Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

win

Ontwaak elke dag in een hotelkamer met dit heerlijke beddengoed

Ontwaak elke dag in een hotelkamer met dit heerlijke beddengoed

Elke ochtend wakker worden in een hotelbed? Daar tekenen we voor. Niks fijner dan frisse, zachte lakens. Met een dekbedovertrek van het merk Van Morgen haal je dit hotelkamergevoel in huis.

| Esmée Oudman

Een ontbijt op bed erbij en het plaatje is helemaal compleet.

Lees ook
Geniet van de Italiaanse zon en win een verblijf in het prachtige Casa Joop

Welterusten

Helaas kunnen we jullie niet voorzien van een ontbijtservice, maar we geven wél twee keer het ‘dotted charm’ dekbedovertrek van Van Morgen weg (t.w.v. €70 tot €150). Dit beddengoed is gemaakt van hoogwaardig percal katoen, wat een heerlijk koel en gladde feeling heeft.

Van Morgen

Van Morgen is een high-end beddengoedmerk dat je iedere dag opnieuw het gevoel geeft dat je wakker wordt in een vijfsterrenhotel. Van Morgen is geboren vanuit de zoektocht naar wat beddengoed nou echt goed maakt. Wat bleek? De juiste prijs-kwaliteitverhouding, een goede service en het hotelkamergevoel waren onvindbaar in Nederland. Dit beddengoed van je dromen wordt gemaakt in een Portugese familieweverij en straalt luxe en kwaliteit uit, maar is gelukkig wel betaalbaar.

Winnen

Wil jij het ‘dotted charm’ dekbedovertrek van Van Morgen winnen? Laat dan in een reactie weten waarom. Na twee weken nemen wij contact op met de winnaars.

SNACKS | WONEN | WIN | LINDA.MEIDEN | LIFESTYLE

Bron: LINDAnieuws | Foto: Van Morgen

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

deleen tessdeleen tess

Wow, met mij vele gespikkelde vriendinnen die dolgraag onder dit prachtige witte pareltje willen ontwaken. Ik sluit braaf achteraan in de rij en hoop op een sign van boven dat ik dit mooie overtrek verdien!

Wendy GroenhuijzenWendy Groenhuijzen

I love Dots! En er is niets lekkerder dan in een vers dekbed wakker worden! <3

Lucija KLucija K

Moihooi e nkan hem gebruiken voor mn bed

Louise DVLouise DV

Mmh, dit ziet er zo'n heerlijk zacht beddengoed uit waar je lekker in kan kruipen na een drukke dag!

Rian de GelderRian de Gelder

Ik wil het dekbedovertrek Dotted Charm heel graag winnen, omdat Van Morgen met stip op nummer 1 staat, als het gaat om heerlijk zacht slaapplezier!

k jk j

Omdat het custom size bed van mijn (veel te) grote man ons mini eilandje is waar we onder deze stippeltjes nog meer van zullen genieten!

Misja GelukMisja Geluk

Na een week op vakantie onder fijne hotellakens te hebben geslapen, zou ik de vakantie en het vakantiegevoel thuis graag doorzetten door ook daar onder hotellakens te kunnen slapen!

Amanda Cremers-BloklandAmanda Cremers-Blokland

Waarom? Omdat met twee kleine kinderen je elke minuut in je bed moet laten gelden. En omdat het oog ook wat wil... Ja, deze wil ik winnen!

Alice KokAlice Kok

Eindelijk niet meer wakker liggen.

Sharon WassingSharon Wassing

Waarom? Omdat het er heel leuk uit ziet en mijn bed er ook blij mee zou zijn!

Meer win

Lees dit ook even

Please update your browser