win

Twee linkerhanden? Met behulp van dit pakket word ook jij handig in huis

Twee linkerhanden? Met behulp van dit pakket word ook jij handig in huis

Of je nou Bob de Bouwer bent of nauwelijks een spijker in de muur krijgt geslagen, met dit pakket klaar jij hoe dan ook de klus.

| Helen Vis

Wij geven twee prijzen weg waar iedereen mee uit de voeten kan.

Klus erop los

Je kunt twee tickets (t.w.v. €40,00) winnen voor het LINDA.festival waar een GAMMA Leer-het-zelf kluscontainer staat. Je kan in die container terecht met elke klusvraag. Jij geeft aan welke klus je zelf zou willen aanpakken en de klusexpert van GAMMA geeft je een les in doe-het-lekker-zelf.

En een tegoedbon

Als kers op de taart geven wij ook een GAMMA-tegoedbon weg (t.w.v €250) waarmee je alles voor jouw klus kan aanschaffen.

LINDA.festival

LINDA. bestaat 15 jaar en dat vieren we op het LINDA.festival op 29 en 30 september. Het is een uniek evenement voor de leukste vrouwen van Nederland, waar het merk LINDA. tot leven komt. Je kunt er genieten van muziek en lekker eten en drinken. Ook dit jaar zijn er weer diverse workshops met de leukste BN’ ers. En niet te vergeten: de GAMMA Leer-het-zelf kluscontainer.

Linda.festival 2

GAMMA

GAMMA heeft als grootste bouwmarkt van Nederland een breed assortiment met producten en maakt klussen weer leuk met klusadvies en services. GAMMA is er voor iedereen die een zo goed en mooi mogelijk huis wil en dit het liefst zelf wil doen. GAMMA weet dat elk gezin en elk huis anders is, dus daarom helpt GAMMA jou met inspiratie en online klusdossiers. Zodat (ook) jij zelf je huis kunt opknappen of opfrissen.

Gamma gif

Wil jij kans maken op twee tickets voor LINDA.festival en die tegoedbon van GAMMA ter waarde van €250? Laat dan in een reactie winnen waarom jij dit pakket zou moeten winnen. Na twee weken nemen wij contact op met de winnaar.

Wie houdt er nou niet van toffe prijzen winnen? Schrijf je nú in voor onze WINWINWIN-nieuwsbrief en krijg tweewekelijks alle winacties in je mailbox.

SNACKS | WIN | LIFESTYLE

Bron: LINDA./ Gamma | Foto: LINDA. / Gamma

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Yasmin MijnalsYasmin Mijnals

Wil graag mijn kamer verbouwen!

Monique StoppelsMonique Stoppels

Ik heb een mannelijke kant.

Irena GeregaIrena Gerega

Ik ga vanaf volgende maand voor het eerst in mijn leven samenwonen met mijn vriend! Nu ben ik al absoluut niet handig, heb ik ook nog eens de pech dat mijn vriend klussen niet als hobby ziet. Gebrek aan materiaal, gereedschappen en inrichting is het resultaat. Een kluspas zou GEWELDIG goed uitkomen! Daarbij, neem ik toch op de een of andere manier ook afscheid van mijn moeder: ik ga uit huis. Het lijkt me een leuke manier om deze nieuwe periode in te luiden en de oude af te sluiten door samen naar het Linda Festival te gaan. Daar zou zij (en ik ook!) ontzettend van genieten. Fingers crossed en op naar het volwassen worden! :)

Marie van den BergMarie van den Berg

Omdat ik er echt nog niets van bak...;)

Inge SterkInge Sterk

Ik ben serieus linkshandig en kan dus wel wat hulp gebruiken als ik iets te klussen heb

claudia mullerclaudia muller

Wij hebben een trap met echt afgrijselijke vloerbedekking, en daar wil ik héél graag wat aan doen. Maar wat, en hoe ik dat aan moet pakken, dat weet ik niet. Ik benbenieuwd wat de Gamma mij kan adviseren!

N HopmanN Hopman

Een dagje Linda.festival lijkt me super tof! En een tegoedbon van de Gamma komt me financieel heel goed uit, tijd voor nieuwe lampen!!

Chantal WaardenburgChantal Waardenburg

Tof!!

Marian AgemaMarian Agema

Ik heb die twee linkerhanden of misschien wel vier, ben eenklont in klussen maar altijd probeer ik het weer, wie weet help het klusdossier een rechter handje

Dino NeutelDino Neutel

Geweldig! Die kunnen wij hier goed gebruiken. Wij hebben lekkage op zolder. Het dak wordt maandag eindelijk gerepareerd, maar daarna kunnen wij pas beginnen aan de binnenkant. Nieuwe gipsplaten, witten, behangen.... zo kan ik nog wel even doorgaan. Dus een bon bij Gamma is zeker welkom

Meer win

Meest gelezen

Lees dit ook even

Please update your browser