Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

win

Maak kans op een KitchenAid en bak de sterren van de hemel

Maak kans op een KitchenAid en bak de sterren van de hemel

Voor degene die wel wat hulp kunnen gebruiken bij het bakken óf juist voor degene die al jaren dromen van een KitchenAid in de keuken hebben wij goed nieuws. Je maakt namelijk kans op een KitchenAid Classic (t.w.v. € 519).

| Maaike van de Graaf

Niet gewonnen? Niet getreurd. LINDA. geeft namelijk óók korting. En dan scoor je de set dus alsnog hier voor een fijn prijsje.

Lees ook
Maak kans op een zijdezachte huid met deze verzorgingsset van Biodermal

KitchenAid Classic
Zo’n KitchenAid Classic is een heuse toevoeging aan je keuken en laat je de sterren van de hemel bakken. Het apparaat kan alles: van kloppen en mixen tot kneden en draaien. O ja, en niet onbelangrijk: hij ziet er nog leuk uit ook.

KitchenAid
KitchenAid maakt al sinds 1919 allerlei handige apparaten om het bakken net even wat makkelijker te maken. Volledig voorzien van een iconisch design, zijn het ook nog eens ware eyecatchers in de keuken.

Winnen
Wil jij kans maken op een KitchenAid? Laat dan in een reactie weten waarom. Na twee weken nemen wij contact op met de winnaar.

De winnaar is gekozen. Er kan niet meer worden gereageerd.

SNACKS | WIN | LIFESTYLE

Bron: LINDA.geeftkorting | Foto: Kitchenaid

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

jen bakkerjen bakker

Jaaaaa voor mijnzoon die zo graag kookt, bakt en braadt!

Berlinda HoedBerlinda Hoed

Altijd al willen hebben. Nu maar hopen......

renate van zijp-troostrenate van zijp-troost

wat een geweldige leuke actie vanuit jullie kant.ik werd wakker en dacht dit mag ik niet missen en moet iedereen laten weten dat je een geweldige prijs mag winnen.ik ga nu met een enorme vaart deze actie 24/7 wereldkundig maken zelf tot onze maxima en alexander zodat ze wat te bespreken hebben tijdens de ontbijttafel.

JC Zuid-Holland JC Zuid-Holland

since moving house our basic mixer got damaged, to win this top of the range KitchenAIDwould mean i could bake again and enjoy my amazing hobby.

Robert GarsijnRobert Garsijn

Mi Mi Mi :) SUPERhandig!

M RoosM Roos

Heel Holland bakt!

kim peeterskim peeters

Ik ga taartjes, brood en cakejes bakken ..... samen met mijn kindjes

Esther van AalderenEsther van Aalderen

Praktisch, handig en tijdbesparend. Mijn ideale keukenhulp.

Anja van ZundertAnja van Zundert

Omdat ik al heel lang "studeer voor keukenprinses"maar zonder de goede apparatuur ga ik die titel nooit halen!

Tessa MellemaTessa Mellema

Waarom ik graag deze KitchenAid wil winnen? Omdat voor mij als, momenteel nog studeerde, industrieel ontwerper dit een fantastisch voorbeeld is van design en techniek. Al jaren loop ik in elke woon of keukenzaak even langs de mixers om naar de mooie vormen en kleuren te kijken. Maar naast het uiterlijk zijn alle mogelijke opties ook een reden waarom ik de KitchenAid zo kan waarderen, want wat heb je aan een mixer waar mee je geen vlees kan malen, pasta rollen, groentes fijn hakken of een appel kan schillen?! Net als met mijn studie maakt alles bij elkaar maakt het zo'n mooie machine, techniek en design komen samen. Dus om waarom ik de KitchenAid zo graag wil winnen? Ik durf dit stukje design engineering met trots op mijn, nu nog kleine, aanrecht te zetten. Ook al neemt hij alle ruimte in, dat is wat zo'n pracht apparaat verdient.PS, klein vraagje nog. Zou ik wel de kleur mogen uitkiezen? Want zoals ik al eerder benoemde "alles bij elkaar maakt het zo'n mooie machine"

Meer win

Lees dit ook even

Please update your browser