Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

win

Swingend en beschermd het voorjaar in: win een draadloze Junior koptelefoon van JBL

Swingend en beschermd het voorjaar in: win een draadloze Junior koptelefoon van JBL

Koptelefoons die goed geluid hebben én veilig zijn voor kinderoren: wat wil een muziekminnende ouder nog meer? Gehoorbeschadiging is met dit exemplaar van JBL geen risico.

| Marlon Achteresch

We geven niet één, maar drie koptelefoons weg.

Lees ook
Een zilveren detail voor je outfit: maak kans op een ring van Route508

Draadloze koptelefoon
De draadloze Junior koptelefoon (t.w.v. €49,99) is er voor kinderen tussen de drie en tien jaar oud. In drie verschillende kleuren is er voor ieder wat wils. De koptelefoon voldoet aan alle opgestelde richtlijnen van de Wereldgezondheidsorganisatie – zodat het gehoor van de kinderen niet beschadigd kan worden. Ook zijn de hoofdbanden aangepast zodat onze kinderen – die zo nu en dan nog wel eens wat zoekmaken – de koptelefoon niet verliezen.

Koptelefoons JBL Junior

JBL
JBL – onderdeel van moederbedrijf Harman – vindt dat ook kinderen van goed geluid mogen genieten, uiteraard wel op een veilige manier. Het merk lanceert daarom nu de eerste koptelefoons waarmee jongens en meisjes zorgeloos kunnen genieten van muziek, games en video’s.

Winnen
Wil jij een van deze koptelefoons van JBL winnen? Laat dan in een reactie weten waarom en welke kleur je het liefst zou willen. Na twee weken nemen wij contact op met de winnaars.

Gelukkig kun je je zonder koptelefoon ook een avond uitleven, en Martijn laat het zien. Meer video’s? Meld je aan bij LINDA.tv voor nog meer video’s en originele LINDA.tv-programma’s.

* De winnaars zijn gekozen. Er kan niet meer worden gereageerd.

SNACKS | WIN

Bron: JBL | Foto: JBL

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Quirine QuirineQuirine Quirine

Ja, graag de blauwe voor mijn zoon! Dan kannik ongestoord dd Linda lezen. Hoef ik niet telkens te veGen of t wat zachter mag!

Willemijn de JonghWillemijn de Jongh

Onze dochter Sara heeft de box zelf gespaard. Dit zou ze echt te gek gaaf vinden!

Ab LaanbroekAb Laanbroek

Leuk voor de verjaardag van onze zoon. Staat toevallig op zijn verlanglijstje!!

Eline BeekEline Beek

Zou super tof zijn voor mijn zoontjes. Niet meer dat gedoe met die draad wat de hele tijd in de weg hangt en super dat er rekening wordt gehouden met het volume????

Nicolle ClaessenNicolle Claessen

Yeah, wat een mooie kleuren. Heel graag de mintgroene kleur. Super mooi voor jongens en meisjes. Mijn neefje en nichtje zouden deze heel erg mooi vinden en met plezier delen.

Jolanda MuilwijkJolanda Muilwijk

Voor m’n kleinzoon Jessaja super voor z’n verjaardag 5 maart

Alice van DuurenAlice van Duuren

Oh geweldig om als tante dit aan mijn lieve nichtje te kunnen geven, natuurlijk in de kleur roze.

Lieke Van Heeswijk JonkersLieke Van Heeswijk Jonkers

een mooie roze voor mijn dochter! dan hoeft ze niet meer achter die van haar broers te gaan!

anja kluijtmansanja kluijtmans

Het maakt mij niet uit welke kleur ik win, ik heb zowel een kleinzoon als een kleindochter.Ze zijn beide in maart jarig . Leuk verjaardag cadeau voor één van de twee.

Jacques LeliveldJacques Leliveld

als Opa maak ik mij zorgen over mogelijke gehoorbeschadiging van de kleinkinderen.. Wat een gave vormgeving deze koptelefoons.. kiezen voor een kleur is best lastig.. heb zowel kleindochters als kleinzoons.. vandaar de UNISEX gerelateerde kleur.. Tropic Teal op site opgezocht.. (de middelste dus) Ben benieuwd

Meer win

Lees dit ook even

Please update your browser