Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

win

Zwijmelen tussen de kunst van Banksy: win een valentijnsdiner bij Moco Museum

Zwijmelen tussen de kunst van Banksy: win een valentijnsdiner bij Moco Museum

Valentijnsdag is weer bijna in zicht en dat betekent dat het geoorloofd is om heerlijk te zwijmelen met je geliefde. Nog geen plannen? Geeft niks.

| Maaike van de Graaf

Wij geven namelijk een valentijnsdiner weg in het Moco Museum.

Lees ook
Nieuw museum Moco opent deuren in Amsterdam

Genieten en zwijmelen
Wat je precies kunt winnen? Een gigantisch, romantisch valentijnsdiner in het Moco Museum, compleet georganiseerd door Famous Flavours. Weer eens wat anders: dineren tussen de kunst. We begrijpen dat je gedurende het diner natuurlijk alleen maar oog hebt voor je partner, maar vergeet niet dat er óók kunst valt te bekijken.

Het Moco Museum

Moco Museum
Het Moco Museum is gevestigd in Amsterdam. In het museum zijn talloze hedendaagse kunstwerken te zien. Zo kun je nu de tentoonstelling van de wereldberoemde straatartiest Banksy bekijken en zie je ook kunst van pop-art icoon Roy Lichtenstein.

Winnen?
Wil jij een romantisch valentijnsdiner in het Moco Museum winnen? Laat dan in een reactie weten waarom. Na twee weken nemen wij contact op met de winnaars.

* De winnaar is gekozen. Er kan niet meer worden gereageerd.

SNACKS | WIN | ETEN & DRINKEN

Bron: Moco Museum | Foto: Moco Museum

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Tessa BoumanTessa Bouman

Omdat dat mij super gaaf lijkt!

Vera Zwaan-Van GilsVera Zwaan-Van Gils

Wij hebben een bezoek aan de Banksy expositie al heel lang op ons lijstje staan. Een Valentijnsdiner zou echt fantastisch zijn om ons te realiseren dat we bijna 28 jaar geleden voor elkaar gekozen hebben. Deze combinatie zou dus super zijn!!

Merel BoutMerel Bout

Aangezien we net zijn gaan samenwonen, hebben we niet veel budget over op dit moment. Lijkt mij super leuk om mijn vriend hiermee te kunnen verrassen!

Jose LooijsJose Looijs

Lijkt me een belevenis... en erg welkom in een tijd waar je door alle hectiek van de dag bijna langs elkaar leeft, in plaats van samen....

Anneliese de WaalAnneliese de Waal

Lijk me heel romantisch om daar te dineren, ik doe graag mee, zou graag met mijn Gijs in het Moco Museum willen dineren, erg leuk :)

jaclynvlakbijDen HaagjaclynvlakbijDen Haag

wow Modern Contemporary Museum- Heel romantisch !!!!!!I

José LeeJosé Lee

Wij kunnen wel wat creativiteit gebruiken voor onze relatie......... en: I love Banksy!

Roos de GraveRoos de Grave

Heel romantisch!Ik zou hier graag met vriend gaan eten woensdag

Petra HondPetra Hond

Deze actie zou ik heel graag winnen om samen met mijn vriend te vieren dat wij allebei een nieuwe baan hebben. Hij gaat een carrière switch maken en ik ben heel erg trots op hem dat hij deze stap gezet heeft. Ik zelf ben blij om eindelijk in de branche te gaan werken waar ik voor geleerd heb. Voor ons samen ziet 2018 er dus voorspoedig uit en het zou leuk zijn om hier samen op te proosten in dit prachtige restaurant.

Yvette VerdonkYvette Verdonk

Mijn vriend en ik hebben het momenteel erg druk met werk, en een speciale connectie met Banksy/Bristol. We zouden dit jaar niet vieren, maar dit zou toch wel een hele mooie gelegenheid zijn voor een beetje romantiek <3

Meer win

Lees dit ook even

Please update your browser