win

Deze sieraden zijn letterlijk om óp te eten: win een Afternoon Tea in Waldorf Astoria

Deze sieraden zijn letterlijk om óp te eten: win een Afternoon Tea in Waldorf Astoria

Een Afternoon Tea die geïnspireerd is op de prachtige juwelen van Choices by DL: dat is smullen in ’t kwadraat. En het wordt nog smakelijker, want wij geven zo’n Afternoon Tea in het Waldorf Astoria weg.

| Helen Vis

En omdat samen smikkelen leuker is, mag je ook iemand meenemen. Kiezen maar…

Glimmende creaties

Wij geven twee keer een Afternoon Tea in Waldorf Astoria weg voor twee personen (t.w.v. €210). De Afternoon Tea is geïnspireerd op de sieraden Choices by DL van Debora Huisman- Leeser. In de Afternoon Tea staan kleurrijke edelstenen, ringen en oorbellen model. De glanzende stenen zien er bedrieglijk echt uit. De chocolaatjes en snoepjes zijn dan ook een exacte replica van de originele stenen. De Afternoon Tea is inclusief goudkleurige karamel thee, een glas champagne en een goodie-bag. De Afternoon Tea worden tot eind november dagelijks van 15.00 tot 17.00 gereserveerd.

Peacock Alley Waldorf

Waldorf Astoria

Het elegante Waldorf Astoria in Amsterdam, geopend in mei 2014, is gevestigd aan de Herengracht in zes monumentale panden uit de 17e en 18e eeuw, met elk een eigen verhaal. Het hotel beschikt over 93 luxe kamers en suites, de exclusieve Guerlain Spa, het twee-sterrenrestaurant Librije’s Zusje en Goldfinch Brasserie. De centrale locatie, aan de mooiste gracht van Amsterdam, maakt het tot een ideale plek om de stad te ontdekken en te beleven.

Choices by DL

Mix and match zoals jij wilt: het verfrissende en unieke concept is een creatie van Debora Huisman- Leeser. Zij besloot dat het niet meer van deze tijd was om voor één stijl te moeten kiezen. De kracht van Choices by DL zit ‘m in de toegankelijkheid van de juwelenlijn, waarbij je je eigen sieraden kunt samenstellen met je gekozen outfit van dat moment. Via een eenvoudig systeem is het mogelijk de juwelen aan te passen en in een fractie van een seconde te veranderen, zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit of het design.

Voor de gasten die na de eetbare sieraden tijdens de Afternoon Tea interesse hebben in de échte edelstenen en juwelen verzorgt de Personal Conciërge van waldorf Astoria Amsterdam een afspraak bij GASSAN Diamonds.

Winnen

Wil jij samen met je beste vriendin, zus of moeder kans maken op deze Afternoon Tea? Laat dan in een reactie onderaan deze pagina weten waarom en geef je voorkeur voor dag door. Na twee weken nemen wij contact op met de winnaars.

 De winnaars zijn gekozen. Er kan niet meer worden gereageerd.

 

SNACKS | WIN | LIFESTYLE

Bron: Waldorf Astoria / Choices by DL | Foto: Waldorf Astoria

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Martin BatelaanMartin Batelaan

samen smikkelen

Pauline HoenPauline Hoen

De snoepjes zijn bijna te mooi om op te eten. Mijn dochter en ik zullen hier extreem van kunnen genieten. Wat een verwennerij.

Bettina van HaaftenBettina van Haaften

Wauw!! Dat is bijzonder!! Dat zou ik wel graag willen ervaren ????. Samen met Iris Sarye Annes. We zijn dol op High Tea’s en deze Afternoon Tea moeten we beslist een keer meemaken ????

Fenny HemmenFenny Hemmen

Yes ik doe mee!

nikki harmsennikki harmsen

Ik zou mijn moeder meenemen als vervroegd sinterklaas kado. Zo iets moois heeft ze nog nooit van mij gekregen en ik wil haar hiermee graag verrassen

Cecil SchuurmanCecil Schuurman

Ik heb al een dagje weg afspraak staan met mijn vriendin voor 30 november alleen weten we nog niet waar we naar toe willen. Dit lijkt me genoeg inspiratie en ik zou heel graag mijn vriendin verrassen met deze Afternoon tea. Op naar amsterdam dus

Hester van den HoekHester van den Hoek

Na een suikervrije challenge lijkt me dit de beste en lekkerste manier om suiker weer te introduceren in m’n dagelijkse menu! Alles met mate, zolang je maar geniet ????

Marie van den BergMarie van den Berg

Op een verloren woensdagmiddag aan de afternoon tea... dat kan alleen met mijn waanzinnig creatieve en getalenteerde vriendin. Gewoon voor een dosis inspiratie en plezier. Genieten.

Tessa GrootTessa Groot

Dat is een lekkere prijs! Ik zou graag met mijn moeder gaan op een donderdag. Mijn moeder van 64 heeft net een half jaar gerevalideerd van een schouder operatie, net alles weer op de rit en weer 3 weken aan het werkwordt ze op de fiets aangereden en heeft een zeer gecompliceerde enkel breuk. Verwachtte revalidatie 4-6 maanden. Het zit haar dus niet echt mee.Dus samen genieten van een goddelijke en fantastisch uitziende high tea zal haar vast wat opbeuren. :)

Brenda Van der VaartBrenda Van der Vaart

Dit is echt 'my cup of tea'! Love it! Ik zou heel graag met mijn moeder, die zich teveel zorgen maakt en elke minuut druk is mijn dementerende vader (waar ze mantelzorger voor is), heel even ontspannen tijdens zo'n luxe Afternoon Tea. Het liefst op een woensdag of vrijdagmiddag.

Meer win

Lees dit ook even

Please update your browser