win

Winnen: deze mand is zo licht als een veertje en neem je overal mee naartoe

Winnen: deze mand is zo licht als een veertje en neem je overal mee naartoe

Sjouwen met een zware tas doen we liever niet, aan het einde van een middag winkelen. Maar een tas die licht én modieus is: graag.

| Anneloes Schohaus

We helpen je een handje, want wij geven maar liefst drie wondermooie lichtgewichten weg.

Hongaars lichtgewicht

Je spullen passen niet in je achterzak, dus een tas is van levensbelang. Wij geven daarom drie Julie Small manden (t.w.v. €59,99) van FONOTT weg. De naam van de mand klinkt misschien klein, maar aan ruimte meer dan genoeg. Je zonnebril, sleutels en telefoon passen er gewoon in. Het mandje is gemaakt van lisdodde/biezen. Dat is een waterplant die de mand ultralicht maakt om te dragen én een charmante uitstraling geeft. Voor een dagje stad of strand hoef je dus niet zwaar te tillen. Plus: de tas past bij iedere outfit.

FONOTT winactie gif

FONOTT

FONOTT is een Nederlands mandenbedrijf met Hongaarse roots. Sinds 2017 verkoopt het merk traditioneel gevlochten manden voor intellectuele, coole en een tikje romantische vrouwen. De manden worden gemaakt in Noord-Hongarije door de lokale bevolking, vrouwen met een leeftijd van zestig tot zeventig jaar. Dit werk doen zij al hun hele leven; de kunst van het weven gaat al generaties lang mee. Het materiaal is honderd procent vegan en komt uitsluitend uit eigen land. Pure Hongaarse liefde in één mand.

Winnen

Wil jij zo’n hippe en handige Julie-mand winnen van FONOTT? Laat dan in een reactie weten waarom. Na twee weken nemen wij contact op met de winnaar.

Lees ook
Beauty én brains: dit horloge is van alle markten thuis en jij kan het winnen

De zon schijnt en daarom geeft LINDA. korting op de fijnste producten in onze shop. Neem hier snel een kijkje.

SNACKS | MODE | WIN | LIFESTYLE

Bron: FONOTT | Foto: FONOTT

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

marieke rrrmarieke rrr

F antastischO mdat:N atuurlijk,O rigineel,T raditioneel,T rendy!!!!!

Malgorzata SMalgorzata S

Ideaal! Meestaal zijn ze veel te groot....

M. TuithofM. Tuithof

Mooi om mijn handwerkjes in te bewaren

katrien adamskatrien adams

Zo eenvoudig, zo mooi! écht mijn stijl

Hana BuresovaHana Buresova

Wat zou het een prachtig cadeau zijn voor mijn Hongaarse vriendin die in Nederland woont!

Anouk AdolphAnouk Adolph

mijn moeder is binnekort jarig, en ik vind dit zo’n leuke mand echt typisch iets voor haar, heel creatief en eigen. Misschien neem ik haar ook wel mee op een picknick met de mand!

Michael NooMichael Noo

Geweldige actie en een mooie kans om mijn prachtige vrouw heel blij te mogen maken en hiermee te mogen verrassen. Ze staat altijd voor alles en iedereen klaar maar vergeet zichzelf maar al tevaak. Ze doet alles voor een ander maar denkt nooit aan zichzelf en cijfert zichzelf helemaal weg. Is een topvrouw met het hart op de juiste plaats die altijd voor alles en iedereen klaarstaat :). Na 17 dagen op rij elke dag 2 uur autorijden naar mijn vader in het ziekenhuis om hem te kunnen bezoeken na een ongeval heeft ze dit meer dan verdient!!

carin van minnencarin van minnen

o ik maak heel graag kans!

Anke KienhuisAnke Kienhuis

Wat een onwijs schattig tasje. Hier wil je toch mee gezien worden?! 100% vegan vind ik belangrijk en maakt voor mij het tasje nog gaver. Gooi mijn naam maar in de hoge hoed!

jeanieke klaverenjeanieke klaveren

wow je zou het maar winnen wat een schoonheid en ideaal want nu er bijna geen plastic tassen meer te krijgen zijn zeul ik overal mijn bigshoppers mee naar toe hahaha

Meer win

Meest gelezen

Lees dit ook even

Please update your browser