Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

win

Op de gezonde tour met deze vacuümblender en jij kunt 'm winnen

Op de gezonde tour met deze vacuümblender en jij kunt 'm winnen

We hebben al mogen proeven van zomerse temperaturen, nu nog van bijbehorende drankjes. Haal het fruit alvast maar in huis, want we geven een vacuümblender weg.

| Esmée Oudman

Daarmee kun je in een mum van tijd de lekkerste sapjes maken.

Lees ook
Ontwaak elke dag in een hotelkamer met dit heerlijke beddengoed

Optimaal vers

Je kunt een vacuümblender van Ozen (t.w.v.€399) winnen. Vacuüm blenden is de nieuwste technologie waarbij het vacuüm uit de kan wordt gezogen voor het blendproces start. Hiermee wordt oxidatie (verlies van voedingsstoffen en kleur door toedoen van zuurstof) voorkomen en blijven je groenten en fruit vers (en wordt je appel niet bruin).

Healthy Fest

Deze vacuümblender wordt weggegeven namens www.vacuumblender.nl via Healthy Fest, het gezondste festival van Nederland. Van 8 t/m 10 juni 2018 kunnen bezoekers nieuwe sporten uitproberen, meer leren over voeding en gezondheid, mindfulness-workshops volgen en natuurlijk ontspannen. Voor de work-outs, ontspanningssessies en motiverende lezingen zijn onder anderen Arie Boomsma, Kasper van der Meulen, Nigel van der Horst, Jet van Nieuwkerk en Richard de Leth aanwezig.

Winnen

Wil jij de vacuümblender van Ozen winnen? Laat dan in een reactie weten waarom. Na twee weken nemen wij contact op met de winnaar.

* De winnaar is gekozen. Er kan niet meer worden gereageerd.

SNACKS | WIN | ETEN & DRINKEN | LIFESTYLE

Bron: Healthy Fest | Foto: vacuumblender.nl

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

yvonne dussenyvonne dussen

Kokos Banaan Gember Smoothie????????????????????????500 ml optimel kokos, stukje verse gember, bevroren banaan en rood fruit, walnoten en naar gelang hennepzaad. Alles in de blender, schenk in een groot glas,dikke rietje erin en smullen maar.

Monique OffringaMonique Offringa

Wij(ik en mijn dochter) zijn dol op sapjes smoothies etc uit de blender en willen deze heel graag winnen om allerlei lekkere dingen te kunnen maken

Jolanda FransenJolanda Fransen

Gezonde sapjes zijn goed voor mij

Kim vd TKim vd T

Ik zou deze graag voor mijn moeder willen winnen. Iedere week maakt ze smoothies voor ons zodat we genoeg vitamines binnen krijgen. Met deze blender zou dat allemaal een stuk makkelijker gaan.

Elmira LeytenElmira Leyten

Ooohhh manlief zou hier heel blij van worden. Iedere ochtend staat hij vroeg op om zelfgemaakte smoothies te maken. Hij is erg gezond bezig. Graag winnen voor mijn lief.

M GiesbersM Giesbers

heel graag omdat ik een moeilijke eter ben en met smoothies gaat het een stuk makkelijker!

marijke dekkermarijke dekker

Ik zou deze blender graag winnen om smoothies te maken

Monique StoppelsMonique Stoppels

Omdat ik momenteel een sapkuur volg.

Iris KouwenIris Kouwen

Ik zou graag thuis een little healty fest organiseren en met de vacuüm blender komt dat wel goed.

Marja ten PasMarja ten Pas

Zou ideaal zijn, niet alleen voor mezelf maar ook kids zo makkelijker aan ontbijt

Meer win

Lees dit ook even

Please update your browser