Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

win

Trap af met de goede voornemens en win een APK voor je gezondheid

Trap af met de goede voornemens en win een APK voor je gezondheid

Kerst zit er net op, oud en nieuw staat alweer bijna voor de deur en dat betekent maar één ding: tijd voor het maken van goede voornemens. Wil jij gezond het nieuwe jaar in? Dat kan.

| Maaike van de Graaf

Wij geven namelijk een ‘APK voor je gezondheid’ (t.w.v. 350 euro) bij Holland Health Clinic weg.

Lees ook
Schoon én stressvrij het nieuwe jaar in: win deze robotstofzuiger

APK
Zo’n APK voor je gezondheid bestaat uit drie consulten (intake, bespreken resultaten en een vervolg) waarbij je gezondheid aan de hand van verschillende metingen, testen en vragenlijsten wordt gecheckt. Zo weet je precies wat er allemaal goed gaat én wat je nog kunt verbeteren. Kom maar door dus met die gezonde levensstijl.

Holland Health Clinic
Holland Health Clinic helpt mensen naar een gezondere levensstijl. Want eerlijk is eerlijk: soms zijn we die even kwijt en dan is een beetje hulp best fijn. Holland Health Clinic kijkt daarbij niet alleen naar je voeding, maar ook naar je motivatie, beweging en psyche. Een extra complete check dus.

Winnen
Wil jij het nieuwe jaar extra gezond beginnen ? Laat dan in een reactie onder dit bericht weten waarom. Na twee weken nemen wij contact op met de winnaar.

De winnaar is gekozen. Er kan niet meer worden gereageerd.

SNACKS | WIN

Bron: Holland Health Clinic | Foto: Holland Health Clinic

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Claudia de KokClaudia de Kok

Omdat ik mij zo moe voel...

Claudia MustersClaudia Musters

lijkt mij wel eens goed

Jacques LeliveldJacques Leliveld

met relatief weinig gezondheidsproblemen, uitgezonderd hardnekkige urineweginfecties, heb ik eigenlijk nooit echt een check laten uitvoeren.. misschien toch aan te raden op mijn 76 jarige leeftijd.. Ik ga ervoor..

Marlies LamMarlies Lam

Heel goede ontwikkeling, dat dit soort checks steeds meer ontworpen worden. Je hoort te vaak dat mensen net op tijd per ongeluk ergens achter komen wat hun gezondheid aangaat en natuurlijk nog veel erger dat ze er te laat achter komen. Ik zou graag zo'n check willen laten doen, als een meting, misschien een 0-meting, waarmee ik aan de slag kan.

Chantal de LeestChantal de Leest

Ik ben in eerste instantie gewoon heel nieuwsgierig hoe ik ervoor sta. En gezond leven is heel belangrijk voor me, zonder door te slaan in extreme gezondheidsgewoontes. Het is beter er op tijd achter te komen wanneer er iets mis is of mis kan gaan dan wanneer je het zelf merkt, want dan is het meestal al aan de late kant.

Saar B.Saar B.

Zo'n check zou ik zo graag willen! Ik ben al enkele jaren bezig met gezond leven: zo ben ik bijvoorbeeld flink aan het sporten (crossfit) en let ik goed op mijn voeding (geen vlees, veel groenten, regelmatig vis, veel water, etc.). Ik ben ervan overtuigd dat ik een gezond lichaam heb maar ik zou dat graag uit betrouwbare metingen willen aflezen. Daarnaast lijkt het mij interessant te weten op welke punten ik nog winst kan behalen!

centine blaakmancentine blaakman

We hebben allemaal hele grote wensen maar het allerbelangrijkste is toch je gezondheid! Daar kan niks tegenop.

Mirjam bMirjam b

Wat een ontzettend leuke prijs om te winnen. Hier heb ik wat aan, gezondheid staat bovenaan.

Dolly LotthrinkxDolly Lotthrinkx

Reeds is het oude jaar begonnen met het kilo-probleem. Dat loop best aardig... Nu nog lekker in mijn vel komen. Ik heb veel stress ervaren de laatste tijd. Ik vraag me af wat dat doet met mijn lichaam (en geest).

Marjan van den HeuvelMarjan van den Heuvel

ik ben eigenlijk wel benieuwd hoe ik er echt voor sta. zou een mooie start zijn voor een nieuw jaar. Leuke win actie!

Meer win

Lees dit ook even

Please update your browser