win

Ongegeneerd hebbedingen scoren: win honderd euro shoptegoed bij Etsy

Ongegeneerd hebbedingen scoren: win honderd euro shoptegoed bij Etsy

December was een dure maand, dat weten we allemaal. Uitgebreide diners, cadeaus onder de boom en veel feestjes. Kortom, je kunt nu in januari wel een extraatje gebruiken. 

| Maaike van de Graaf

En daarom geven wij vier keer honderd euro shoptegoed bij Etsy weg.

Lees ook
Alleen maar leuke dingen: shop je rot op de pop-upmarkten van Etsy

Voor ieder wat wils
En omdat je bij Etsy oneindig veel unieke producten kunt shoppen, zetten wij er ter inspiratie een paar leuke items voor je op een rij.

1. Huisbaas
Op zoek naar woonaccessoires? Huisbaas maakt lijstjes, plantenhangers en kaarsenhouders van haar favoriete materialen: hout, staal en wol.

2. LaLisette
Voor een leren tas kun je terecht bij LaLisette: minimalistische tassen, maar wel met unieke kleuren en fijne details. 

3. BecciesHandmade
Bij BecciesHandmade koop je voor jezelf of als cadeautje een ketting die je helemaal zelf kunt samenstellen. Kom maar door met dat creatieve brein.

4. Annet Weelink
Spulletjes om hebberig van te worden. Annet Weelink voorziet behang, tassen, geboortekaartjes en woonaccessoires van handgemaakte prints. 

5. Ceraminic
Ildi van Ceraminic maakt uniek keramiek servies, maar ook keramische ornamenten en sieraden. Kan je meteen je interieur wat opfleuren. 

Etsy
Etsy is een online platform voor webshops waar je handgemaakte producten van creatieve talenten kan kopen of zelf een shop kan beginnen. Wil je jouw woonkamer opnieuw inrichten of wordt 2018 het jaar dat je zelf een shop opent om bijvoorbeeld sieraden te verkopen? Het kan allemaal bij Etsy.

Winnen
Wil jij kans maken op honderd euro shoptegoed bij Etsy? Laat dan in een reactie weten waarom. Na twee weken nemen wij contact op met de winnaars.

Hier vind je de actievoorwaarden.

SNACKS | WIN

Bron: Etsy.com | Foto: Etsy.com

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Anne van OostenAnne van Oosten

Oelala... dat zou enorm leuk zijn!!

sybill rittersybill ritter

Etsy.... ik hou dr gewoon van! (daarom dus)

Marloes de JonghMarloes de Jongh

Ik kan uren rondstruinen op deze website voor creatieve ondernemers! Meestal blijft het bij kijken, kijken, niet kopen. Met een leuk shoptegoed kan ik daar verandering in brengen!!

Marlies KleinMarlies Klein

Ik verras mensen graag met een mooi gedekte tafel, bij Etsy zijn zoveel mooie spulletjes te krijgen daarvoor. Dan heb ik een excuus om veel etentjes te organiseren. Of juist niet :D

Wilma DaemenWilma Daemen

steeds even op Etsy kijken om ideeën op te doen en met een vol hoofd aan de slag te gaan. Er dan toch weer niets mee te doen omdat het er helemaal niet zo gaat uitzien(als ik het zelf maak) Maar kopen wil ik wel, vooral met een gewonnen bon!

Sabine de KruifSabine de Kruif

Super leuk al die creatieve cadeaus! Dan kan ik zeker wel wat mee!

Tahlia FloraTahlia Flora

Geweldig! Dit shoptegoed besteed ik graag uit aan een nieuwe halsband voor onze hond. Ook gun ik mijn zus een planner en mijn moeder een klok.

carin van minnencarin van minnen

Als ik dit win koop ik echt even wat voor mijzelf ( 1 mooie dochter je snapt vast daar doe/koop je alles voor ;))

Lizanne VLizanne V

Etsy is geniaal :-). Als ik win zou ik het uitgeven aan mooie lijsten, om eindelijk m'n printen op te kunnen hangen.

Anne RuigAnne Ruig

<3 online winkelen. Mijn beste vriendin zit midden in een rottijd. Bij etssy is vast iets te vinden om haar op te vrolijken, gave oorbellen of een warme sjaal ofzo.

Meer win

Meest gelezen

Lees dit ook even

Please update your browser