win

Poseren voor de camera van een wereldberoemde fotograaf? Dit is je kans

Poseren voor de camera van een wereldberoemde fotograaf? Dit is je kans

Onder anderen Kate Moss, Heidi Klum en David Bowie stonden voor de camera bij fotograaf Ian Rankin. En wie weet wordt jóuw naam binnenkort aan dat lijstje toegevoegd. 

| Maaike van de Graaf

Ter ere van zijn tentoonstelling Naked kwam Rankin zelf met het idee om een aantal mensen te fotograferen en hen een portret mee te geven.

Lees ook
Waan je in oosterse sferen met deze bestekset van Bugatti

Hop, naar Amsterdam
Op 9 of 10 november kun je in Kunsthuis Amsterdam worden gefotografeerd door de wereldberoemde fotograaf en ook zijn tentoonstelling bekijken.

Rankin schoot onder meer deze prachtige portretten:

De Britse koningin Elizabeth.

Deborah Harry.

Arnold Schwarzenegger.

‘Naked’ in Kunsthuis Amsterdam
De collectie die tijdens de show Naked wordt gepresenteerd toont nooit eerder vertoonde werken die Rankin de afgelopen vijf jaar heeft gemaakt, waaronder veel naaktfoto’s. Daarmee wil de fotograaf vooral het plezier en het taboe rondom naaktheid en seksualiteit tonen. De tentoonstelling is vanaf 11 november te zien in Kunsthuis Amsterdam.

Winnen?
Wil jij binnenkort gefotografeerd worden door de wereldberoemde fotograaf Rankin? Laat dan in een reactie weten waarom jij wil winnen. Na twee weken nemen wij contact op met de winnaar.

De winnaar is gekozen. Er kan niet meer worden gereageerd.

SNACKS | MODE | WIN | BEKEND | LIFESTYLE

Bron: Kunsthuis Amsterdam | Foto: Rankin

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Cassandra VerplakCassandra Verplak

Om te kunnen scoren op Tinder natuurlijk! (Grapje..)

Rowena GuddeRowena Gudde

Ik zou willen winnen voor mijn moeder, elke foto die ik van haar neem, moet altijd direct weer verwijderd worden, ze is een ontzettend mooie vrouw, maar hoe ouder ze word, hoe onzekerder ze word.Dit vind ik zo jammer.., tegen mij zegt ze nee, maar tegen een professionele fotograaf durf je toch geen nee te zeggen?!! Ik hoop dat ze ook eens trots zou kunnen wezen, op het feit dat ze een bloedmooie moeder is, die altijd alles voor haar kinderen over had ( soms zelfs een beetje té veel) En dat ik elke dag kan zeggen: "kijk, dat is mijn moeder en wat is zij toch mooi"

Iris WielemakerIris Wielemaker

de droom van iedere vrouw!

Caroline CCaroline C

Om verschillende redenen houd ik niet zo van foto's van mezelf maken of dat anderen dat spontaan doen;ik denk omdat je dan geen controle hebt of je er wel op je voordeligst (wat meestal niet zo is:o) op staat. Verder heb ik geen goede (lichaams)huid, voldoe ik niet aan het (Westers) schoonheidsideaal, ben ik - als je het mij vraagt - niet knap en ook niet fotogeniek. Aan de andere kant houd ik van fotografie als kunst en ook van zelf dingen en personen fotograferen. En het lijkt mij Wel Erg Leuk om een goede foto van mezelf gemaakt door een professionele en bekende fotograaf als Rankin te hebben!! <3 Misschien wel handig als nieuwe profielfoto mbt nieuw werk zoeken! En wie weet hoe hij mij op de foto kan krijgen! Misschien heb ik gewoon nog niet ontdekt welke kant van mij het mooiste op de foto komt ;)

Iris van DalenIris van Dalen

Ik zou het erg gaaf vinden om deze fotoshoot te winnen, want ik ben erg geïnteresseerd in fotografie (ook vanwege mijn studie), en ik vind het geweldig om zowel voor als achter de camera te staan.

JC ExpatJC Expat

sounds a ''unique opportunity''..............

petra Johansonpetra Johanson

Lijkt mij heel leuk en tegelijk confronterend , de laatste 10 jaren zijn snel voorbij gegaan en ik zie veel verandering in mijn gezicht. Op een foto is het makkelijker dit te accepteren dan in de spiegel kijken... 10 nov. A.s. Kan, ????????

m van der lindenm van der linden

En foto van je gezicht is confronterend, maar helemaal als je weet dat je gezicht er niet voor altijd zo uit zal zien.Een paar maanden geleden kreeg ik een raar gevoel in mijn gezicht mijn linker wang voelde prikkelend en erg pijnlijk aan,Mijn wang werd gevoelloos en begon te hangenDe chirurg bevestigde dat er een hoofdzenuw was geraakt en ik een Atypische aangezichtspijn had,mijn linker wang zal ik de loop der jaren verder zakken en meer gaan opzwellen , in de winter is mijn gezicht een stuk minder gezwollen en daarom ben ik ook zo enthousiast dat deze actie rond deze tijd er is. Ik wil graag het moment vast leggen dat ik nog tevreden ben met mijzelf, dat ik mij er nog goed uit vind zien.Mooi voor nu, prachtig voor in de toekomst.

Jolanda FransenJolanda Fransen

de kers op de taart nu ik 12 kilo ben afgevallen lijkt het me superleuk om een nieuwe portretfoto te laten maken

Sally van BeersSally van Beers

Oehh wie wil dit nu niet winnen!! Heel gaaf en zou nog eens super zijn als ik dit met mijn zus mee zou mogen maken :):)

Meer win

Paella, plaza's en prachtige parken: 10 x dit moet je doen als je in Valencia bent
Advertorial

Paella, plaza's en prachtige parken: 10 x dit moet je doen als je in Valencia bent

Slechts tweeënhalf uur vliegen en je landt op de bakermat van de paella: Valencia. De stad waar 300 dagen per jaar de zon schijnt en waar je dus absoluut een keertje heen moet. 

Meest gelezen

Lees dit ook even

Please update your browser