Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

win

Voor een bh die aan alle kanten bij je past: win een stylingsessie bij Lincherie

Voor een bh die aan alle kanten bij je past: win een stylingsessie bij Lincherie

Ruim zeventig procent van de Nederlandse vrouwen draagt de verkeerde bh. Da’ s zonde, dus geven wij nu twee keer een stylingsessie inclusief set bij Lincherie weg (t.w.v. 150).

| Maaike van de Graaf

Kijk, dat is nog eens een op maat gemaakt aanbod, niet?

Lees ook
Ongegeneerd hebbedingen scoren: win honderd euro shoptegoed bij Etsy

Inclusief 3D-spiegel
De stylingsessie krijg je met behulp van een 3D-spiegel, die binnen één minuut 140 metingen maakt van het bovenlichaam. Zo weet je dus exact wat je BH-maat is. Helemaal gemeten? Dan mag je uit het complete assortiment van Lincherie een set uitkiezen.

Lincherie
Lincherie verkoopt – uiteraard – lingerie, die in meer dan dertig winkels in Nederland te verkrijgen is. Wat zij belangrijk vinden? Dat het perfect past én natuurlijk mooi is.

Winnen?
Wil jij kans maken op een een stylingsessie bij Lincherie? Laat dan in een reactie weten waarom. Na twee weken nemen wij contact op met de winnaar.

De winnaars zijn gekozen. Er kan niet meer worden gereageerd.

SNACKS | WIN

Bron: Lincherie | Foto: Lincherie

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Monique GeesinkMonique Geesink

Met een wat grotere cup is het zo moeilijk een goed passende bikini te vinden. Vooral het bovenstuk is een probleem. Alles wiebelt of het wordt een oudbollig model. Ik kan het maar niet vinden dus hijs ik me maar weer in een badpak. Kunnen jullie mij helpen met een stylingsessie zodat ik dit jaar trots in een bikini over het strand kan lopen?

Marijke Loof-WeijmarMarijke Loof-Weijmar

Heel graag wil ik meedoen!!!

Angélique Thats my nameAngélique Thats my name

Die stylingsessie zou zo fijn zijn voor mijn vriendin Yvonne, ze is in december geopereerd aan borstkanker. Borstbesparende operatie dus een mooi passende bh zou voor haar gevoel van vrouwelijkheid een geweldige oppepper zijn!

Martine TaksMartine Taks

Dat zou mooi zijn...!

JC Zuid-Holland JC Zuid-Holland

having has several operations it makes buying the correct fitting bra near impossible, to win this would be fabulous !!!!

patricia Mostpatricia Most

Nog nooit heb ik een b.h. gehad, die me past. Dus het liefste doe ik hem uit zodra ik thuis kom. OF liever eerder nog... Wat zou ik blij zijn als LINCHERIE mij hielp om passende lingerie te vinden!

Ymie NeuteboomYmie Neuteboom

Al mijn ondergoed is lelijk en oud, tijd voor iets nieuws, wat ook nog eens goed zit!

annie kooleannie koole

jha heb niet al te volle borsten maar kan ook niet de juiste maat vinden zal heel graag deze hulp kunnen gebruiken om toch ook eens een mooi e borst party te kunnen hebben

Rowena GuddeRowena Gudde

Ik heb altijd problemen gehad met het vinden van de juiste bh, ik werk in de zorg en of ik heb de striemen in mijn lijf bij thuiskomst en denk : "af met dat rot ding"of ik sta al bukkend mijn borsten in mijn bh te balanceren hopend dat ze er niet uitfloepen. En aangezien ik een kleine cupmaat heb, zit ik ook vaak te zoeken naar een beetje elegante setjes. Ik ben nu wat kilo's afgevallen en wil met trots van mijn nieuwe lichaam gaan houden. Maar ik denk dat goede lingerie ook kan meewerken aan zelfverzekerdheid. Ik zou er gewoon een heerlijk verwendagje voor mijzelf van maken. Met hopelijk eindelijk een goed passende bh waarmee ik hupla een radslag over de afdeling kan maken eindigen in een spagaat en alles nog lekker binnenboord ;) elegant en wel

Susan Van StralenSusan Van Stralen

Mijn gewicht schommelt en mijn borsten dus ook qua volume... advies oo maat kan mij echt wel even helpen op her moment. Als ik daar een mooie bh aan overhoud helemaal.

Meer win

Lees dit ook even

Please update your browser