Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

win

Persoonlijk én vervaardigd met 14 karaat goud: win een collier van Just Franky

Persoonlijk én vervaardigd met 14 karaat goud: win een collier van Just Franky

Een ketting die niet alleen mooi om je nek hangt, maar óók nog eens uniek is. Met het sieraad van Just Franky beleef je pas écht een gouden Kerstmis.

| Amber Engelbracht

Dat wordt gegarandeerd pieken op de foto voor de kerstkaart.

Een sieraad met een persoonlijke boodschap

Maak kans op een uniek gepersonaliseerd gouden sieraad van Just Franky (t.w.v. € 360). Je hebt de keuze uit maar liefst drie sieraden. Allereerst de cube necklace: een ketting met speelse kubussen die gegraveerd kunnen worden met een letter, cijfer óf symbool. De bar necklace is een goud staafje waarin je je eigen naam, tekst, quote of datum in kan laten plaatsen. En dat kan zelfs met jouw eigen handschrift, persoonlijker en unieker wordt het niet. De capital necklace is een collier met twee glanzende initialen met matte afwerking aan de zijkanten.
Just-Franky-colliers,-kettingen,-winactie. Bron - just franky

Just Franky

Om alle bijzondere en onvergetelijke momenten voor altijd dichtbij je te houden, ontwerpt het merk sieraden met allemaal een eigen verhaal. Door het graveren van een belangrijke datum, zoals de geboortedatum van je kind, je trouwdag of een eigen vingerafdruk, kun je jouw precious moments voor altijd vastleggen in massief goud. Openhartig, puur en echt: dat is Just Franky.

Winnen

Wil jij de nieuwe eigenaar worden van één van deze kettingen? Dat kan. Laat in een reactie onderaan deze winactie weten waarom en welk collier jij moet winnen. Na twee weken nemen wij contact op met de winnaar.

Wie houdt er nou niet van toffe prijzen winnen? Schrijf je nú in voor onze WINWINWIN-nieuwsbrief en krijg tweewekelijks alle winacties in je mailbox.

SNACKS | WIN | LIFESTYLE

Bron: Just Franky | Foto: Just Franky

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Misalia StenhuijsMisalia Stenhuijs

De cube vind ik heel mooi en die zou ik erg graag willen winnen ????️????️????️????????????????????????❤❤❤

Carla MollCarla Moll

Mooi! Ik zou graag de initialen van mijn kinderen aan deze ketting willen hebben. MMM allemaal een naam die met de letter M begint, hoe mooi is dat?!?!! Zou ik erg blij van worden!

Melanie KringsMelanie Krings

Die stapelblokjes....zo cute.....net peuterspeelgoed speels chique......omdat iedereen zichzelf toch al veel te serieus neemt!????????

Femke van der LaanFemke van der Laan

De cube necklace ziet er erg leuk uit! Heel speels en jeugdig

Michael NooMichael Noo

Geweldige actie en een mooie kans om mijn prachtige vrouw heel blij te mogen maken en hiermee te mogen verrassen. Ze staat altijd voor alles en iedereen klaar maar vergeet zichzelf maar al tevaak. Ze doet alles voor een ander maar denkt nooit aan zichzelf en cijfert zichzelf helemaal weg. Is een topvrouw met het hart op de juiste plaats die altijd voor alles en iedereen klaarstaat :). Na 17 dagen op rij elke dag 2 uur autorijden naar mijn vader in het ziekenhuis om hem te kunnen bezoeken na een ongeval heeft ze dit meer dan verdient!!

carlijn de rijckecarlijn de rijcke

Ik zou graag de cube necklace winnen, waarin ik in het middelste blokje een letter wil laten graveren als aandenken aan mijn tante.

Wilma BrouwersWilma Brouwers

Aangezien ik ook nog vrij speels ben kies ik voor de Cuba Necklace. Die zal nooit vervelen ????

Sally van BeersSally van Beers

Super gave actie!! Ik zou gaan voor de cube necklace <3 Heel mooi en tijdloos voor heel wat jaren plezier :)

evelien teunisseevelien teunisse

Ik maak graag kans op de cube met de initialen van m’n gezin N, E en J wat ons hechte team symboliseert. Mijn steunen en toeverlaten geweest afgelopen jaar toen ik 2 operaties en diverse complicaties erachteraan kreeg. Zo heb ik ze altijd bij me

Claudia NoordermeerClaudia Noordermeer

De capital necklace voor vrouwelijkheid en een mooie persoonlijke subtiele betekenis aan het sierraad geven.

Meer win

Zo hul je je huis op een simpele manier volledig in de kerstsferen
Advertorial

Zo hul je je huis op een simpele manier volledig in de kerstsferen

Weet jij na het optuigen van de kerstboom nooit meer precies wat je verder nog kunt doen om de kerstsferen in huis te halen zonder dat je woonkamer meteen in een stilstaande kermis verandert? 

Lees dit ook even

Please update your browser