Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

win

Stijlvol het nieuwe jaar in: win een gepersonaliseerde ketting van Vedder & Vedder

Stijlvol het nieuwe jaar in: win een gepersonaliseerde ketting van Vedder & Vedder

Of je nou kiest voor de initialen van een dierbare of voor een algemener woord als ‘love’: zolang het vier letters zijn kan het allemaal verwerkt worden in deze ketting van Vedder & Vedder. En jij kan ‘m winnen.

| Amber Engelbracht

Welk woord zou jij kiezen?

Persoonlijk én betekenisvol

Wij mogen een bijzondere 4 Letter Necklace (t.w.v. € 349) uit de Vedder & Vedder Deluxe Collectie weggeven. Wanneer je de gelukkige bent, kun je kiezen uit de 14 karaat gele, witte of rosé gouden versie van dit subtiele sieraad. Daarbij wordt de ketting geheel naar eigen smaak gepersonaliseerd met vier letters. Voor jezelf leuk, maar ook zeker als cadeautje voor een ander.

winactie Vedder & Vedder 4 letter necklace

Vedder & Vedder

Oprichters Anne & Esther Vedder creëren gepersonaliseerde sieraden om speciale en betekenisvolle herinneringen van geliefden dichtbij te houden. Het concept waarbij je persoonlijke teksten in de sieraden kunt aanbrengen, is uniek op de sieradenmarkt. Daarbij zijn de items van Vedder & Vedder stuk voor stuk handgemaakt in hun persoonlijke atelier waardoor de sieraden altijd een uniek, uitgesproken en authentiek karakter hebben.

Winnen

Wil jij de ketting liever vandaag dan morgen dragen? Of misschien weggeven aan een dierbare met jullie initialen eraan? Dat kan. Laat in een reactie onderaan deze winactie weten waarom jij moet winnen. Na twee weken nemen wij contact op met de winnaar.

Wie houdt er nou niet van toffe prijzen winnen? Schrijf je nú in voor onze WINWINWIN-nieuwsbrief en krijg tweewekelijks alle winacties in je mailbox.

De winnaar is gekozen. Er kan niet meer worden gereageerd.

SNACKS | MODE | WIN | LIFESTYLE

Bron: Vedder & Vedder | Foto: Vedder & Vedder

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

conny van Diermenconny van Diermen

Ik heb ooit een armband gehad met de namen van mijn kleinkinderen gehad maar die is gestolen en daarom zou ik ontzettend graag zo’n gepersionaliseerd sieraad willen winnen zodat ik ze weer dagelijks bij me heb.

Bea PoolBea Pool

Wat gaaf! Ik zou een ketting met het woord zon willen laten maken met 1 zonnetje erbij, dat zou onwijs gaaf zijn

els dijkels dijk

Mooi, zou er heel blij van worden.

Lucille BleekerLucille Bleeker

WOW!

Joan VerberneJoan Verberne

Oep…. 759e reactie,... jullie hoeven je niet te vervelen op de redactie als je alles gaat lezen. Daarom hou ik het kort : heel graag zou ik deze prachtige ketting winnen, met de lettersN &S

Chantal de LeestChantal de Leest

Heel leuk voor cadeau voor mijn moeder van 3 kinderen. Ze kan alleen tegen goud dus sieraden vinden ia soms best lastig. Deze is heel leuk en kan ze ook nog dragen

Els KikEls Kik

Liever vandaag dan morgen ja :-) 4 letters.... dat was even nadenken, maar ik denk wel dat ik het uiteindelijk weet. Persoonlijk, fase van hoop, dus dat zijn de letters: H O O P

henrieke Roza- van Loonhenrieke Roza- van Loon

Wwauh wat zal ik de letters van mijn gezin graag op deze mooie ketting willen. N-T-A-HDat zijn mijn dierbaarste bezittingen. Het zou het mooiste geschenk voor mijn verjaardag zijn :-).

Mandy VerleijsdonkMandy Verleijsdonk

Met 'Josje'de naam van mijn chihuahua <3

Catootje PloegaertCatootje Ploegaert

Witgoud en dan met de bijnaam van mijn man

Meer win

Lees dit ook even

Please update your browser