win

Win een anti-ageing serum van Clarins voor een jonge en stralende huid

Win een anti-ageing serum van Clarins voor een jonge en stralende huid

Onze huid kan in de koude seizoenen wel wat extra aandacht gebruiken. Clarins heeft een anti-ageing serum om onze jeugdige huid te behouden. Laten wij nou nét zo’n serum weggeven.

| Helen Vis

Wij geven nu een heerlijk anti-ageing Double Serum weg van Clarins (t.w.v. €85).

Serum

Clarins duikt in het hart van de huidcellen en heeft een serum ontwikkeld om de jeugdige huid te behouden, waardoor de werking van vijf vitale functies in onze huid worden gestimuleerd. Goed nieuws: de nieuwe universele textuur van het Double Serum voldoet aan de behoeften van alle vrouwen, alle leeftijden, alle huidskleuren en alle huidtypen en is zelfs geschikt voor de gevoelige huid.

Clarins

Natuurlijk

Het serum is ook nog eens natuurlijk: het heeft een samenstelling die bestaat uit  biologische plantenextracten in combinatie met een nieuwe milieuvriendelijkere flacon.

Clarins

Volgens Jacques Courtin-Clarins, oprichter van Clarins, bestaat er geen stereotype schoonheidsideaal bij vrouwen. Toen hij zijn eerste Clarins schoonheidsinstituut in Parijs opende in 1954, had hij voor alle vrouwen, alle schoonheden, de beste verzorging voor het gezicht en lichaam. Tot op de dag van vandaag staat Clarins op plek nummer één cosmetische verzorgingsproducten van de allerhoogste kwaliteit in Europa.

Winnen

Wil jij zo’n heerlijk serum winnen? Dat kan. Laat in een reactie onderaan deze winactie weten wáárom jij moet winnen. Na twee weken nemen wij contact op met de winnaar.

SNACKS | WIN | LIFESTYLE

Bron: Clarins / NPD BeautyTrends | Foto: Clarins

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Ingrid OlijslagersIngrid Olijslagers

Lijkt me een heel fijne stap voor mijn dagcreme deze winter.

Marlon HovensMarlon Hovens

heb hier onlangs een tester van gekregen;in 1 woord: bellissima!! wat een superserum, zou graag wat langer willen proberen omdat dat echt mini verwenmomentje was!!!

Mandy V HMandy V H

Na 2 verhuizingen dit jaar zie ik er volgens mij wel 10jaar ouder uit! Tijd om de tijd even terug te draaien!

Maureen zuidemaMaureen zuidema

Ik heb eens een serum voor mijn gezicht gehad en dat was zo heerlijk,ik was er heel zuining op ,maar om zoiets voor mij zelf te kopen doe ik niet gauw dus ik hoop dat ik het kan winnen

Malgorzata SMalgorzata S

Omdat ik het waard ben...

Anita Groot-KapiteinAnita Groot-Kapitein

Volgend jaar 50, dan zie ik Sara dus ja dan wil ik het stralend middelpunt zijn en als dit serum mij daarbij kan helpen dan dolgraag

Micky BesselMicky Bessel

Ik zeg alleen mijn leeftijd en dan weet u genoeg waarom ik moet winnen: 42

Eline WmEline Wm

Ik heb nog nooit zoveel geld uitgegeven aan een serum, maar mijn huid kan met de wintermaanden wel een oppepper gebruiken! Ben heel benieuwd!

Joke SomersJoke Somers

Clarins is geweldig voor je huid en dit serum is daarom een heel mooi cadeau. Duurzamer dan vroeger met een werking die zelfs nog beter is geworden. Ik heb een gevoelige huid en dit zou zeer goed van pas komen!

Monique OMonique O

Natuurlijk wil ik ook een stralende en jeugdige huid dus als dit serum van Clarins doet wat het belooft kan ik niet wachten om het te gebruiken.

Meer win

Lees dit ook even

Please update your browser