNACKS | WIN | LIFESTYLE

Bron: Eurostar | Foto: Pexels / Arbor Hyde Park

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Esther SybenEsther Syben

In deze rij sluit ik graag aan. Het programma ligt wat mij en mijn moeder betreft vast:V&A museum, Oxford Street en een musical. Gewoon om samen met mijn moeder te gaan genieten

Anita DiepeveenAnita Diepeveen

Een huwelijksreis heeft er voor ons nooit ingezeten, dus wat zou het bijzonder zijn als we nu na 24 jaar getrouwd te zijn samen naar Londen kunnen gaan Wat zou dat een belevenis zijn, want we zi8jn nog nooit met elkaar naar het buitenland geweest

Cheryl JanssenCheryl Janssen

London, de geweldigste stad ever! 7 jaar geleden 5 maanden daar gewoon als au pair dus ik ken de stad op mijn duimpje. Mijn vriend is er nog nooit geweest (?!? Hoe dan?) dus het zou super zijn om hem op deze manier te overtuigen om met me mee te gaan naar de allerleukste stad ever!????

Cheryl JanssenCheryl Janssen

*gewoond

Kim SterenborgKim Sterenborg

London baby! Ik ben super benieuwd naar de nieuwe Eurostar service. Het lijkt me een heel relaxte manier van reizen.

Chantal WitChantal Wit

Ik heb een slachtoffer..namelijk mijn dochter die op kamers woont en ik veel te weinig zie..zou leuk zijn dit samen mogen te doen..!!

Agnes szaboAgnes szabo

Mijn kleine nichtjes wonen in Londen maar ik heb vliegangst en zie ze dus zeldem. Het zou fantastisch zijn om met mijn man samen met de trein naar Londen te gaan om deze geweldige stad te bekijken en ook mijn nicthjes weer eens te zien.

Danielle LagerburgDanielle Lagerburg

Super leuk! Ik ben al op veel plekken op de wereld geweest maar nog niet in Londen!

Marian AgemaMarian Agema

Omdat ik van Londen nooit genoeg krijg

P van OphemP van Ophem

Samen met mijn hubby. That would be lovely!!!

Michelle Michelle

ik zou heel graag mijn moeder meenemen, gewoon omdat ze dat verdient!!

Meer win

Meest gelezen

Lees dit ook even

Please update your browser