win

Twee linkerhanden? Met behulp van dit pakket word ook jij handig in huis

Twee linkerhanden? Met behulp van dit pakket word ook jij handig in huis

Of je nou Bob de Bouwer bent of nauwelijks een spijker in de muur krijgt geslagen, met dit pakket klaar jij hoe dan ook de klus.

| Helen Vis

Wij geven twee prijzen weg waar iedereen mee uit de voeten kan.

Klus erop los

Je kunt twee tickets (t.w.v. €40,00) winnen voor het LINDA.festival waar een GAMMA Leer-het-zelf kluscontainer staat. Je kan in die container terecht met elke klusvraag. Jij geeft aan welke klus je zelf zou willen aanpakken en de klusexpert van GAMMA geeft je een les in doe-het-lekker-zelf.

En een tegoedbon

Als kers op de taart geven wij ook een GAMMA-tegoedbon weg (t.w.v €250) waarmee je alles voor jouw klus kan aanschaffen.

LINDA.festival

LINDA. bestaat 15 jaar en dat vieren we op het LINDA.festival op 29 en 30 september. Het is een uniek evenement voor de leukste vrouwen van Nederland, waar het merk LINDA. tot leven komt. Je kunt er genieten van muziek en lekker eten en drinken. Ook dit jaar zijn er weer diverse workshops met de leukste BN’ ers. En niet te vergeten: de GAMMA Leer-het-zelf kluscontainer.

Linda.festival 2

GAMMA

GAMMA heeft als grootste bouwmarkt van Nederland een breed assortiment met producten en maakt klussen weer leuk met klusadvies en services. GAMMA is er voor iedereen die een zo goed en mooi mogelijk huis wil en dit het liefst zelf wil doen. GAMMA weet dat elk gezin en elk huis anders is, dus daarom helpt GAMMA jou met inspiratie en online klusdossiers. Zodat (ook) jij zelf je huis kunt opknappen of opfrissen.

Gamma gif

Wil jij kans maken op twee tickets voor LINDA.festival en die tegoedbon van GAMMA ter waarde van €250? Laat dan in een reactie winnen waarom jij dit pakket zou moeten winnen. Na twee weken nemen wij contact op met de winnaar.

Wie houdt er nou niet van toffe prijzen winnen? Schrijf je nú in voor onze WINWINWIN-nieuwsbrief en krijg tweewekelijks alle winacties in je mailbox.

De winnaar is gekozen. Er kan niet meer worden gereageerd.

SNACKS | WIN | LIFESTYLE

Bron: LINDA./ Gamma | Foto: LINDA. / Gamma

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Conny van HalConny van Hal

Heel graag. Er liggen hier heel wat klussen te wachten, en zou goed advies kunnen gebruiken als vrouw alleen met 2 pubers. Die tegoedbon is natuurlijk van harte welkom om materialen, gereedschap of verf van aan te schaffen!

Ineke KaiserIneke Kaiser

Die zou ik graag winnen voor mn zoon,die gaat een huis kopen waar nogal wat in moet gebeuren voor t echt lekker bewoonbaar is.

patricia moorselpatricia moorsel

Zo heee...wat een prijs zeg.Ik zou alles moou verven en ik zou wel willen weten hoe ik een mooie houten mand voor onze twee boxers kan maken.Ik vind dit zo moou..maar ben niet zo goed in klussen dus tips altijd welkom

Joke BakkerJoke Bakker

We hebben nog genoeg klusjes dus advies s altijd welkom,

Chantall HarmanChantall Harman

Dat zou geweldig zijn... mijn twee jongens van 10 en 14 hebben besloten dat ze niet meer samen op een kamer willen slapen. Dus ik moet de boel gaan verbouwen en een klusbon zou heel goed uitkomen om hun nieuwe kamer wensen uit te laten komen!

marijke dekkermarijke dekker

Ja! Leuk!! Een leuk festival en dan ook nog eens een bon! Wij moeten nodig de hal opknappen, dus die bon kunnen we goed gebruiken!!

Marina HamMarina Ham

Ik heb een handige echtgenoot, maar die heeft buiten zijn werk om weinig tijd om bij ons thuis te klussen. Ik sta te popelen om meer dingen zelf te kunnen gaan doen.

neeltje van der stapneeltje van der stap

ik heb een echtgenoot met 2 linker handen. mag ik voor hem ook mee dingen ?de kaarten voor het linda festival zijn dan wel voor mij natuurlijk …..

Denise BentDenise Bent

Oeeh wauw! Wij hebben net een nieuw huis gekocht dus zijn nog volop aan het klussen! Mn volgende project is de logeerkamer! Kan nog wel heel wat adviezen en inspiratie gebruiken haha!!

Jeske HalJeske Hal

Inmiddels mijn eigen huis van boven tot onder opgeknapt en geverfd. Wat nu rest is de zolder, waar ik heel graag mijn slaapkamer van zou willen maken. Een flinke klus, maar ook daar deins ik niet voor terug het zelf te doen! Moet helemaal lukken met de doe-het-zelf tips van Gamma!

Meer win

Lees dit ook even

Please update your browser