Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

win

Tot over onze oren op deze koperkleurige koptelefoon en jij kunt 'm winnen

Tot over onze oren op deze koperkleurige koptelefoon en jij kunt 'm winnen

Een lekker nummer op zijn tijd is nooit verkeerd. Míts je het in hoge kwaliteit beluistert natuurlijk. Komt dat even goed uit, want we geven vijf keer een koptelefoon van The House of Marley weg.

| Esmée Oudman

En dat in een heerlijk koper kleurtje.

Lees ook
Fleur je zomergarderobe op en win deze jurk van Expresso

Wil je horen

Je maakt maar liefst vijf keer kans op de Positive Vibration 2 koptelefoon van The House of Marley (t.w.v. € 49,99). Het heeft koperkleurige details en de koptelefoon bevat een één-knopsmicrofoon zodat je handsfree kan bellen en je muziek besturen. Daarnaast is-ie ook inklapbaar, dus makkelijk mee te nemen in je handtas.

Milieuvriendelijke koptelefoon

The House of Marley is opgericht door de kinderen van Bob Marley om het gedachtegoed van hun vader in stand te houden. Namelijk het hebben van respect voor elkaar, muziek en de natuur. De House of Marley producten zijn dan ook gemaakt van duurzame materialen.

Winnen

Wil jij een van de koperkleurige Positive Vibration 2 koptelefoons winnen? Laat dan in een reactie weten waarom. Na twee weken nemen wij contact op met de winnaars.

SNACKS | WIN | LIFESTYLE

Bron: LINDAnieuws | Foto: The House of Marley

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Lieve HeijnenLieve Heijnen

Wow! Die is echt heel mooi! Afgelopen week is mijn koptelefoon stuk gegaan (de eeuwige struggle van ergens achter blijven hangen met het draadje...) dus ik sta zeker open voor een nieuwe ;-)

Lucija KLucija K

Handig!en goed voor milieu

Moniek BeentjesMoniek Beentjes

Jaaaa super tof! Ik heb sinds een paar maanden een nieuwe baan en fiets daar 15 km naar toe, 4 dagen in de week. Tijdens dit fietstochtje kan ik wel een fijn muziekje gebruiken om dan dartelend op mijn werk aan te komen ????

Kim vd TKim vd T

Eindelijk een koptelefoon in mijn favo kleur! De meeste koptelefoons die ik heb gehad gingen of heel snel kapot, of de geluidskwaliteit was niet helemaal top. Deze zou dus goed van pas komen, al helemaal omdat deze makkelijk mee te nemen is in je handtas

Roxana AsultanieiRoxana Asultaniei

Met deze koptelefoon hoor ik mijn favoriete muziek in style.

Johan LemmensJohan Lemmens

Ik zou graag voor m'n zusje winnen!

Tirza van DeursenTirza van Deursen

Met deze toffe hoofdtelefoon worden mijn treinreizen 's ochtends en aan het eind van de dag een stuk leuker :) :)

Ruud HoningsRuud Honings

Gewoon heel leuk om m'n vriendin onverwachts mee te verblijden :)

Henri LemmensHenri Lemmens

Deze zou m'n vriendin heel fijn vinden voor in de trein iedere dag!

Annie ThomassenAnnie Thomassen

Hier zou ik m'n dochter zo'n plezier mee kunnen doen! Om thuis even een momentje voor zichzelf te nemen en tot rust te komen met muziek, of om de motivatie te geven bij het sporten!

Meer win

Lees dit ook even

Please update your browser