win

Voor geroosterde pompoen en krokante friet: win een Inventum Airfryer

Voor geroosterde pompoen en krokante friet: win een Inventum Airfryer

We houden nu eenmaal van friet en dan kunnen ze maar beter uit een luxe hetelucht friteuse komen. Dan hoef je namelijk geen olie of vet te gebruiken en kun je dus heerlijk gezond snacken. 

| Maaike van de Graaf

En daarom geven wij een Inventum Airfryer (t.w.v. € 119) weg inclusief receptenboekje. Niet gewonnen? Niet getreurd. LINDA. geeft namelijk óók korting. En dan scoor je de hetelucht friteuse hier alsnog voor een fijn prijsje.

Lees ook
Maak kans op een KitchenAid en bak de sterren van de hemel

Van geroosterde pompoen tot gebakken friet
Maar naast friet bakken, gril je ook stukjes kip in de Airfryer of rooster je pompoen. Bij het gebruiken van de hetelucht friteuse komt er nauwelijks nog olie of vet aan te pas. En dus ben je met het gebruiken van het product meteen gezonder bezig.

Inventum
Inventum begon al in 1908 met het maken van huishoudelijke apparaten in Bilthoven. Inmiddels vliegen de Airfryers en blenders van het merk de hele wereld over.

Winnen
Wil jij kans maken op een Airfryer van Inventum? Laat dan in een reactie weten waarom. Na twee weken nemen wij contact op met de winnaar.

SNACKS | WIN

Bron: Inventum | Foto: LINDAnieuws

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Kim Corbeek-FolmanKim Corbeek-Folman

Wij maken nu nog gebruik van een "gewone"frituurpan.Ik zou het wel eens wat gezonder willen doen!

Sylvia KuijstenSylvia Kuijsten

ik probeer mijn vriend gezonder te laten eten. Door een Airfryer te gebruiken, is het friet met de nodige snacks eten in ieder geval heel wat gezonder.

Joke SomersJoke Somers

Ik denk dat hetelucht friteuses de apparaten zijn van de toekomst: gezonder, lekker en makkelijk in gebruik! Steeds meer producten zijn ook geschikt voor een airfryer en nu zou ik toch ook wel eens kennis willen maken met dit geweldige toestel!

M. TuithofM. Tuithof

Mijn man wil hem heeeel graag

wilma Dijkhofwilma Dijkhof

Leuk voor mijn zoon, die nog niet zolang op zichzelf woont.

Sze-Wing TangSze-Wing Tang

Man 'gelooft'niet in de Airfryer. I am a firm believer en wil hem bekeren.

Merel BoutMerel Bout

Iedere vrijdag bakken mijn vriend en ik frietjes (guilty pleasure toch wel) in een frituurpan. We hebben destijds voor een frituurpan gekozen omdat ik niet goed weet hoe een airfryer werkt en hoe het eten dan smaakt. Maar dit zou natuurlijk een hele goede manier zijn om het te kunnen proberen en wie weet ben ik dan wel helemaal om !

M BrM Br

Ik zou dolgraag willen winnen, ideaal voor in mijn nieuwe huis en ik zelf moet koken! :)

Lili ChenLili Chen

2018 beginnen met gezonder eten zonder de lekkere snacks op te geven, kom maar op met deze Inventum Airfryer.

Sally van BeersSally van Beers

Oehh deze zou perfect passen in mijn nieuwe huisje!! Ideaal om lekker maar toch ook weer een stuk gezonder frietjes en andere dingen te eten :)

Meer win

Meest gelezen

Lees dit ook even

Please update your browser