win

Met deze stoere rugzakken gaat elk kind hip de deur uit

Met deze stoere rugzakken gaat elk kind hip de deur uit

Een rugzak is niet alleen handig voor de broodtrommel, hij moet er natuurlijk ook nog eens flitsend uitzien. Deze superleuke kinderrugzakken zijn zowel praktisch als supertof. 

| Helen Vis

Wij geven maar liefst vijf Pick & Pack rugzakken (t.w.v €30) weg.

De blits maken

Jong of oud, groot of klein, deze tassen zijn gemaakt voor kinderen van alle leeftijden. De rugzak kan worden gedragen door zowel jongens als meisjes, is functioneel en ideaal voor mee naar school. De tassen met leuke patronen zijn gemaakt van hoge kwaliteit zodat de tassen wilde avonturen kunnen doorstaan. De tassen hebben een speels design en zijn ontworpen met veel aandacht voor detail.

Je kunt één van de volgende tassen winnen:
Cute Animals: paarse tas met hondjes en een paarse ritssluiting
Wild Cats: paarse tas met panters en een blauwe ritssluiting
Tractor: blauwe tas met tractoren en een groene ritssluiting
Cute Animals: konijnen/kattentas met een roze ritssluiting
Fun uilen: beige tas met uilen en een roze ritssluiting

Pick & Pack

Het Zweedse kindertassenmerk Pick & Pack is sinds kort verkrijgbaar in Nederland. Uilen, katten en konijnen komen tot leven door de vrolijke patronen en grappige designs. Naast dat de designs origineel zijn, laat Pick & Pack ieder kind op en top kind zijn met deze vrolijke kindertassen. Pick & Pack streeft ernaar een verschil te maken en waar mogelijk bij te dragen aan een schonere wereld en toekomst. Daarom produceren zij verantwoorde en goed doordachte rugzakken zodat je er lang plezier van hebt.

Winnen

Wil jij kans maken om één van deze vijf Pick & Pack tassen te winnen? Laat dan in een reactie weten waarom. Geef ook aan welk model je wilt winnen. Na twee weken nemen wij contact op met de winnaars.

Wie houdt er nou niet van toffe prijzen winnen? Schrijf je nú in voor onze WINWINWIN-nieuwsbrief en krijg tweewekelijks alle winacties in je mailbox.

SNACKS | WIN | KINDEREN | LIFESTYLE

Bron: Pick & Pack | Foto: Pick & Pack

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Mira Vd MaarelMira Vd Maarel

Mijn zoontje zou heel graag de tractor tas winnen. Hij is gefascineerd door tractors!! En nu gaat ie altijd met een tas van de bibliotheek de deur uit. Dat staat natuurlijk een stuk minder stoer :)

carin van minnencarin van minnen

o de tractor tas, super leuk voor de kleine boer hier in de familie :)

Mieke MulstegeMieke Mulstege

Onze Lenn zou de tractor rugtas heel graag meenemen naar school nu hij in groep 1 zit.

Brechtje Renzema-MartensBrechtje Renzema-Martens

Dit zou een geweldig cadeau zijn voor mijn zoontje Lucas van 5! Zijn schooltas begint langzamerhand een beetje te slijten, dus hoe leuk zou het zijn om een nieuwe rugzak te winnen! Duimen maar dat hij de WIld Cats tas wint!

Loes van GerwenLoes van Gerwen

Ons meisje wil heel graag de Fun uilen tas meenemen naar het kinderdagverblijf. Vooruit, als ik heel eerlijk ben, dat kan ze nog niet zeggen. Maar mama zou het echt heel leuk vinden!

Anja GeurtsAnja Geurts

Tractor: blauwe tas met tractoren en een groene ritssluiting;zó gaaf voor de kleine ukkepuk!

Nency EssenNency Essen

https://pickopack.se/product/backpack-school-cute-animals-taupe/

cbdkl dgcbdkl dg

Graag de Tractor: blauwe tas met tractoren en een groene ritssluiting.Is geweldig voor ons neefje die tractors, kranen enz. geweldig vindt. Kan hij met deze store tas straks naar school.

maaike bentmaaike bent

Ik maak graag kans op de Wild Cats tas. Binnenkort ga ik een weekendje weg met mijn 2 dochters naar Berlijn (manlief heeft een ander uitje). In deze tas zouden heel goed alle spulletjes voor in de trein kunnen (snacks, spelletjes etc)! En aangezien deze tas zo mooi is weet ik zeker dat ze hem niet uit het oog zullen verliezen ;). Toch handig als het wat drukker is in de trein!

GABRIELA CRACIUNESCUGABRIELA CRACIUNESCU

Voor onze meid van 5 graag de rugzak met CUTE ANIMALS- KONIJN KATTEN TAS heel mooi .zou mooi zyn om te laten zien op school.✌????✌????

Meer win

Meest gelezen

Lees dit ook even

Please update your browser