Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

win

Het water loopt ons in de mond: win een jaar lang gratis donuts

Het water loopt ons in de mond: win een jaar lang gratis donuts

Een jaar lang gratis donuts: klinkt buitengewoon fantastisch, maar ook als iets waar we alleen maar van kunnen dromen, toch?

| Esmée Oudman

Niet dus. Want samen met Dunkin’ Donuts geven we een jaar lang, week in week uit, donuts weg.

Lees ook
Mode en bubbels in Rotterdam: win Viktor & Rolf vip-arrangement (incl. overnachting)

Smikkelen

Een jaar lang gratis donuts. Dat betekent dat je elke week een doosje van zes donuts kunt ophalen bij Dunkin’ Donuts (t.w.v. ongeveer €450). Hier heb je meer dan dertig smaken om uit te kiezen, waaronder de nieuwe Nutella Donut. Loopt het water je al in de mond?

Dunkin’ Donuts

De Amerikaanse keten is één van ’s werelds grootste coffee and baked goods merken. Dunkin’ Donuts telt ruim twaalfduizend (!) winkels in 45 verschillende landen. De komende jaren wil het bedrijf 25 vestigingen openen in Nederland, en wij kunnen niet wachten. Naast de heerlijke donuts verkopen ze ook fairtrade koffie van 100 procent Arabica-bonen.

Winnen

Wil jij dolgraag een jaar lang donuts eten en woon je in de buurt van een Dunkin’ Donuts vestiging? Laat dan in een reactie weten waarom én in welke stad jij je donuts wilt komen ophalen. Na twee weken nemen wij contact op met de winnaar.

* De winnaar is gekozen. Er kan niet meer worden gereageerd.

SNACKS | WIN | ETEN & DRINKEN

Bron: Dunkin' Donuts | Foto: Dunkin' Donuts

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Misalia StenhuijsMisalia Stenhuijs

Ik ben helemaal verliefd op DD!!! ❤❤❤???????????? Een droom die werkelijkheid wordt!!! ????????????????????????????????‍♀️????????‍♀️????????‍♀️????????????????????????

Kim de VenteKim de Vente

Gewoon zooo HMMMMM

Jaelle Van de HaarJaelle Van de Haar

Heerlijk! Ik zou ze lekker ophalen als ik klaar ben met studeren op school, in Utrecht. En dan natuurlijk delen met alle donut lovers thuis :)

Eva KrootEva Kroot

OMG SUPER TOF! mijn vriend en ik zijn helemaal gek op donuts en doen dan ook graag mee. Jammer dat ik geen foto kan toevoegen want ik heb nog wel een mega blije foto met Dunkin’ donuts! Hoe blij kan ik hem hier wel niet mee maken! ????????????

Miriam PouwelsMiriam Pouwels

dit is zo lekker! er zit er een op 5 min fietsen van mn kamer in Eindhoven dus dan heb ik eindelijk niet meer die keuzestress die ik nu altijd heb! super nice!

Caroline CCaroline C

O My Goodness!Het water loopt me nu al in de mond bij het zien van al die lekkere en bijna te mooi ★ om op te eten Dunkin'Donuts! ❥Als ik dé Lucky One word die uit al dit lekkers elke week zes donuts mag kiezen, dan zou ik voor mijn eigen stad gaan, want dan is het letterlijk: Home SWEET Home ;) Ik en mijn buik en vier broers en twee zussen en zes neefjes &nichtjes en andere familieleden + friends zouden dan wel nog eventjes moeten wachten, want volgens mij gaat die vestiging wel dit jaar maar niet binnen een paar weken open. Maar... geduld is een schone - en in dit geval: heerlijke ;) - zaak! Ik kan nog wel even wachten. Dan kan ik ondertussen mooi Delicious Dreams hebben over alle Dunkin'Donuts ????????????????????????!LFS, Caroline uit Den Bosch

Caroline CCaroline C

Hm, even kijken of het nu wel lukt, want die ?? hadden natuurlijk donuts moeten zijn ;)????????????????????????????????

Marian OssewaardeMarian Ossewaarde

Ik woon in Utrecht en ben er zó! Wat zou dat lekker zijn...

Diana VaarkampDiana Vaarkamp

Jammie, het water loopt me in de mond. M'n familie en vrienden noemen me koekiemonster, maar ik ben ook dol op donuts! Ik woon in Hilversum en de Dunkin'Donuts is bijna om de hoek (nou ja, niet helemaal op een half uurtje fietsafstand), dus komt dat even goed uit ;-)

Maureen SpaldingMaureen Spalding

Voor elke week donuts rij ik graag van Amersfoort naar Hilversum

Lonne RijversLonne Rijvers

Een vriendin van mij is verhuisd naar Den Haag voor haar werk en haar vent. Top natuurlijk, maar daardoor zien we elkaar wat minder, maar we donut worry, want we blijven daten. Ik zeg donutdaten voortaan!

Meer win

Lees dit ook even

Please update your browser