Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

win

Dress to impress: met deze outfits van WE Fashion piek jij op de kerstfoto

Dress to impress: met deze outfits van WE Fashion piek jij op de kerstfoto

De kerstdagen komen er weer aan, dus het is hoog tijd om na te denken wat je aantrekt tijdens de feestelijkheden. Wij helpen je met deze fijne winactie van WE Fashion.

| Amber Engelbracht

We geven namelijk niet één, maar twee complete outfits weg.

Feestelijke outfit

Je maakt kans op een complete party look van maar liefst drie items, voor jezelf én voor een ander. Zo weet je zeker dat jij en je vriendin, moeder, zus óf hippe oma uitblinken op de kerstfoto. Óf je kunt de outfit natuurlijk als cadeau onder de kerstboom leggen. Hierbij een kleine greep uit de items die speciaal zijn ontworpen voor de party-collectie.

WE Fashion GIF winactie voor partycollectie

Speciale party-collectie van WE Fashion

Voor de partyliefhebbers onder ons heeft WE Fashion een speciale party-collectie uitgebracht. De leukste jurken, rokken, blouses én jassen staan hier allemaal voor je op een rijtje. Zo heb jij je outfit in no time uitgekozen en heb je meer tijd om je op het kerstdiner te storten.

Zó doe je mee

Wil jij deze stijlvolle outfits winnen? Dat kan. Laat in een reactie onderaan deze winactie weten waarom jíj moet winnen. En vertel ook even welke maten jouw voorkeur hebben. Na twee weken nemen wij contact op met de winnaar.

Wie houdt nu niet van toffe prijzen winnen? Schrijf je nú in voor onze WINWINWIN-nieuwsbrief en krijg tweewekelijks alle winacties in je mailbox.

De winnaar is gekozen. Er kan niet meer worden gereageerd.

SNACKS | WIN | LIFESTYLE

Bron: WE Fashion | Foto: WE Fashion

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

C de GraafC de Graaf

Dames kanten top zou leuk zijn voor mijn dochter, in maat 38!

Petra StraverPetra Straver

Een kast vol kleding maar nooit iets om aan te doen....

Céline DuboisCéline Dubois

Een vriendin van me haar jurk begon te branden nadat op een kerstfeestje een kaars om viel, graag verras ik haar met een nieuwe outfit :)

Nancy NancyNancy Nancy

Als de twee weken reactietijd verstreken zijn zijn ook de feestdagen voorbij, voor de meesten dan. Maar laat ik nou net begin januari jarig zijn! Voor mij gaat het feest nog even door en daarbij kan ik, als verjaardagscadeau, dus heel goed nieuwe feestkleding gebruiken! In januari zijn ook nog mijn twee broers én moeder jarig! Vol op gelegenheden! Ik draag maat 38 / medium en zou het te gek vinden!

esther rijndersesther rijnders

Ze hebben echt een leuke collectie! Mocht ik winnen graag maat 36

Linda MLinda M

Doe heel graag mee om stralend het nieuwe jaar binnen te wandelen! (maat 38)

Adee De KockAdee De Kock

De Jurk rechts super , maat 44

Ingrid DijkstraIngrid Dijkstra

Wauw, wat een mooie collectie van WE! Ik heb al een tijd geen nieuwe kleding geshopt en met de feestdagen doe ik nu dus 'oude'kleren aan i.p.v. zulke mooie nieuwe feestkleding. Met deze prijs zou ik geheel in stijl oud &nieuw kunnen vieren. Nu maar hard duimen.. (maat M, 38)

maryon kortekaasmaryon kortekaas

leuk. Links op onderste foto maat 38

Anne BolijnAnne Bolijn

Kerst en oud en nieuw vieren we dit jaar bij ons, dus als gastvrouw wil ik er graag top uitzien. Graag maat 44. Met koken doe ik wel even een schort om, ik wil niet dat mijn pailletjes smelten.

Meer win

Lees dit ook even

Please update your browser