win

Maak kans op een zijdezachte huid met deze verzorgingsset van Biodermal

Maak kans op een zijdezachte huid met deze verzorgingsset van Biodermal

Koude temperaturen gaan gepaard met een droge huid en da’s nou net jammer. Al helemaal als je met die gure decemberdagen ook nog een beetje leuk voor de dag wil komen. 

| Maaike van de Graaf

Darom geven wij een Biodermal-verzorgingsset (t.w.v. €109,95) weg, die je een zijdezachte huid bezorgd. Niet gewonnen? Geeft niks. LINDA. geeft namelijk óók korting en dan scoor je de set dus alsnog hier.

Lees ook
Overzichtelijk en ook nog eens leuk: maak kans op deze Burkely-shopper met etui

Zijdezacht huidje
Die Biodermal-verzorgingsset bestaat niet alleen uit een reinigingsmouse, een crème en serum. Nee, er is meer. Je krijgt er namelijk ook nog een anti-age-olie bij én een dag-en-nachtcrème. Als je daar geen stralend huidje van krijgt..

Biodermal
Verzorg je huid met de proefdiervrije producten van Biodermal. Het Nederlandse merk besteedt veel zorg aan het minimaliseren van huidirritaties of -allergieën en werkt zo veel mogelijk met zuivere, huideigen ingrediënten.

Winnen
Wil jij kans maken op een verzorgingsset van Biodermal? Laat dan in een reactie weten waarom. Na twee weken nemen wij contact op met de winnaar.

Hé, wat leuk dat je mee hebt gedaan aan onze winactie. Helaas heb je de set niet gewonnen. Maar dit is ook fijn: op lindanieuws.nl/lindageeftkorting scoor je de tas (en vele andere gave producten) voor een topprijs.

SNACKS | WIN

Bron: LINDA.geeft korting | Foto: Biodermal

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Emma tEmma t

Yes please! Ik heb afgelopen weken nachtdiensten gedraaid en geleefd als een vampiertje, dus wat goede huidverzorging kan ik nu wel gebruiken!

Fleur RikoFleur Riko

Graag zou ik de verzorgingsset willen winnen aangezien ik al sinds mijn jeugd strijd tegen acné.. Na één jaar geleden is dit gelukkig vermindert, doordat ik producten gebruik van Biodermal. Het is het enige merk waar mijn huid goed op reageert. Hoe fijn zou het daarom zijn om zulke goede en zuivere producten te kunnen winnen!

Sze-Wing TangSze-Wing Tang

Ik wil de set winnen voor een vriendin van mij. Ze is bijna jarig, ze wordt eind deze week voor de 12e keer 29.

Jolien DriessensJolien Driessens

Nu net terug van 10 maanden in het warme, geweldige Australiete hebben gewoond, kan mijn huid wel wat extra verzorging gebruiken met dit gure Nederlandse weertje !

Alice KokAlice Kok

Ja!! Lekker zacht velletje!!

C SC S

Perfect voor mijn gevoelige huid!

Corien vkCorien vk

Bestendig tegen zeezout aanslag en keiharde wind? Dan zijn jullie van harte welkom in Julianadorp aan Zee. Hier aan zee vliegen de kreukels in je gezicht ;als je vol op de wind loopt wordt je 'gescrubd'met zand en zeezout.

Renée BRenée B

Mijn huidje kan best een oppepper gebruiken, en mijn humeur zou er helemaal van worden opgepept, wat een mooi beautypakket!

Delayla van der HeijdenDelayla van der Heijden

Ik ben hartstikke allergisch voor de meeste verzorgingsproducten, maar biodermal laat me nooit in de steek of jeuk ;D

Vivianne VissersVivianne Vissers

fijn merk dat goed door mijn overgevoelig velletje verdragen wordt. extra vertroeteling is erg welkom in deze wintermaanden

Meer win

Meest gelezen

Lees dit ook even

Please update your browser