win

Gegarandeerd mooie plaatjes: maak kans op deze veelzijdige crème van hannah

Gegarandeerd mooie plaatjes: maak kans op deze veelzijdige crème van hannah

We willen er allemaal goed uitzien tijdens de feestdagen; leuke outfit, lekker kapsel én natuurlijk een mooie huid. Maar dat laatste lukt met deze lage temperaturen niet altijd.

| Maaike van de Graaf

En daarom geven wij nu vijf keer een hannah Brilliant Touch (t.w.v. €55) weg.

Lees ook
Deze Indiase vrouw werd gepest vanwege haar witte huid en rode haar

Lekkere opfrisser
Waarom de Brilliant Touch nou een opfrisser voor je huid is? Door de siliconenolie worden kleine oneffenheden én lijntjes opgevuld. Bij gebruik op langer termijn werkt het ook intensief huidverbeterend, waardoor rimpels en met name huidverslapping worden aangepakt. Alsof dat nog niet genoeg is; het toegevoegde witte diamantpoeder in de Brilliant Touch zorgt ervoor dat het licht weerkaatst wordt, waardoor je teint in één klap egaal oogt. Kom maar door met die selfies dus.

 

Hannah
Sinds 1979 is hannah al gespecialiseerd op het gebied van huidverbetering. Samen met ruim vierhonderd huidcoaches in Nederland geven zij voorlichting over de dagelijkse verzorging van je huid en kun je terecht voor producten en huidverbeterende behandelingen.Gegarandeerd een zijdezacht huidje met hannah dus.

Winnen?
Wil jij je gezicht een opfrisser geven? Laat dan in een reactie weten waarom. Na twee weken nemen wij contact op met de winnaars.

De winnaars zijn gekozen. Er kan niet meer worden gereageerd.

SNACKS | WIN | LINDA.MEIDEN | LIFESTYLE

Bron: hannah | Foto: hannah

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Anoek SpitsbaardAnoek Spitsbaard

Hannah is een prachtig merk, maar vaak wel iets boven mijn budget ;-)Duimen dus!

Maura MulderMaura Mulder

Door examenstres, nu al.., heb ik stress uitslag op mijn hoofd. Dat zou hopleijk kunnen werken :)

neeltje van der stapneeltje van der stap

met 50 jaren en plus op de teller, is goede huidverzorging heel belangrijk !

Elsemieke RijksenElsemieke Rijksen

Hai, ik laat ff een berichtje achter niet omdat ik zelf wil winnen maar om te melden dat ik vind dat Marielle Hartmann moet winnen, ze is nu al een voorbeeld voor mij en voor mijn ogen verdiend zij alles! Ik hoopt dat ze wint!!

Karin AalbersKarin Aalbers

Mooi produkt van Hannah

Caroline CCaroline C

Eigenlijk ben ik niet zo van de selfies, omdat ik mezelf niet echt mooi vind en/want niet aan het Westers schoonheidsideaal voldoe. Maar ik zou wel graag van de - vele goed gelukte - selfies willen zijn! En laat hannah nou net in mijn geboortejaar begonnen zijn met zich specialiseren in huidverbetering! Als dat niet op mijn lijf geschreven is! Verder zou ik de Brilliant Touch graag willen winnen, omdat het witte diamantpoeder dat daarin zit waarschijnlijk de enige diamant zal zijn dat ik ooit zal (kunnen) dragen ;) En tot slot ga ik dit jaar weer een stapje verder weg van de 35... Met andere woorden: hannah mag hier en daar wel wat oneffenheden en lijntjes opvullen en rimpels en huidverslapping aanpakken. Heel graag zelfs!

Rian de GelderRian de Gelder

Ik zou de Brilliant Touch van Hannah heel graag willen winnen, om stralend het nieuwe jaar in te gaan, en te blijven stralen tot deze crème op is!

Janine HopmanJanine Hopman

Ik ben nog altijd op zoek naar een oppepper voor mijn huid!

Chantal RemoortereChantal Remoortere

Dát kan ik zeker gebruiken .. Het is nu half 4, en alweer wakker door zoonlief . Kom maar op met deze oppepper voor de huid!

centine blaakmancentine blaakman

Lekker fris het nieuwe jaar in!

Meer win

Meest gelezen

Lees dit ook even

Please update your browser