Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

win

Waan je in Australië met deze 100% natuurlijke gezichtverzorgingsset

Waan je in Australië met deze 100% natuurlijke gezichtverzorgingsset

Onze huid verwennen is iets wat we maar al te graag doen. Al helemaal als de producten heerlijk ruiken en je ook nog eens het idee geven dat je door de Australische natuur banjert. 

| Anneloes Schohaus

Daarom geven wij een complete gezichtverzorgingsset weg bestaande uit 100% natuurlijke producten.

Australisch tintje

Met de {SIMPLE as That}-gezichtverzorgingsset (t.w.v. €129,50) van Nourished Nederland verwen jij je huid met natuurlijke zaligheid. De set bevat een voedende make-up remover, een lekkere gezichtsscrub, een zachte cleanser, een hydraterende toner en een moisturizer van Shea Butter. De set is naast 100% natuurlijk, ook vegan, fairtrade, glutenvrij, nootvrij én geschikt voor gevoelige huidtypen. En dat allemaal uit het prachtige Australië.

Nourished winactie

Nourished Nederland

De uitvinders van Nourished Nederland, Erin Hawken en Floor Hendriks, gingen persoonlijk op zoek naar de beste natuurlijke huidverzorging en cosmetica en raakten geïnspireerd door de overvloed aan natuurlijke producten in Australië. Nourished Nederland wil vrouwen verwennen met de best werkende natuurlijke producten. Danielle Glover ontwikkelde de {SIMPLE as That}-lijn voor Nourished Nederland bovendien met het doel de planeet te helpen bij een betere toekomst.

Winnen

Wil jij dit superfijne gezichtverzorgingspakket van Nourished Nederland winnen? Laat dan in een reactie weten waarom jij moet winnen. Na twee weken nemen wij contact op met de winnaar.

Lees ook
Win deze bikini en alle hoofden op het strand draaien jouw kant op

De zon schijnt en daarom geeft LINDA. korting op de fijnste producten in onze shop. Neem hier snel een kijkje.

De winnaar is gekozen. Er kan niet meer worden gereageerd.

SNACKS | WIN | LIFESTYLE

Bron: Nourished Nederland | Foto: Nourished Nederland / Joyce Bongers Fotografie

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

maria geldofmaria geldof

Top setmij huid kan wel boost gebruiken

Mandy SchakenraadMandy Schakenraad

Wat een top setje lijkt het me! Ikzelf ben schoonheidsspecialiste en wil alleen het beste van het beste voor mijn klanten in mijn salon!????

Malgorzata SMalgorzata S

Ik gebruik graag natuurlijke producten.

D FD F

Kan mijn gezicht wel gebruiken

Nancy VisNancy Vis

3 jaar geleden maakte ik de meest geweldige reis uit mijn leven naar Australië, ik denk er nog vaak met veel heimwee aan terug. Inmiddels met een dochter en partner die docent is (en dus niet in de Australische zomer heen kan) zou dit pakket het hoogst haalbare zijn om me weer even in Australië te wanen!

Manon LauwerijssenManon Lauwerijssen

Ik ben benieuwd of dit helpt bij mijn gevoelige huid.

S. TammingaS. Tamminga

Mijn gevoelige huid kan wel wat extra verzorging gebruiken na zoveel zon!

As De boerAs De boer

Diervriendelijk, niet giftig en ecologische verantwoord. Ik zeg YESS! Helemaal als mid 40tiger kan ik wat hulp gebruiken.;-)

Nadine de BoerNadine de Boer

Natuurlijk en simpel.. like it!

karin Wilkenskarin Wilkens

Jaaa heel graag!! Net weer een jaartje ouder geworden, dus alle hulpmiddelen zijn enorm welkom!!! En de potjes zien er ook nog supermooi uit!!!

Meer win

Lees dit ook even

Please update your browser