win

Twee linkerhanden? Met behulp van dit pakket word ook jij handig in huis

Twee linkerhanden? Met behulp van dit pakket word ook jij handig in huis

Of je nou Bob de Bouwer bent of nauwelijks een spijker in de muur krijgt geslagen, met dit pakket klaar jij hoe dan ook de klus.

| Helen Vis

Wij geven twee prijzen weg waar iedereen mee uit de voeten kan.

Klus erop los

Je kunt twee tickets (t.w.v. €40,00) winnen voor het LINDA.festival waar een GAMMA Leer-het-zelf kluscontainer staat. Je kan in die container terecht met elke klusvraag. Jij geeft aan welke klus je zelf zou willen aanpakken en de klusexpert van GAMMA geeft je een les in doe-het-lekker-zelf.

En een tegoedbon

Als kers op de taart geven wij ook een GAMMA-tegoedbon weg (t.w.v €250) waarmee je alles voor jouw klus kan aanschaffen.

LINDA.festival

LINDA. bestaat 15 jaar en dat vieren we op het LINDA.festival op 29 en 30 september. Het is een uniek evenement voor de leukste vrouwen van Nederland, waar het merk LINDA. tot leven komt. Je kunt er genieten van muziek en lekker eten en drinken. Ook dit jaar zijn er weer diverse workshops met de leukste BN’ ers. En niet te vergeten: de GAMMA Leer-het-zelf kluscontainer.

Linda.festival 2

GAMMA

GAMMA heeft als grootste bouwmarkt van Nederland een breed assortiment met producten en maakt klussen weer leuk met klusadvies en services. GAMMA is er voor iedereen die een zo goed en mooi mogelijk huis wil en dit het liefst zelf wil doen. GAMMA weet dat elk gezin en elk huis anders is, dus daarom helpt GAMMA jou met inspiratie en online klusdossiers. Zodat (ook) jij zelf je huis kunt opknappen of opfrissen.

Gamma gif

Wil jij kans maken op twee tickets voor LINDA.festival en die tegoedbon van GAMMA ter waarde van €250? Laat dan in een reactie winnen waarom jij dit pakket zou moeten winnen. Na twee weken nemen wij contact op met de winnaar.

Wie houdt er nou niet van toffe prijzen winnen? Schrijf je nú in voor onze WINWINWIN-nieuwsbrief en krijg tweewekelijks alle winacties in je mailbox.

SNACKS | WIN | LIFESTYLE

Bron: LINDA./ Gamma | Foto: LINDA. / Gamma

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Petra BrouwerPetra Brouwer

We zijn volop aan het klussen thuis dus tips zijn welkom en als ik daar dan ook nog eens een leuk festival bij krijg is dat helemaal top .

Aida ShamoevaAida Shamoeva

Omdat ik nog nooit Linda festival heb bezocht maar super graag zou willen en omdat ik nooit heb geklust maar alvast wens te anticiperen op de toekomst met de goede tips van GAMMA. Ik ben een goede leerling en ben overtuigd dat ik hiermee twee vliegen in een klap sla. Namelijk the west coast verkennen tijdens het festival en met die tegoedbon klusspullen kopen bij GAMMA. Mijn kamer kan wel een likje verf gebruiken namelijk. Met de tips die ik krijg sla ik tenminste "geen plank mis", want linkerhanden, oh boy, dat heb ik wel!!

e eskese eskes

Dat zou zeer top zijn aangezien ik en 2 linkerhanden heb en wel gamma-tegoed kan gebruiken voor ons nieuwe huis!!! en als kers op de taart gezellig naar het LINDA festival.

Jan van LievenoogenJan van Lievenoogen

Met zo'n pakket laat ik me graag verrassen.

Katja HendriksenKatja Hendriksen

Klussen is niet helemaal mijn ding, maar aangezien t thuis helaas niet altijd snel genoeg gaat is het wellicht handig om zelf overweg te kunnen met boor en zaag! Ik loot dus graag mee :-)

Monique OffringaMonique Offringa

Prima combinatie ik kan lekker naar het festival met een vriendin en mijn man kan lekker klussen (zijn hobby). En met de waardebon kost het een heel stuk minder ! Kan ik een extra drankje doen ;)

chris de haaschris de haas

ik zou dit graag winnen om 3 redenen:1: ik wil graag naar het Linda-festival2:ik wil wel naar die bouwkeet, om wat vragen te stellen en advies in te winnen ivm een klus die ik wil gaan doen3: en natuurlijk de waardebon zou te gek zijn, zodat ik mijn klusiets sneller kan gaan uitvoeren.

Samila RondeSamila Ronde

Dat zou super uitkomen, mijn vriend en ik hebben vorige mand ons eerste huisje gekocht! Het festival zou ik erg leuk vinden om met mijn mams naartoe te gaan

Nora RoebersNora Roebers

Oeh, dat zou wel érg goed uitkomen met een verhuizing in het vooruitzicht! Ik kan mijn vriend toch zeker niet alles zelf laten doen!!????????

Kim van OchKim van Och

Wat een feestje zou dat zijn, jullie festival bezoeken. Heel graag ! Laat ik op die dag manlief fijn shoppen bij de Gamma, want daar weet hij net iets beter de weg dan ondergetekende. X KIM

Meer win

Meest gelezen

Lees dit ook even

Please update your browser