Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

win

Deze sieraden zijn letterlijk om óp te eten: win een Afternoon Tea in Waldorf Astoria

Deze sieraden zijn letterlijk om óp te eten: win een Afternoon Tea in Waldorf Astoria

Een Afternoon Tea die geïnspireerd is op de prachtige juwelen van Choices by DL: dat is smullen in ’t kwadraat. En het wordt nog smakelijker, want wij geven zo’n Afternoon Tea in het Waldorf Astoria weg.

| Helen Vis

En omdat samen smikkelen leuker is, mag je ook iemand meenemen. Kiezen maar…

Glimmende creaties

Wij geven twee keer een Afternoon Tea in Waldorf Astoria weg voor twee personen (t.w.v. €210). De Afternoon Tea is geïnspireerd op de sieraden Choices by DL van Debora Huisman- Leeser. In de Afternoon Tea staan kleurrijke edelstenen, ringen en oorbellen model. De glanzende stenen zien er bedrieglijk echt uit. De chocolaatjes en snoepjes zijn dan ook een exacte replica van de originele stenen. De Afternoon Tea is inclusief goudkleurige karamel thee, een glas champagne en een goodie-bag. De Afternoon Tea worden tot eind november dagelijks van 15.00 tot 17.00 gereserveerd.

Peacock Alley Waldorf

Waldorf Astoria

Het elegante Waldorf Astoria in Amsterdam, geopend in mei 2014, is gevestigd aan de Herengracht in zes monumentale panden uit de 17e en 18e eeuw, met elk een eigen verhaal. Het hotel beschikt over 93 luxe kamers en suites, de exclusieve Guerlain Spa, het twee-sterrenrestaurant Librije’s Zusje en Goldfinch Brasserie. De centrale locatie, aan de mooiste gracht van Amsterdam, maakt het tot een ideale plek om de stad te ontdekken en te beleven.

Choices by DL

Mix and match zoals jij wilt: het verfrissende en unieke concept is een creatie van Debora Huisman- Leeser. Zij besloot dat het niet meer van deze tijd was om voor één stijl te moeten kiezen. De kracht van Choices by DL zit ‘m in de toegankelijkheid van de juwelenlijn, waarbij je je eigen sieraden kunt samenstellen met je gekozen outfit van dat moment. Via een eenvoudig systeem is het mogelijk de juwelen aan te passen en in een fractie van een seconde te veranderen, zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit of het design.

Voor de gasten die na de eetbare sieraden tijdens de Afternoon Tea interesse hebben in de échte edelstenen en juwelen verzorgt de Personal Conciërge van waldorf Astoria Amsterdam een afspraak bij GASSAN Diamonds.

Winnen

Wil jij samen met je beste vriendin, zus of moeder kans maken op deze Afternoon Tea? Laat dan in een reactie onderaan deze pagina weten waarom en geef je voorkeur voor dag door. Na twee weken nemen wij contact op met de winnaars.

 De winnaars zijn gekozen. Er kan niet meer worden gereageerd.

 

SNACKS | WIN | LIFESTYLE

Bron: Waldorf Astoria / Choices by DL | Foto: Waldorf Astoria

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

JaclynvlakbijDen HaagJaclynvlakbijDen Haag

Afternoon Tea......fabulous early Birthday gift for Sunday....Prize sounds TOP

Elmira LeijtenElmira Leijten

Graag winnen, een high tea is heerlijk en al helemaal als het er zo mooi uitziet.Ik wil dit graag winnen.

Janet van de WerkenJanet van de Werken

Dit zou mijn beste vriendin Miranda geweldig vinden! We hebben al samen wat leuke high tea's mogen doen maar dit zou de topper wel eens kunnen worden!

Monique StoppelsMonique Stoppels

Wat een Snoepies!!!!!

Humarah AhmedHumarah Ahmed

Nou, ik kan elke dag met mijn moeder een high tea doen!

Martin BatelaanMartin Batelaan

samen smikkelen

Pauline HoenPauline Hoen

De snoepjes zijn bijna te mooi om op te eten. Mijn dochter en ik zullen hier extreem van kunnen genieten. Wat een verwennerij.

Bettina van HaaftenBettina van Haaften

Wauw!! Dat is bijzonder!! Dat zou ik wel graag willen ervaren ????. Samen met Iris Sarye Annes. We zijn dol op High Tea’s en deze Afternoon Tea moeten we beslist een keer meemaken ????

Fenny HemmenFenny Hemmen

Yes ik doe mee!

nikki harmsennikki harmsen

Ik zou mijn moeder meenemen als vervroegd sinterklaas kado. Zo iets moois heeft ze nog nooit van mij gekregen en ik wil haar hiermee graag verrassen

Meer win

Lees dit ook even

Please update your browser