Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

win

Persoonlijk én vervaardigd met 14 karaat goud: win een collier van Just Franky

Persoonlijk én vervaardigd met 14 karaat goud: win een collier van Just Franky

Een ketting die niet alleen mooi om je nek hangt, maar óók nog eens uniek is. Met het sieraad van Just Franky beleef je pas écht een gouden Kerstmis.

| Amber Engelbracht

Dat wordt gegarandeerd pieken op de foto voor de kerstkaart.

Een sieraad met een persoonlijke boodschap

Maak kans op een uniek gepersonaliseerd gouden sieraad van Just Franky (t.w.v. € 360). Je hebt de keuze uit maar liefst drie sieraden. Allereerst de cube necklace: een ketting met speelse kubussen die gegraveerd kunnen worden met een letter, cijfer óf symbool. De bar necklace is een goud staafje waarin je je eigen naam, tekst, quote of datum in kan laten plaatsen. En dat kan zelfs met jouw eigen handschrift, persoonlijker en unieker wordt het niet. De capital necklace is een collier met twee glanzende initialen met matte afwerking aan de zijkanten.
Just-Franky-colliers,-kettingen,-winactie. Bron - just franky

Just Franky

Om alle bijzondere en onvergetelijke momenten voor altijd dichtbij je te houden, ontwerpt het merk sieraden met allemaal een eigen verhaal. Door het graveren van een belangrijke datum, zoals de geboortedatum van je kind, je trouwdag of een eigen vingerafdruk, kun je jouw precious moments voor altijd vastleggen in massief goud. Openhartig, puur en echt: dat is Just Franky.

Winnen

Wil jij de nieuwe eigenaar worden van één van deze kettingen? Dat kan. Laat in een reactie onderaan deze winactie weten waarom en welk collier jij moet winnen. Na twee weken nemen wij contact op met de winnaar.

Wie houdt er nou niet van toffe prijzen winnen? Schrijf je nú in voor onze WINWINWIN-nieuwsbrief en krijg tweewekelijks alle winacties in je mailbox.

SNACKS | WIN | LIFESTYLE

Bron: Just Franky | Foto: Just Franky

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Linda MandylakisLinda Mandylakis

Wat een mooie sieraden! Die wil ik graag winnen!

Guda Martin de RijkGuda Martin de Rijk

Ziet er mooi uit. Doe graag mee om een zo'n prachtig sieraad te winnen.

Amanda van den BergAmanda van den Berg

Wow....zo'n bijzondere prijs! Daar maak ik heel graag kans op Linda! LIefs, Amanda

Jeannie BertensJeannie Bertens

De ketting met de kubusjes, om verliefd op te worden.

Anne van Anne van

Ik maak heel graag kans op de bar necklace! Een tijdje geleden ontdekte ik de persoonlijke sieraden en zag ik de te leuke voorbeelden van de prachtige sieraden die nog mooier worden door het verhaal van de eigenaar. Toen was ik verkocht en wilde ik zelf ook heel graag een bar necklace met de quote van mijn oma, het allerliefste geschreven door mijn oma. Ik ben toen gelijk begonnen met sparen, voor een mooie zilveren want voor een gouden blijf ik eindeloos sparen;-) Maar wat zou het fanatisch zijn als ik in plaats van een zilveren volgend jaar, dit jaar al die prachtige gouden ketting zou mogen dragen deze kerst!

Marian OssewaardeMarian Ossewaarde

In de bar neklace zou ik de naam van mijn meisje laten zetten!

Natasja Z.Natasja Z.

Kubus ketting, want ik sta vierkant achter deze keuze!

Priscilla van oPriscilla van o

oe! heel graag de cube ketting om de initalen van mijn lieve kindjes in te graveren. Wat een mooi sieraad.

Chantal CaljouwChantal Caljouw

Bar necklace: een uniek exemplaar om straks de naam van mijn kindje in te graveren. Mooie herinneringen zijn om te delen !! Just Franky, Love it !!

Rob PijnenburgRob Pijnenburg

Het kettinkje met de kubusjes met de letters van mijn 2 pasgeboren kleinkinderen. Zou geweldig zijn.

Rob PijnenburgRob Pijnenburg

Voor mijn vrouw natuurlijk☺️????

Meer win

Lees dit ook even

Please update your browser