win

Met deze stoere rugzakken gaat elk kind hip de deur uit

Met deze stoere rugzakken gaat elk kind hip de deur uit

Een rugzak is niet alleen handig voor de broodtrommel, hij moet er natuurlijk ook nog eens flitsend uitzien. Deze superleuke kinderrugzakken zijn zowel praktisch als supertof. 

| Helen Vis

Wij geven maar liefst vijf Pick & Pack rugzakken (t.w.v €30) weg.

De blits maken

Jong of oud, groot of klein, deze tassen zijn gemaakt voor kinderen van alle leeftijden. De rugzak kan worden gedragen door zowel jongens als meisjes, is functioneel en ideaal voor mee naar school. De tassen met leuke patronen zijn gemaakt van hoge kwaliteit zodat de tassen wilde avonturen kunnen doorstaan. De tassen hebben een speels design en zijn ontworpen met veel aandacht voor detail.

Je kunt één van de volgende tassen winnen:
Cute Animals: paarse tas met hondjes en een paarse ritssluiting
Wild Cats: paarse tas met panters en een blauwe ritssluiting
Tractor: blauwe tas met tractoren en een groene ritssluiting
Cute Animals: konijnen/kattentas met een roze ritssluiting
Fun uilen: beige tas met uilen en een roze ritssluiting

Pick & Pack

Het Zweedse kindertassenmerk Pick & Pack is sinds kort verkrijgbaar in Nederland. Uilen, katten en konijnen komen tot leven door de vrolijke patronen en grappige designs. Naast dat de designs origineel zijn, laat Pick & Pack ieder kind op en top kind zijn met deze vrolijke kindertassen. Pick & Pack streeft ernaar een verschil te maken en waar mogelijk bij te dragen aan een schonere wereld en toekomst. Daarom produceren zij verantwoorde en goed doordachte rugzakken zodat je er lang plezier van hebt.

Winnen

Wil jij kans maken om één van deze vijf Pick & Pack tassen te winnen? Laat dan in een reactie weten waarom. Geef ook aan welk model je wilt winnen. Na twee weken nemen wij contact op met de winnaars.

Wie houdt er nou niet van toffe prijzen winnen? Schrijf je nú in voor onze WINWINWIN-nieuwsbrief en krijg tweewekelijks alle winacties in je mailbox.

De winnaars zijn gekozen. Er kan niet meer worden gereageerd.

SNACKS | WIN | KINDEREN | LIFESTYLE

Bron: Pick & Pack | Foto: Pick & Pack

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Anniek BenjamensAnniek Benjamens

die met de uiltjes! om kado te geven , als peettante, aan mijn nichtje die in november voor het eerst naar de basisschool gaat!!

AnaKAnaK

Ik zou graag de Wild Cats: paarse tas met panters en een blauwe ritssluiting willen winnen, voor mijn petekindje, die gek is op panters!!

Janneke BuurmanJanneke Buurman

Wat zijn die leuk!!! Ik zou heel graag de Tractor-tas willen winnen voor onze kleine boer!

neeltje van der stapneeltje van der stap

Wild Cats: paarse tas met panters en een blauwe ritssluiting zou mijn kleine neef helemaal geweldig vinden. en zijn lievelingstante zou het leuk vinden om hem er stoer mee naar schoolte zien gaan !!

Trezie MeuwissenTrezie Meuwissen

Heel graag voor mijn kleindochter. Ze is dol op uilen. We hebben achter het huis een schuur;en daar zit soms een kerkuil. De tas "Fun uilen"zou dan ook té leuk voor haar zijn!

Elfriede NoortElfriede Noort

We zijn er al achter gekomen dat een leuke kinderrugzak vinden echt niet zo gemakkelijk is, maar deze zijn echt geweldig! Wij doen graag mee. We worden wild van de Wild Cats rugzak!

Petra KoppePetra Koppe

Mijn dochter van 5 zou 'cute animals'super vinden! Mooi begin van het nieuwe schooljaar!

maria Duysserinckmaria Duysserinck

Met de konijntje/poezen zou leuk zijn voor mijn kleindochter

Anneliese de WaalAnneliese de Waal

Wat een leuke tassen.Ik doe heel graag mee voor mijn zoon Luc, voor de tas = Wild Cats: paarse tas met panters en een blauwe ritssluiting.....Groetjes Anneliese de Waal

Cynthia ZwambornCynthia Zwamborn

Geweldige tassen!!! Vooral die met de bulldog voor mijn dochter zou helemaal geweldig zijn. We hebben zelf een bulldog en sindsdien sparen wij allerlei spulletjes met bulldog afbeeldingen. Van deze geweldige rugzak zou ze immens blij worden!!!

Meer win

Lees dit ook even

Please update your browser