win

De Nederlandse voetbalvrouwen aanmoedigen? Win vipkaarten voor de wedstrijd tegen Ierland

De Nederlandse voetbalvrouwen aanmoedigen? Win vipkaarten voor de wedstrijd tegen Ierland

Onlangs zijn de Nederlandse voetbalvrouwen Europees Kampioen geworden en ze worden alsmaar beter. Reden genoeg dus om de Leeuwinnen een keertje aan te moedigen. 

| Maaike van de Graaf

Je maakt kans om dinsdag 28 november in het Goffertstadion in Nijmegen de wedstrijd tegen Ierland te bekijken. En dát terwijl die wedstrijd al uitverkocht is.

Lees ook
Huldiging Nederlandse voetbalvrouwen vindt bij winst plaats in Utrecht

Juichen maar
Op 28 november moeten de Oranje-vrouwen tegen Ierland spelen. Een spannende wedstrijd, want de vrouwen kunnen zich kwalificeren voor het Wereldkampioenschap in 2019. Daar wil je toch bij zijn? Wij geven daarom een viparrangement voor vier personen weg: met vier hoofdtribunekaarten, een KNVB-ontvangst, een parkeerkaart en consumptiebonnen (t.w.v. € 180).

Winnen?
Wil jij binnenkort de vrouwen aanmoedigen tijdens de wedstrijd tegen Ierland? Laat dan in een reactie weten waarom. Na twee weken nemen wij contact op met de winnaar.

De winnaar is gekozen. Er kan niet meer worden gereageerd.

SNACKS | WIN | LIFESTYLE

Bron: Koninklijke Nederlandse Voetbalbond | Foto: Koninklijke Nederlandse Voetbalbond

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Bianca JansenBianca Jansen

Ooh......zo spannend!! Ik ben nog steeds aan het duimen, geen vel meer op de duimen!! Aanstaande zaterdag ben ik jarig, wat zou dat een gaaf verjaardagscadeau zijn!! Go LeeuWINNEN!!!!

Rowena GuddeRowena Gudde

Ik zou samen met mijn schoonouders en vriend gaan!Het is al een behoorlijke tijd geleden dat mijn vriend en ik weer eens uit zijn geweest, ben heel druk met mijn studie verpleegkunde dus even genieten na een hectische tentamen week ( vieren dat het erop zit) en dat ik weer mag gaan genieten van de mensen om me heen zou perfect zijn. En mijn schoonvader is een enorme sportfan dus die zou ik hier überhaupt wel heel gelukkig mee maken, maar hij zou toch wel eens wat meer vrouwenvoetbal moeten kijken ;)één voordeel die datum kan iedereen!! Mijn schoonmoeder is oranje-ziek en barst van de oranje kleding → mooi bijpassendEn hetzou voor mij en mijn vriend de eerste keer zijn dat we een voetbalwedstrijd zouden mogen bijwonen en dat is wel heel wat na 5 jaar samen! Wat is er dan mooier om ook nog eens onze vrouwen te mogen bewonderen.Kortom grote fan hier! Zou heel graag willen gaan :)En aanmoedigen zal ik !!!! me longen eruit schreeuwen :D

Miranda WolbersMiranda Wolbers

Ik ben dol op voetbal en vind het fantastisch dat de vrouwen ook de aandacht krijgen die ze verdienen.

tineke goortstineke goorts

leuk! hopelijk is het dan niet al te fris.

Marja ten PasMarja ten Pas

Ik ben supporter, kom ze heel graag aanmoedigen

Nancy van HeckNancy van Heck

Dit zou een fijn cadeau voor mijn lieve vriend zijn die erg veel van voetbal hou. Want hij vond het een grote prestatie van de voetbal vrouwen.

Meriam RocksMeriam Rocks

Mijn voetballende dochter van 11 jaar zou heel graag haar helden willen aanmoedigen en van dichtbij deze wedstrijd meemaken.

Annemarie UithoornAnnemarie Uithoorn

Zou echt helemaal super geweldig zijn om de dames in het echt te mogen aanmoedigen.

Marjan van den HeuvelMarjan van den Heuvel

Ik heb het heel de zomer gevolgd op tv en in de speelstad. Zo gaaf om dit nogmaals mee te gaan maken. Dan neem ik als verassing mijn ouders mee, ze kunnen op ditmoment een uitje goed gebruiken om even de gedachte te verzetten.

José LeeJosé Lee

Mijn voetballende nicht hiermee verrassen zou zo te gek zijn! En ze heeft het ook enorm verdiend met alles wat ze op haar bordje heeft gekregen....... Olé.

Meer win

Meest gelezen

Lees dit ook even

Please update your browser