Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

win

Inpakken en wegwezen: maak kans op een luxe overnachting in Schiedam

Inpakken en wegwezen: maak kans op een luxe overnachting in Schiedam

Een nachtje weg is altijd een goed idee. En al helemaal na een dag rondlopen in een nieuwe stad. Komt dat even uit: zo’n nacht geven wij weg. In Schiedam. Inclusief royaal ontbijt én borrel-arrangement. 

| Amber Engelbracht

Een minivakantie en maximaal genieten, meer heeft een mens niet nodig.

Luxe overnachting

Maak kans op een overnachting voor twee personen (t.w.v. €189) in een luxe suite van Stadsvilla Mout  aan de mooiste gracht van Schiedam: de Lange Haven. Dat niet alleen, naast een overnachting win je ook een royaal ontbijt én een uitgebreid borrel-arrangement.

Stadsvilla-Mout, bron Stadsvilla Mout

Stadsvilla Mout

Het karakteristieke boutique hotel Stadsvilla Mout is gevestigd in een Rijksmonument met een uitgebreide historie. Het pand biedt ruimte aan maar liefst zeventien kamers en twee vergaderruimtes. Alle kamers zijn groot, luxe, licht en voorzien van een eigen kleine keuken. Iedere morgen worden er verse lokale producten voor het ontbijt geleverd, waarna je het zelf kunt maken. De naam is geïnspireerd op het graan dat de basis vormt voor de drank waar Schiedam zo bekend om staat: jenever. Daarnaast is elke kamer genoemd naar een bekend ambacht of bedrijf in Schiedam. Zo vormt Schiedam een grote inspiratiebron voor het hotel.

Stadsvilla Mout - bron: Stadsvilla Mout

Winnen

Wil jij deze bijzondere overnachting winnen? Dat kan. Laat in een reactie onderaan deze winactie weten waaróm jij moet winnen. Na twee weken nemen wij contact op met de winnaar.

Wie houdt er nou niet van toffe prijzen winnen? Schrijf je nú in voor onze WINWINWIN-nieuwsbrief en krijg tweewekelijks alle winacties in je mailbox.

De winnaar is gekozen. Er kan niet meer worden gereageerd.

SNACKS | WIN | LIFESTYLE

Bron: Stadsvilla Mout | Foto: Stadsvilla Mout

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Marina HamMarina Ham

Deze heerlijke kleine vakantie zou ik dolgraag winnen. Er gewoon eventjes tussenuit samen met mijn lief, genieten en Schiedam leren kennen.

kim vorspagetkim vorspaget

Een romantische nachtje weg samen met mijn grote liefde na de korte nachten van afgelopen maanden is zeer welkom.

Sharon RSharon R

Deze bijzondere overnachting zou ik heel graag aan mijn moeder en haar tweelingzus cadeau willen doen. Zij zijn beiden na hun vertrek in Schiedam nooit meer daar terug geweest. Dit zou een leuke manier zijn om Schiedam opnieuw te verkennen!

Jolanda BlouwJolanda Blouw

Even samen er tussenuit na alleen maar ziekte en ellende. Even weer helemaal samen! Zou fantastisch zijn

Hélène StornebrinkHélène Stornebrink

Ik rijd vanuit het Oosten best graag naar mijn nog studerende dochter in het Westen om niet te veel rij-uren op 1 dag te maken zou een overnachting in zo'n mooie omgeving heel welkom zijn. We kunnen daar vast samen heel erg van genieten.

Dominique WillemsDominique Willems

Dit MOET ik gewoon winnen, dan kan ik samen met m'n vriendin Bianca eens echt eruit. We hebben afgelopen jaar allebei een kleintje gekregen en hoewel we onwijs veel van ze houden is een beetje me time ook wel heel erg nodig ;)

JaclynvlakbijDen HaagJaclynvlakbijDen Haag

WOW LINDA what a luxuryprize....Utterly fabulous looking suite from Stadsvilla Mout in Schiedam- doesn't get betterthan this !Room size: 30m2 soaked in pure luxuryFingers &toes crossed i am a lucky winner ;---)

renee de grootrenee de groot

Heerlijk, er eventjes uit! Ik ben net werkeloos geworden, dus moet het even zuinig aan doen. In dit hotel hoeven we niet duur uit eten, maar kunnen we ons eigen avondeten koken. ????

Geertje OpstalsGeertje Opstals

Mijn vriend en ik zijn net samen en we willen lekker samen genieten tijdens een weekendje weg. Als dit ook nog eens op zo'n mooie locatie kan is dat helemaal super.

Myrna van EkerisMyrna van Ekeris

Dat klinkt heel bijzonder. Dat wil ik weleens ervaren. Ik ben wel toe aan een relaxte hotelovernachting!

Meer win

Lees dit ook even

Please update your browser