Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

win

De heuptas is terug van weggeweest en jij kunt 'm (inclusief portemonnee) winnen

De heuptas is terug van weggeweest en jij kunt 'm (inclusief portemonnee) winnen

Met de prijzige decembermaand op komst, maakt de hippe portemonnee van Van Faya het afrekenen toch nét iets leuker. En al helemaal als je die uit je bijpassende belt bag kan pakken. 

| Amber Engelbracht

Da’s een hip (en wat ons betreft mooier) woord voor heuptas. We geven er deze week maar liefst twee setjes van weg.

Belt bag en mini wallet

Maak kans op een mini wallet én een belt bag van Van Faya (t.w.v. €62,50). De kleine portemonnee is handgemaakt en perfect om je pasjesverzameling in te bewaren. Je kunt kiezen tussen een zebra of cheetah-print.

Van Faya winactie belt bag en mini wallet

Van Faya

Als je van dierenprint houdt, ben je bij Van Faya aan het juiste adres. Het jonge bedrijf werd opgericht door Faya, die de producten die ze verkoopt niet naar eigen smaak kon vinden. En daarom besloot ze voor zichzelf aan de slag te gaan. Samen met een team van creatievelingen kwam haar merk Van Faya tot stand. Alle producten worden met de hand gemaakt en bevatten écht leer met een vleugje koeienhuid. Met de portemonnee, paspoorthoes of belt bag van het merk weet je zeker dat je een uniek item in handen hebt.

Winnen

Wil jij de heuptas inclusief mini wallet winnen? Dat kan. Laat in een reactie onderaan deze winactie weten waarom jij moet winnen en of je je bij team zebra of cheetah aansluit. Na twee weken nemen wij contact op met de winnaar.

Wie houdt er nou niet van toffe prijzen winnen? Schrijf je nú in voor onze WINWINWIN-nieuwsbrief en krijg tweewekelijks alle winacties in je mailbox.

SNACKS | WIN | LIFESTYLE

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Alice In WonderlandAlice In Wonderland

Ze zijn Van Faya, maar straks zijn die met de zebraprint van Alice!

Judith AslanderJudith Aslander

Net zo hip als mijn dochter....... Ik ga voor team Zebra!

Berber HofstraBerber Hofstra

Binnenkort op vakantie naar Costa Rica, hoe leuk (en ook makkelijk) is het dan om met zo'n mooi zebra heuptasje rond te reizen!!

Mieke BiesemaatMieke Biesemaat

Team cheetah! Onmisbaar voor een festivalbezoek :-).

Zoï HesenZoï Hesen

Team cheetah! die lieve kleine stipjes maken deze animal print toch schattig.Handig zo'n tasje voor de festivals en met de mini wallet zal ik mijn munten niet meer kwijt raken!

evelien teunisseevelien teunisse

Ik ben team cheetah. En zon set is en musthave voor de garderobe. Ik zoek ale een tijd een mooie belt maar de juiste nog niet tegengekomen. Heel handig voor de vakantie straks

mautje sturmmautje sturm

Team zebra is mijn team. Zo handig en zo leuk.

jacintha potsjacintha pots

Ik ben zeker weten team cheetah! En toevallig ook nog op zoek naar een klein tasje zodat ik niet altijd mijn grote handtas hoef mee te slepen naar feestjes enzo, dus dit zou goed uitkomen!

Linda Achterberg AchterbergLinda Achterberg Achterberg

Superrrrschattiggg, verliefddd, leuk voor o.a. de vakantie!!! Loot dollgraagg mee en duimen! :-)

M RoosM Roos

Alles mee en toch je handen vrij!!!

Meer win

Lees dit ook even

Please update your browser