Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

win

Klinkt goed: deze duurzame speaker geeft perfect geluid en jij kunt er een winnen

Klinkt goed: deze duurzame speaker geeft perfect geluid en jij kunt er een winnen

Wanneer je de ene na de andere afspeellijst beluistert, hoor je de muziek natuurlijk graag in hoge kwaliteit. Daarom geven wij een te gekke speaker weg waarmee perfect geluid gegarandeerd is.

| Helen Vis

Dat klinkt toch als muziek in je oren?

Duurzaam

Je kunt nu een House of Marley Get Together Mini box winnen (t.w.v. €129,91) in de kleur Signature back. Naast dat deze bluetooth-speaker goed geluid produceert, is-ie is ook nog eens duurzaam. De box bestaat uit gerecyclede materialen en goedgekeurd bamboehout. De ingebouwde accu bereikt een speeltijd van tien uur, waardoor je dus de hele dag door muziek kunt luisteren. Alles bij elkaar is de speaker een echt feelgood-product met óók nog eens een mooi design.

House of Marley box gif

House of Marley

House of Marley is opgericht door de kinderen van Bob Marley om de gedachten van hun vader in stand te houden. Dit aan de hand van de visie van de beroemde reggae-artiest: respect hebben voor elkaar, de muziek en de natuur. Dat laten ze bijvoorbeeld zien door voor elk verkocht item een boom te planten in een gebied waar herbebossing noodzakelijk is. Wanneer je een The House of Marley-product koopt, draag je dus ook bij aan een schonere wereld. Daarbij zijn alle producten gemaakt van duurzame materialen zoals door FSC goedgekeurd hout, teruggewonnen hennep en gerecyclede aluminium. De items worden gemaakt om lang mee te gaan en hebben dus ook een tijdloos design.

Foto House of Marley

Winnen

Wil jij deze fantastische box winnen? Laat dan in een reactie onderin deze pagina weten waarom. Na twee weken nemen wij contact op met de winnaar.

Wie houdt er nou niet van toffe prijzen winnen? Schrijf je nú in voor onze WINWINWIN-nieuwsbrief en krijg tweewekelijks alle winacties in je mailbox.

De winnaar is gekozen. Er kan niet meer worden gereageerd.

SNACKS | WIN | LIFESTYLE

Bron: House of Marley | Foto: House of Marley

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

JaclynvlakbijDen HaagJaclynvlakbijDen Haag

FAB TRENDY AND LOOKS AMAZING. This prize would change my life....

Jeanine RietveldJeanine Rietveld

Geen dramatische verhalen of smeekbedes, ik maak gewoon graag een kansje.

Mo ValkMo Valk

Voor in mijn pas verworven Woman cave ????

Martin BatelaanMartin Batelaan

natuurlijk vroege vogels luisteren

Eline WmEline Wm

Ideaal om overal mijn favoriete playlists af te spelen! En nog mooi ook met dat hout! Ik zou het graag willen winnen!

Gwen MittemeijerGwen Mittemeijer

Ik wil al een tijdje een box, voor als ik thuis ben of om mee te nemen bij een uit wedstrijd! En het is ook nog eens duurzaam, heel tof!

renate broekrenate broek

Ik zou deze aan mijn man geven. Als felicitatie voor mijn nieuwe baan als persoonlijk begeleider, met mensen met moeilijk verstaanbaar gedrag. Engelengeduld heeft hij met deze bijzonder zorgcatergorie, dus even lekker afblassen met wat lekkere muziek gun ik hem erg.

c splinterc splinter

Als ik win gaan mijn jongens hier heel blij van worden

Wilma KouwenhovenWilma Kouwenhoven

Ik zou deze box graag winnen voor onze zoon op zijn studentenkamer. Hij kan dan muziek luisteren met een goed geluid en de natuur wordt ook gestimuleerd met een nieuwe boom

Netta de Ridder-RietveldNetta de Ridder-Rietveld

Een mooie box voor mijn tuinkamer, die ik over 14 dagen krijg, en dan lekker luisteren naar muziek uit deze mooie box. Genieten

Meer win

Lees dit ook even

Please update your browser