Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

win

Win een pakket van beautymerk LXMI voor een stralende en verzorgde huid

Win een pakket van beautymerk LXMI voor een stralende en verzorgde huid

Onze huid heeft in wintermaanden altijd flink wat te verduren, daarom geven wij nu vijf keer een pakket weg waarmee jij je huid laat stralen, ook in de winter.

| Helen Vis

De kou doet onze huid namelijk niet goed.

Voor een stralende huid

Wij geven maar liefst vijf keer een pakket weg (t.w.v. €71,40 per pakket) waarmee jij je huid een flinke boost geeft. Het pakket is van het beautymerk LXMI en bevat een Pure Nilotica Melt en een Goddes Glow Highlighter. De Pure Nilotica Melt is een crème met een extreem hydraterende werking. Op het eerste gezicht is het een romige balsem, maar zodra je de balsem aanbrengt op de huid, verandert hij in een zachte, olieachtige substantie die razendsnel intrekt. De Nilotica Goddess Glow is een highlighter die je huid laat stralen. Je kunt daarmee je oog- en lipcontouren perfect accentueren. Het rosé gouden pigment in de crème geeft een subtiele, licht gekleurde glans en is geschikt voor alle huidskleuren.
LXMI gifje

LXMI

LXMI maakt sinds 2015 natuurlijke crèmes, lippenbalsem en make-up. Het assortiment wordt gemaakt op basis van de balsem van Niloticanoten. Daarom zijn alle producten krachtig in huidverbetering maar tegelijkertijd natuurlijk. De werkzame stoffen uit de Niloticanoten zijn vetzuren, allantoïne en vitamine A. Deze zorgen voor een natuurlijk stralende huid en helpen huidveroudering tegen te gaan. LXMI is online verkrijgbaar.

LXMI

Winnen

Wil jij zo’n fantastisch pakket winnen? Laat dan in een reactie onderaan deze pagina weten waarom. Na twee weken nemen wij contact op met de winnaars.

De winnaars zijn gekozen. Er kan niet meer worden gereageerd.

SNACKS | WIN | LIFESTYLE

Bron: LXMI | Foto: LXMI

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Maria BettenMaria Betten

Heerlijk cadeau! ????

Martin BatelaanMartin Batelaan

strelende winterhuid is zeer welkom

Bea RueBea Rue

Je huid laat stralen, ook in de winter nou heel graag

Momi KMomi K

Een stralende huis in de winter (of eigenlijk altijd) is nooit weg. Dus kom maar op.

Henny LetworyHenny Letwory

Ja....Ik wil mijn huid maar wat graag laten stralen.

conny van Diermenconny van Diermen

Ik zou dit pakket van LXMI heel graag winnen omdat ik een echt buitenmens ben en dus een goede bescherming voor mijn huid wel kan gebruiken.

c splinterc splinter

Jaja...bijna weer een jaartje ouder dus graag

Marlies De Rover-UbagsMarlies De Rover-Ubags

Heerlijk om te proberen

Anja GeurtsAnja Geurts

Echt iets voor mij! Ben iedere dag best wel lang in de buitenlucht en het klopt helemaal dat de huid er niet altijd vrolijk van is... Droog en trekkerig, maar bewegen moet nu eenmaal.....

Claudia MustersClaudia Musters

dit wil ik graag gaan proberen! mijn huidje heeft dit gewoon nodig en verdiend

Meer win

Lees dit ook even

Please update your browser