win

Kom maar door met deze warme én zachte plaid van House in Style

Kom maar door met deze warme én zachte plaid van House in Style

Het heeft inmiddels alweer gevroren en het huis verlaten zonder muts en handschoenen is háást niet meer te doen. Ook thuis kan wat extra warmte geen kwaad.

| Maaike van de Graaf

En daarom geven wij een plaid (t.w.v. €179,95) weg.

Lees ook
Win deze verzorgingsproducten van Nourished Nederland: ideaal voor in de winter

Warm en zacht
De Bergamo-plaid van House in Style heeft een afmeting van 240 bij 260 centimeter en is dus groot genoeg om helemaal onder te kruipen. Gemaakt van 100 procent katoen is-ie ook nog eens mega zacht en warm.

house in style

House in Style
House in Style ontwerpt naast plaids ook bedtextiel, badtextiel en woonaccessoires. Allemaal gemaakt van exclusieve stoffen zodat de producten extra warm én zacht zijn.

Winnen?
Kan jij wel een deken voor op de bank gebruiken? Laat dan in een reactie weten waarom. Na twee weken nemen wij contact op met de winnaar.

De nieuwe LINDA.wonen 15 BLIJ OP DE BOERDERIJ ligt sinds 26 september in de winkel en staat weer bomvol interieurtips en inspiratie.

De winnaar is gekozen. Er kan niet meer worden gereageerd.

SNACKS | WONEN | WIN | LIFESTYLE

Bron: House in Style | Foto: House in Style

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Gaby van den AbeeleGaby van den Abeele

Super ! die witte graag :)

carin van minnencarin van minnen

O maak heel graag kans. Na de geboorte van onze dochter is het kleed wat we hadden niet zo schoon, mooi onzacht meer helaas. Nu ze wat groter word blijft die vast en zeker langer netjes wij maken dus graag kans op dit nieuwe exemplaar zodat we er lekker met ze all onder kunnen kruipen want groot genoeg is die in ieder geval!

Hendrika PloegHendrika Ploeg

Wauw prachtig. Lekker cosy op de bank. Zou ik graag willen winnen.

Anja WeeldeAnja Weelde

Lekker kopje thee, Netflix kijken onder een deken. Dat is pas genieten

Roos de GraveRoos de Grave

Heerlijk voor de koude wintermaanden, ik zou graag winnen!

jackie Zuid-Holland jackie Zuid-Holland

Fabulous prize....Id love to win ...

isabella Ivoryisabella Ivory

Heel tof!! Ons huis heeft een best industriële look, dus zo’n fijne warme plaid zou het zeker af maken!

Elvira LindnerElvira Lindner

Wat een prachtige plaids. Ik heb laatst de gordijnen weg gehaald om mijn huisje ruimtelijker te laten lijken. Ik heb nu dus alleen nog rolgordijnen, maar dat maakt het wel frisser in huis. Zeker in de winter. Zo'n mooie plaid helpt om het lekker warm te hebben. En is ook gewoon een mooi gezicht op de bank.

m van der lindenm van der linden

De winterdagen zijn weer begonnen en daarbij komt de kou.Zit bevroren op bank en mijn thee is alweer lauw.Achter mijn computer lees ik deze actie, win/win /win.Dit met mijn slaapzak tot aan mijn kin.Mooie deken warm en zacht.Iets waar ik al heel lang aan dacht.In deze kou schrijf ik dit gedichtje, wat is hiervoor de reden?‘K wil wel zo’n deken, dan ben ik warm en tevreden.Zou deze graag voor mijn vader willen winnen, zodat hij er deze winter ook warm bij zou kunnen zitten. Deze feestdagen moet hij alleen doorbrengen en dan zit hij meestal met een stoel voor zijn kacheltje omdat hij het anders te koud heeft. Ik zou hem graag deze deken willen geven zodat ik toch nog een beetje bij hem kan zijn.En hij deze feestdagen lekker warm kan doorbrengen, zonder extra sokken en voor de kachel.

Anna-Lotte RoelofsAnna-Lotte Roelofs

Deze zal een perfecte plek krijgen in ons warme interieur!

Meer win

Meest gelezen

Lees dit ook even

Please update your browser