Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

win

Deze exclusieve parel van een parfum kun jij winnen

Deze exclusieve parel van een parfum kun jij winnen

Iedereen die houdt van goud, exclusiviteit én een heerlijke geur: opgelet. Wij geven namelijk een ‘limited edition’ van Alien Eau de Parfum – waarvan de flacon ook nog eens 24 karaat goud bevat – weg. 

| Helen Vis

En als jij wint, heb je iets unieks in handen, want in Nederland is het parfum niet te koop.

Alien

Alien staat bekend om haar magie en daarom komen ze met een zeldzame en kostbare limited edition. We geven een fles Alien (t.w.v. €325) van 60 ml weg. Van het bloemige Alien-parfum zijn meer dan duizend genummerde exemplaren. Dat niet alleen: de parfumfles is ook nog eens verguld in 24-karaats zuiver goud sieraad en geïnspireerd op de Zonnegodin. Dat wordt stralen in het kwadraat dus.

Parfum Alien winactie

Mugler

In 1992 verkent parfumeur MUGLER de parfumwereld met de allereerste geur: Angel. De geuren van Mugler zijn altijd verrassend, dankzij een overdosering van de bijzonderste elementen. Vandaag de dag is Angel één van de meest gedragen parfums ter wereld. Sindsdien gaat het succes van Mugler verder. Naast parfumeur is Mugler ook modeontwerper voor onder andere Beyoncé, Lady Gaga en Gigi Hadid.

Winnen

Wil jij dit heerlijke parfum winnen? Dat kan. Laat in een reactie onderaan deze winactie weten wáárom jij moet winnen. Na twee weken nemen wij contact op met de winnaar.

 De winnaar is gekozen. Er kan niet meer worden gereageerd.

SNACKS | WIN | LIFESTYLE

Bron: Mugler | Foto: Mugler

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

leny schijndelleny schijndel

Heerlijk,ik ben gek op parfum en deze ken ik nog niet.

JaclynvlakbijDen HaagJaclynvlakbijDen Haag

wow pure magic- fabulous prize. I would love to win this amazing perfume.

Anton HompeAnton Hompe

ik maak niet iedereen aan het schrikken en voel me ook niet buitenaards bijzonder......maar deze geur maakt elke dame tot een welriekend wonder.

Stephanie WesselsStephanie Wessels

Heerlijk heerlijk heerlijk! Ik kan eigenlijk niet anders zeggen.. Mijn parfum is ook op en ik denk dat de Sint mij dit jaar is vergeten.. Maar misschien mag ik via de Linda dit geweldige cadeau en heerlijke luchtje winnen.. Ik zou het dan een geweldig kerstcadeau vinden.. Deze dan te danken aan de kerstman/vrouwen van de Linda! :-)

Petra StraverPetra Straver

Heerlijk!!! Alleen het flesje is al een feestje!en weer eens wat anders dan de parfum van m'n vriend gebruiken ;) !!

rowena damenrowena damen

Als mijn vriend dan nog nee zegt.... dan weet ik het niet meer.

Riekie den BoerRiekie den Boer

Volgend jaar wordt ik 60 en 40 jaar werkzaam bij het bedrijf waar ik werk, samen is dat 100. Met Alien ga ik me dan alvast in hemelse sferen voelen en ruiken.

DinyMomzy GijsbertsDinyMomzy Gijsberts

Voor mijn 55ste verjaardag op 28 december aanstaande ??

Annemarie AAnnemarie A

Ik spaar al als sinds dat ik meisje ben parfumflesjes en ik heb een voorliefde voor bijzondere geuren en de parfums van Mugler stuk voor stuk bijzonder lekkere geuren. Zoals deze heerlijke Alien, een van mijn favoriete geuren. Maar deze limited editon is wel echt een pareltje zoals jullie al zeggen niet alleen ruikt hij heerlijk maar het flesje is echt buitengewoon mooi en bijzonder en hij zou de allermooiste en bijzonderste flacon zijn die ik ooit gehad hebt.

Michelle BaxMichelle Bax

Wauw.....die wil ik graag winnen! Ik zou hem inpakken in een prachtig papiertje, onder de kerstboom leggen....en elke keer als ik erlangs loop glimlachen omdat ik weet wat voor heerlijks er in dat papiertje zit! :-)

Meer win

Lees dit ook even

Please update your browser