win

Wil je hebben (en winnen): deze zitzak van Xenos

Wil je hebben (en winnen): deze zitzak van Xenos

Niets fijner dan na een lange werkdag neer te ploffen op de bank. Niet in het bezit van een comfortabele zetel? Geen paniek. Wij geven twee zitzakken (t.w.v. €99) van Xenos weg. 

| Maaike van de Graaf

Dus kom maar door met die eindeloze, comfortabele avonden voor de buis.

Lees ook
Verbloem de herfstige dagen met boeketten van Bloomon

De zitzak
De cognackleurige zitzak is gemaakt van kunstleer en heeft daardoor een stoere uitstraling. Bovendien, niet geheel onbelangrijk: hij zit ook nog eens goddelijk én het is een heuse toevoeging aan je interieur.

Xenos
Leuk feitje: Xenos is Grieks voor ‘vreemd’, dus de producten van de winkel zijn altijd nét iets anders en komen uit allerlei delen van de wereld. Xenos heeft op dit moment zo’n 240 winkels in Nederland en Duitsland.

Winnen
Wil jij binnenkort chillen in deze zitzak? Laat dan in een reactie weten waarom. Na twee weken nemen wij contact op met de winnaars. Van 1 tot en met 15 oktober is de zitzak tijdelijk voor €79 te verkrijgen via Xenos en wordt ook nog eens gratis bezorgd.

De winnaars zijn gekozen. Er kan niet meer worden gereageerd.

De nieuwe LINDA.wonen 15 BLIJ OP DE BOERDERIJ ligt vanaf 26 september in de winkel en staat weer bomvol interieurtips en inspiratie.

SNACKS | WONEN | WIN | DOSSIERS | LIFESTYLE | LINDA.WONEN 15 BLIJ OP DE BOERDERIJ

Bron: Xenos | Foto: Xenos

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Bea PoolBea Pool

Een zitzak met een ruggesteun, goed idee en mooi uitgevoerd! Ook handig voor de oppaskinderen! Dus ja graag!

Connepon HConnepon H

Oh, ja, wat een toeval, die stond van de week zo naar me te lonken in de winkel, maar ik kon me beheersen. Misschien was het een voorgevoel, dat ik hem zal gaan winnen. :)

Jamie de WalJamie de Wal

Prachtige kleur! Ik heb nog een lege hoek in mijn kamer waar hij perfect in zou passen en het staat ook nog eens super leuk.

K vd WoudeK vd Woude

Voor mijn zus, die na een scheiding nu eindelijk een eigen plekje heeft. Echter heeft dat plekje nog wel wat aankleding nodig!

mautje sturmmautje sturm

oh, precies wat ik nodig heb!!!!!

Marloes HeemskerkMarloes Heemskerk

Wat een gaaf ding! En een hele mooie kleur ????

sandy van hengelsandy van hengel

Voor mijn zoons...alhoewel het dan natuurlijk wel ruzie wie er op mag zitten....ik ga alvast bedenken hoe ik dat ga oplossen.

Linda LíndaLinda Línda

"Het bericht is op 27-09-2017 op de website geplaatst, dus na twee weken vanaf die datum wordt er contact opgenomen met de winnaars."Kreeg ik te lezen in m'n mail.

Miranda PeelenMiranda Peelen

Wat een stoere zitzak. Leuk voor in de kamer voor de tv, of op de kamer van mijn zoon, of die van mijn dochter .... maar daar komen we wel uit ...

Britt vdbBritt vdb

Wat een leuk ding! Deze zou ik graag in ons nieuwe huis willen, om er 's avonds lekker op neer te ploffen!

Meer win

Meest gelezen

Lees dit ook even

Please update your browser