win

Het water loopt ons in de mond: win een jaar lang gratis donuts

Het water loopt ons in de mond: win een jaar lang gratis donuts

Een jaar lang gratis donuts: klinkt buitengewoon fantastisch, maar ook als iets waar we alleen maar van kunnen dromen, toch?

| Esmée Oudman

Niet dus. Want samen met Dunkin’ Donuts geven we een jaar lang, week in week uit, donuts weg.

Lees ook
Mode en bubbels in Rotterdam: win Viktor & Rolf vip-arrangement (incl. overnachting)

Smikkelen

Een jaar lang gratis donuts. Dat betekent dat je elke week een doosje van zes donuts kunt ophalen bij Dunkin’ Donuts (t.w.v. ongeveer €450). Hier heb je meer dan dertig smaken om uit te kiezen, waaronder de nieuwe Nutella Donut. Loopt het water je al in de mond?

Dunkin’ Donuts

De Amerikaanse keten is één van ’s werelds grootste coffee and baked goods merken. Dunkin’ Donuts telt ruim twaalfduizend (!) winkels in 45 verschillende landen. De komende jaren wil het bedrijf 25 vestigingen openen in Nederland, en wij kunnen niet wachten. Naast de heerlijke donuts verkopen ze ook fairtrade koffie van 100 procent Arabica-bonen.

Winnen

Wil jij dolgraag een jaar lang donuts eten en woon je in de buurt van een Dunkin’ Donuts vestiging? Laat dan in een reactie weten waarom én in welke stad jij je donuts wilt komen ophalen. Na twee weken nemen wij contact op met de winnaar.

SNACKS | WIN | ETEN & DRINKEN

Bron: Dunkin' Donuts | Foto: Dunkin' Donuts

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Lonne RijversLonne Rijvers

Een vriendin van mij is verhuisd naar Den Haag voor haar werk en haar vent. Top natuurlijk, maar daardoor zien we elkaar wat minder, maar we donut worry, want we blijven daten. Ik zeg donutdaten voortaan!

Claudia BrinkClaudia Brink

Dit zou het mooiste cadeau ever zijn voor mijn zoon Olivier (11 jaar). Hij droomt er al tijden van om bij de opening van een nieuwe vestiging vooraan te staan, want dan zou je ook kans maken op een jaar gratis donuts. Op vakantie is ie altijd op zoek naar Dunkin Donuts vestigingen.... Je begrijpt dat toen we een keer in New York waren deze jongen zijn geluk niet op kon. Een jaar lang... pfff....dat moet heaven zijn. Graag in Amsterdam.

martine minkmartine mink

een prijs om op te eten whoehoe in Utrecht <3

martine minkmartine mink

een prijs om op te eten whoehoe

Raquelle ToRaquelle To

Ik wil heel graag een jaar lang gratis donuts van Dunkin Donuts winnen in Utrecht. Ik woon in Rotterdam. Reizen naar Utrecht voor Dunkin Donuts is altijd waard...Niks is lekkerder dan Dunkin Donuts. Hmmm njamiii njamii. Ik heb altijd trek in.

Anja GeurtsAnja Geurts

Heerlijk genieten van de lekkerstedonuts! Eindhoven...herei come!!!

Lynn BrekelmansLynn Brekelmans

Eindhoven! Voor mij en mijn medestudenten :D

corine bakkercorine bakker

Ik zou ze supergraag in Amsterdam willen ophalen: waar ik regelmatig kom om te winkelen met mijn donuverslaafde zusje !

Danielle DonkDanielle Donk

Dit zou een geweldige verrassing zijn voor mijn kids, een jaar lang gratis Donuts. Als ik win wil ik ze graag in Eindhoven ophalen

janice bertrandjanice bertrand

OMG 'foodheaven!!!!!!Piazza Eindhoven is the place to be!! Jammie, jammie

Meer win

Meest gelezen

Lees dit ook even

Please update your browser