Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

win

Squatten maar: win een complete sportoutfit van BALR.

Squatten maar: win een complete sportoutfit van BALR.

Het nieuwe jaar is nog niet eens begonnen en toch zijn we al bezig met de goede voornemens. Een kilootje minder? Wij hebben iets gevonden wat die uren in de sportschool wat dragelijker maakt.

| Maaike van de Graaf

Dat kan namelijk door een complete fitness-ouftit van BALR. (t.w.v. €260) te winnen.

Lees ook
Stevig stappen maar: win een paar sneakers van Philippe Model

Sporten maar
BALR. heeft onlangs een nieuwe kledinglijn gelanceerd: fitnesskleding voor degene die hun conditie even flink willen verbeteren, maar er toch ook wel graag leuk bijlopen. Waar de set uit bestaat? Een jasje, tanktop en een broek. Handige van deze set is dat je ‘m zowel kunt dragen in de winter als in de zomer zomer en zowel binnen als buiten.

Balr.
In 2013 is kledingmerk BALR. opgericht door voetballer Demy de Zeeuw. Waar het merk om bekendstaat? Comfortabele kleding waarin je kunt sporten, maar die je ook gewoon draagt naar je werk of school. Kortom: dubbel genieten met de kleding van BALR.

Winnen?
Wil jij binnenkort met een hippe outfit van BALR. in de sportschool staan? Laat dan in een reactie weten waarom. Na twee weken nemen wij contact op met de winnaar.

 De winnaar is gekozen. Er kan niet meer worden gereageerd.

SNACKS | WIN

Bron: BALR. | Foto: BALR.

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

n mn m

Nadat ik 20 kilo ben afgevallen heb ik nog steeds geen mooie sportkleren. Dit setje ziet er super mooi en gaaf uit. Hierin kan ik zeker doorgaan met sporten.

Elsemieke RijksenElsemieke Rijksen

Het is nu eindelijk 2018 tijd om veel te gaan sporten en gezond te doen uuugggmmmm. Nou dat is er nog niet van gekomen, mijn sportkleding is te dun om in de winter mee te gaan sporten en daar komt uit stel gedrag van maar met zo'n outfit in mijn kast kan ik me er nu al op verheugen om te sporten en nee dat hoor je niet vaak! :) Duimen maar

Arianne GublerArianne Gubler

Onlangs heb ik weer een joggingsbroek moet wegdoen. Slijtage..Een nieuwe outfit is dan ook wel nodig. De sportkleding die ik draag zijn zwart. Het nuanceert de lelijke bobbels wat ...Van de te winnen setje vind ik vooral het topje tof.

Elke SElke S

Win ik heel graag voor het hardlopen! Mijn huidige broek is eigenlijk niet geschikt voor de winter.

Rose-Marie OttoRose-Marie Otto

Ja hier!!! Ik ga in t nieuwe jaar helemaal los en ga eindelijk ns sporten!!!!............ben ik van plan

Hendrika PloegHendrika Ploeg

Wanneer ik deze mooie set zou winnen, dan hoef ik niet meer in mijn plunjezak te sporten, maar ga ik flashing sporten. Wauw.

Nienke RoegNienke Roeg

wow, mijn voornemen voor 2018 is weer meer te gaan sporten, een nieuwe mooi sportoufit kan ik daarom goed gebruiken. Geen excuus meer om niet naar de sportschool te gaan.

Mientje LokMientje Lok

Komend jaar gaat mijn strijd tegen de kilo's verder. Deze outfit zou daarom perfect zijn! :)

Judith AslanderJudith Aslander

Dit zou ik heel leuk vinden voor mijn dochter, die is lekker sportief en kan zo'n outfit goed gebruiken!

Petra BrouwerPetra Brouwer

Ik ben begonnen met Weight watchers sinds 2 weken. En ook met zwemmen. Nu wil ik ook nog graag naar de fitness, maar dan heb ik nog wel een nieuwe out-fit nodig. En dit is helemaal top! Dus ik ga duimen, dat begrijp je wel.

Meer win

Lees dit ook even

Please update your browser