win

Win dit paar hippe sneakers en stap lekker de winter door

Win dit paar hippe sneakers en stap lekker de winter door

Unieke stappers kunnen we altijd wel gebruiken. Of je schoenenkast nou overloopt van de sneakers, of je het paar juist keihard nodig hebt.

| Anneloes Schohaus

Jippie, we geven namens Winkelstraat.nl een paar toffe sneakers weg dat zéker bij je past.

Hip schoeisel

Je voeten redden het deze herfst en winter wel met een paar gympen van Filling Pieces (t.w.v. €200,-). De winnaar kan kiezen uit een van deze fijne afgebeelde sneakers. Blauw, zwartbeige, donkerblauw of zwart met een zwarte zool: welke kleur je ook kiest, het hippe paar past sowieso bij je outfit. Is dat even winnen. Schoenen van Filling Pieces staan voor hoge kwaliteit en betaalbaarheid. Ontwerper Guillaume heeft als doel het gat dichten tussen de ‘dagelijkse sneaker’ en de ‘dure luxe schoen.’ En dat lukt hem aardig goed.

winactie filling pieces

Filling Pieces

Filling Pieces is een Nederlands schoenenmerk uit Amsterdam. Guillaume, de oprichter van Filling Pieces, is zelf een echte Amsterdammer en werkt voornamelijk met stadsgenoten. De jonge creatievelingen met wie hij werkt, zorgen ervoor dat al zijn ontwerpen meegaan met de tijd. Zo blijft Guillaume up-to-date en het merk ook. Daarnaast is Filling Pieces is niet alleen in Amsterdam te vinden, schoenen van het merk schitteren ook in internationale steden als Dubai en Los Angeles.

Winkelstraat.nl

Winkelstraat.nl verkoopt kleding van meer dan 165 boutiques door heel Nederland, en je hoeft er niet eens de deur voor uit. Van elk item is er maar één, je aankoop is dus ontzettend exclusief.

Win Win Win

Ook zo’n heerlijk hip paar sneakers van Filling Pieces winnen? Dat kan. Laat in een reactie onderaan deze winactie weten wáárom jij moet winnen. Vertel ook even welke schoen je voorkeur heeft en wat je schoenmaat is. Na twee weken nemen wij contact op met de winnaar.

Lees ook
Deze heerlijk zachte plaid is perfect voor de koude maanden en jij kunt ‘m winnen

SNACKS | MODE | WIN | LIFESTYLE

Bron: Filling Pieces / Winkelstraat.nl | Foto: Filling Pieces

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Martin BatelaanMartin Batelaan

donkerblauw ik hou van jou

HaykeKookt En KookaandeZaanHaykeKookt En KookaandeZaan

Zoveel reacties... en dan kom ik daar ook nog eens bij met mijn vreselijk lastige voeten die altijd op zoek zijn naar een heerlijk voetbed. Zijn het deze? Zwart, witte zool maat 41 of 42, met alletwee blij.

Bo WillemseBo Willemse

Blauw maat 38!

Renate BerkhoutRenate Berkhout

Donkerblauw????❤️????❤️????

Alie DijkAlie Dijk

Beige maat 40, met deze “hippe” sneakers wil ik wel opvallen in het Drentse land????????

L.M. DelemarreL.M. Delemarre

graag donkerblauwe en maat 38 omdat ik een ivf-icsi-traject heb doorlopen ;-)

Lucija KLucija K

Ik wil de donkerbluawe wel! Ik kan die goed gebruiken op mijn nieuwe baan

Maaike VrouweMaaike Vrouwe

Ik maak heel wat km per jaar voor werk en plezier,vandaar dat er ook veel schoenen versleten worden. Deze mooie filling pieces zijn niet alleen prachtig maar ook comfortabel en qualitatief goed. Dat merk ik aan die van mijn dochter. Zou met veel plezier een paar zwarte met witte zool maat 38 dragen ????

Rian de GelderRian de Gelder

Ik zou het heerlijk vinden om een paar goede en mooie sneakers mee te nemen op mijn vakantie naar Japan! Ik zou daarom graag de blauwe Filling Pieces willen winnen, in maat 40.

Benedicte Mbayi-NdunuBenedicte Mbayi-Ndunu

In 2014 zijn mijn vriend en ik speciaal naar Amtserdam gegaan om een paar Fillinh pieces te kopen. Ze waren nog niet beschikbaar in Antwerpen. Mijn vriend vind ze echt super schoenen die lekker zitten en van goede kwaliteit zijn. Ik zou deze schoenen ook eens willen uittesten! LOW TOP ANGELICA AEDAN BLACK ZWART maat 40

Meer win

Lees dit ook even

Please update your browser