win

Wegdromen in de natuur? Maak kans op een weekend weg bij Droompark Maasduinen

Wegdromen in de natuur? Maak kans op een weekend weg bij Droompark Maasduinen

Soms kun je écht verlangen naar een weekend in de natuur waar je even helemaal kunt ontspannen. Bof jij even. Je maakt kans op een verblijf bij Droompark Maasduinen (t.w.v. € 295).

| Maaike van de Graaf

In een zogeheten ‘tiny house’ voor twee personen.

Lees ook
Waan je in oosterse sferen met deze bestekset van Bugatti

Droompark Maasduinen
Midden in de bossen van Noord-Limburg ligt Droompark Maasduinen en wie weet kun jij daar binnenkort verblijven. Van vrijdagmiddag tot maandagochtend kun je het weekend doorbrengen in een ‘tiny house’: een klein huisje met alles erop en eraan, midden in de natuur.

droompark

Droomparken
Droomparken is een Nederlands recreatiebedrijf met maar liefst twaalf parken. Of je nou zin hebt om uit te waaien aan de zee of liever het bos induikt: het kan allemaal, want de parken zijn door heel het land te vinden.

Winnen?
Wil jij binnenkort even wegdromen in Limburg ? Laat dan in een reactie weten waarom jij dit weekendje weg wil winnen. Na twee weken nemen wij contact op met de winnaar.

De winnaar is gekozen. Er kan niet meer worden gereageerd.

SNACKS | WONEN | WIN | LIFESTYLE | LINDA.WONEN 15 BLIJ OP DE BOERDERIJ

Bron: Droomparken | Foto: Droomparken

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

M NeeterM Neeter

oooh, tussen alle verbouwingen door héél even er tussen uit.

Corrie FeenstraCorrie Feenstra

Had de foto al eens bekeken...gelijk overrompeld door de originaliteit en compleetheid van dit huis. Even een weekend wegdromen? Ben ik wel aan toe....natuur geneest!

Xaviera Jamie JansenXaviera Jamie Jansen

Zo sfeervol, intiem en toch heel hip. Ik kom graag logeren en beleven wat het is om in een tiny house te verblijven met alles er op en er aan!

An MeeusAn Meeus

Wauw, supergezellig. Dit zie ik zeker zitten!

symone moutonsymone mouton

O wauw! Dat zou ik zó ontzettend graag willen winnen. Even een weekendje weg in de natuur met mijn vriendje. Geen werk, stage en school maar natuur, bomen en héééél veel groen!

marleen bouhuysmarleen bouhuys

Omdat mijn tweelingzus en ik wel wat rust kunnen gebruiken in het jaar waarin we allebei af gaan studeren (zij rechten en ik geneeskunde). Even van de boeken naar de natuur, en dan direct door naar het werkende leven!

Tamara DuinTamara Duin

Ons gezin, ik, man en 2 jongens van 4 en 7 zijn ontzettend toe aan een weekendje met elkaar weg. Al een jaar aan het verbouwen in ons huis, zelfs een paar weken in een caravan op de oprit! De jongens zeurenabsoluut niet over alle troep, veranderingen en het feit dat ze in een huis wonen dat nog lang niet af is ????. Mijn schatjes! Groetjes Tamara

Lynn van AsperenLynn van Asperen

Als echte outdoorliefhebbers zijn mijn vriend en ik een groot deel van onze vrije tijd in de natuur te vinden. Het is onze droom om ons stadse bestaan op zijn tijd in te ruilen voor een houten huis in de natuur. We kijken al langere tijd naar verschillende tiny house concepten, om te zien of wij wellicht zelf een tiny house in een bosrijk gebied kunnen bouwen. Dit weekend in de Limburgse natuur zou de perfecte manier zijn om eens proef te slapen en te kijken of dit het voor ons is!

Annewil ZAnnewil Z

I would love to stay there! Als verassing voor m'n man na zijn operatie :)

maryon kortekaasmaryon kortekaas

Heerlijk ontspannen met mijn man

Meer win

Meest gelezen

Lees dit ook even

Please update your browser