Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

win

Win een overnachting in dit hemelse hotel en maak een nacht van je dagje Utrecht

Win een overnachting in dit hemelse hotel en maak een nacht van je dagje Utrecht

Eén dagje Utrecht is veel te te kort. Want na al dat winkelen en borrelen op het terras, zijn er ook nog die gezellige restaurants. Maar ja, je moet ook weer terug. Of… niet.

| Esmée Oudman

Nee, niet dus. Want wij geven een nachtje in een luxe bed van een zeer fijn hotel weg.

Lees ook
De lekkerste smoothies maak je met deze blitse blender en je kunt ‘m winnen

Lekker luxe

Dit kun je winnen: een overnachting voor twee personen in het Mother Goose hotel (ter waarde van € 176). Plof heerlijk neer in hun luxe bedden, dan kun je de volgende dag vol gaan voor de tweede ronde (winkelen én eten). De overnachting is inclusief ontbijt en een flesje prosecco op je kamer.

Mother Goose hotel

Van beroemd en berucht krakerspand naar een prachtig hotel. Mother Goose is gevestigd op een oer-Utrechtse locatie, in het hart van de stad en is érg leuk ingericht. Geen standaard hotel, dat moge duidelijk zijn.

Winnen

Wil jij een overnachting in het Mother Goose hotel winnen in de periode 1 juli t/m 31 augustus? Laat dan in een reactie weten waarom. Na twee weken nemen wij contact op met de winnaar. Mocht je niet in de prijzen vallen dan kun je de overnachting ook hier met flinke korting bestellen.

De winnaar is gekozen. Er kan niet meer worden gereageerd.

SNACKS | WIN | LIFESTYLE | LINDA.GEEFT KORTING

Bron: LINDA.GEEFTKORTING | Foto: LINDA.GEEFTKORTING

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Denise ThompsonDenise Thompson

Hihihi dit is weer eens wat anders dan de Mother Goose Club... die hier iedere dag aanstaat. Ook leuk hoor... maar als je het Googled snap je vast waarom deze overnachting extra welkom is. <3

Misalia StenhuijsMisalia Stenhuijs

Het lijkt me super leuk om deze prijs te winnen en er met mijn bestie van te genieten

JaclynvlakbijDen HaagJaclynvlakbijDen Haag

Even lekker bijkomen van de stress van alle dag en heerlijk samen ontspannen in een luxe ambiance

Kelly KellyKelly Kelly

Lijkt me heerlijk.... even er tussen uit met zijn tweetjes. In luxe, en niet te lang van huis (ik kan niet langer zonder onze kleine man), lekker shoppen, beetje romantiek. We hebben een intensief half jaar achter de rug met een verbouwing en we zijn onlangs verhuist dus dit zou ideaal zijn!

Hana BuresovaHana Buresova

Ik zou heel graag eens willen overnachten in zo'n bijzondere pand vol historie in een bijzondere stad en nog onder de vleugels van Mother Goose!

Saar BSaar B

De afgelopen negen maanden heb ik - wegens priveredenen - bij mij beste vriendinnetje mogen wonen. Het zou fantastisch zijn als ik dit nachtje weg haar cadeau kan doen! Dan zijn we voor 1 nachtje weer huisgenoten maar dan even niet in haar huis!

Carola KCarola K

Jaaa een overachting Utrecht zou top zijn! Heerlijk winkelen en op een terrasje zitten.

sabine beiningsabine beining

Wij zijn nog nooit in utrecht geweest en het lijkt ons zo gezellig.door drukte namelijk weinig tijd voor ons samen.je zal maar winnen.

Annemiek BosdijkAnnemiek Bosdijk

Vroeger antiekraak gewoont in Apeldoorn. Maar onze kamers zagen er niet zo lux uit. En met 6 personen 1 douche gebruiken is tijdens de spits niet handig. Gelukkig waren er genoeg toiletten, omdat het een oude school was. Iedereen had zijn eigen wc. Graag wil ik met mijn antikraak vriendin in dit luxe hotel, oud kraakpand, logeren. Even oude herinnering ophalen.

carin van minnencarin van minnen

o wat zou ik hier graag naar toe gaan met mijn man. Even er nog samen tussen uit voordat we de slapeloze nachten met de baby tegemoet gaan ;)

Meer win

Lees dit ook even

Please update your browser