win

Maak kans op een KitchenAid en bak de sterren van de hemel

Maak kans op een KitchenAid en bak de sterren van de hemel

Voor degene die wel wat hulp kunnen gebruiken bij het bakken óf juist voor degene die al jaren dromen van een KitchenAid in de keuken hebben wij goed nieuws. Je maakt namelijk kans op een KitchenAid Classic (t.w.v. € 519).

| Maaike van de Graaf

Niet gewonnen? Niet getreurd. LINDA. geeft namelijk óók korting. En dan scoor je de set dus alsnog hier voor een fijn prijsje.

Lees ook
Maak kans op een zijdezachte huid met deze verzorgingsset van Biodermal

KitchenAid Classic
Zo’n KitchenAid Classic is een heuse toevoeging aan je keuken en laat je de sterren van de hemel bakken. Het apparaat kan alles: van kloppen en mixen tot kneden en draaien. O ja, en niet onbelangrijk: hij ziet er nog leuk uit ook.

KitchenAid
KitchenAid maakt al sinds 1919 allerlei handige apparaten om het bakken net even wat makkelijker te maken. Volledig voorzien van een iconisch design, zijn het ook nog eens ware eyecatchers in de keuken.

Winnen
Wil jij kans maken op een KitchenAid? Laat dan in een reactie weten waarom. Na twee weken nemen wij contact op met de winnaar.

SNACKS | WIN | LIFESTYLE

Bron: LINDA.geeftkorting | Foto: Kitchenaid

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Mirthe SteenmeijerMirthe Steenmeijer

Ik zou graag deze kitchenaid willen winnen, omdat ik hard aan het sparen ben voor spullen voor mijn uitzet.

isabella Ivoryisabella Ivory

Oh. My. God!! Ik heb altijd al zooo graag een kitchenaid gewild. Na er nu ongeveer al 6 hema handmixers doorgejast te hebben, lijkt het me zo gaaf om eindelijk eens een echte mixer te hebben die niet omvalt (je wil niet weten hoevaak dit is gebeurd!) en niet doorbrandt als ik voor de vijfde keer wat bak, haha! Ik bak en kook zoveel, dit is echt mijn ultieme droom! De mogelijkheden gaan zoveel verder met deze mixer, ik zou eindelijk een keer een poging kunnen wagen om mijn favoriete gerechten thuis te maken!!

Christine van dijkChristine van dijk

Al sinds ik 10 ben staat de kitchenaid bovenaan mijn wensenlijstje. Het was altijd een droom waarvan ik wist dat de kans dat hij uit zou komen ieniemienie is. Nu de kans er is om deze geweldige kitchenaid wil ik toch een gokje wagen. Wie weet komt mijn droom toch uit!!

I KappertI Kappert

Ben gek op bakken en kokkerellen en heb al diverse malen naar deze mooie keukenmachine geloerd door het etalageraam.... Heerlijk om te hebben en goed voor dagelijks gebruik hier in huis!!

nicole Rodenburgnicole Rodenburg

Deze kitchenaid past enorm goed in onze nieuwe keuken!

Lieke BouchautLieke Bouchaut

Ik hou ontzettend van koken maar helaas heb ik een kleine keuken waar maar heel weinig inpast. Maar binnenkort een nieuw huis met een supermooie nieuwe keuken waar deze kitchenaid wel heel goed zou passen!

Sabine de KruifSabine de Kruif

Net nu de oude mixer ( nog van mijn oma geweest) kapot is zou dit heel goed uitkomen!

Caroline CCaroline C

O My Goodness! KitchenAid en LINDAnieuws, please come to my aid &help mij aan deze klassieke KitchenAid! Ik houd van bakken, maar het mixen moet ik doen met een ouderwetse handmixer van het eigen merk van een warenhuis. En dan kom ik soms echt handen tekort :/ Ik houd ook van de kleur zwart en eigenlijk vind ik deze KitchenAid Classic bijna te mooi om te gebruiken. Maar... dat zal ik zeker doen! Mijn handjes laten wapperen, de KitchenAid laten mixen, hopelijk inderdaad de * sterren * van de hemel bakken, en een cake of taart komen afleveren bij KitchenAid en LINDAnieuws!

Frederieke BrandsFrederieke Brands

???????????????? Mijn droom is om ooit iets van Kitchenaid in mijn keuken te hebben! Zou het dan toch uitkomen?! Ik vind het design zo ongelooflijk mooi! En kwalitatief is het gewoon een top merk! Gewoon de natte droom onder de keuken machines! I want it, I need it! Can I have it please?!

Kvinna KvinnaKvinna Kvinna

Mijn gerechten en toetjes worden er waarschijnlijk niet lekkerder maar wie wil nou niet een Ferrari onder de keukenmachines? Zo stoer en zo"ik zet het permanent op de aanrecht al is ie al te klein"

Meer win

Meest gelezen

Lees dit ook even

Please update your browser