Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

Advertorial

Met IXXI Mini hangen je leukste smartphone-foto's in een handomdraai aan de muur

Met IXXI Mini hangen je leukste smartphone-foto's in een handomdraai aan de muur

Leuk hoor, die 5.951 foto’s op je smartphone, maar natuurlijk hartstikke zonde dat ze haast standaard achter de digitale geraniums belanden. Met de nieuwe IXXI Mini is dat probleem zo opgelost. 

Let maar op. In no time geef je jouw favoriete foto’s een prachtig plekje aan de wand.

IXXI Mini

Ken je dit fenomeen nog niet? Dan is dit het moment om in te stappen. De nieuwe IXXI Mini is namelijk perfect om je smartphone-foto’s in klein formaat (10 x 10 cm) tot leven te laten komen in je interieur. Koester je mooiste momenten en voorzie de achterkant van de kaartjes van datum en notitie. Zo creëer je een blijvende tijdlijn van herinneringen, die je op een simpele manier kunt updaten en verwisselen. Maar dan dus in het echt, in plaats van op Instagram of Facebook.

IXXI Gift Box

Speciaal voor de feestdagen – ja, die naderen alweer met rasse schrede – is er nu ook de IXXI Gift Box. Deze bestaat uit een waardevoucher om je eigen IXXI Mini te bestellen én dubbelzijdige kaartjes met quotes, patronen en illustraties om tussen je afgedrukte foto’s te hangen. Dus ben je nog op zoek naar een persoonlijk cadeau om je vrienden of familie te verrassen? Zoek niet verder.

Winnen

Kun jij niet wachten om de Gift Box cadeau te geven of wil jij gewoon heel graag zelf zo’n exemplaar in huis? Dat kan natuurlijk ook. Samen met IXXI mogen we 3 x 2 Gift Boxen weggeven t.w.v. €49,95. Eén voor jezelf en een om cadeau te geven tijdens de feestdagen. Wil je winnen? Doe dan hier mee.

SNACKS | WONEN | WIN | ADVERTORIAL | LIFESTYLE

Bron: IXXI | Foto: IXXI

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

G. WaterG. Water

jaaaa, ixxi is té gek!

Vivianne VissersVivianne Vissers

wat leuk! eentje voor mij én eentje voor mn nichtje die haar hal vol heeft hangen met foto's

Michelle BaxMichelle Bax

SUPER tof.....voor de foto's van ons gezin en met name de kleine man, die veel te snel groot wordt! :-) Wat zal onze muur stralen!

Meer win

Ho, ho, ho, wat handig: met deze interieur-tips stoom je je huis klaar voor de kerstdagen
Advertorial

Ho, ho, ho, wat handig: met deze interieur-tips stoom je je huis klaar voor de kerstdagen

Weet jij na het optuigen van de kerstboom nooit meer precies wat je verder nog kunt doen om de kerstsferen in huis te halen zonder dat je woonkamer meteen in een stilstaande kermis verandert? 

Lees dit ook even

Please update your browser