win

Ga toch fietsen: win een stoere stadsfiets van Cortina

Ga toch fietsen: win een stoere stadsfiets van Cortina

In Nederland ben je nergens zonder fiets. Het is dan ook best prettig als de jouwe er een beetje kek uitziet. Hoe fijn: wij geven nu een exemplaar van Cortina weg (t.w.v. € 689) waar je mee gezien mag worden.

| Maaike van de Graaf

Wie weet fiets jij binnenkort überhip door de stad. En het leven.

Lees ook
De wereld op z’n kop: grapjas zet alle fietsen in Alkmaarse straat ondersteboven

Cortina U4 Raw Stone Bridge
De U4 Raw Stone Bridge van Cortina is voorzien van handremmen en acht versnellingen, waardoor je binnen mum tijd van A naar B fietst. Door de matte, donkergroene kleur heeft dit model bovendien een uitermate stoer uiterlijk en waarmee je gegarandeerd indruk maakt op je medeweggebruikers.

Cortina
Fietsmerk Cortina brengt fietsen op de markt onder het motto ‘fietsen is fashion’. De rijwielen zijn daarom voorzien van trendy kleuren en moderne versieringen. En niet geheel onbelangrijk als je er elke dag gebruik van maakt: ze zijn gemaakt van stevige materialen waarmee je iedere hobbel en stoeprand probleemloos kunt nemen.

 

Winnen
Wil jij voortaan scheuren op deze stoere fiets? Laat dan in een reactie weten waarom jij deze fiets van Cortina wil winnen én of je liever een heren- of damesfiets hebt. Na twee weken nemen wij contact op met de winnaar.

SNACKS | WIN | LIFESTYLE

Bron: Cortina | Foto: Cortina

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Marie-Claire van der SteenMarie-Claire van der Steen

Ja, ja, ja... IK WIL!!! Ik woon in Amsterdam en mijn barrel oma fiets moet omgeruild worden ivm de babybump. Ik zou heeeeel graag deze super coole fiets rocken met onze kleine krekel voor of achterop op een zitje. Zo kunnen wij heel Amsterdam rondcrossen en nog in stijl ook. :) Groetjes van krekel en krekel mama to be. Wij gaan duimen tot onze duimpjes niet meer kunnen.

Stephanie StraatenStephanie Straaten

Wat leuk, Linda, ik doe zeker mee! Nu cross ik elke dag aardig wat kilometertjes voor mijn werk naar het ziekenhuis. En zeker als er wat meer spoed is, baal ik wel eens dat het op mijn fiets niet meer zo soepel gaat. En de combinatie van mijn keurige "professionele"rokjes en een herenfiets mag dan hilarische situaties opleveren in de fietsenstalling, echt handig is dat opstapgevecht natuurlijk niet. Deze stoere damesfiets zou dan ook geweldig van pas komen.

Anouk GillisAnouk Gillis

Bewust geen auto, ik ben een vrolijke fietser! Helaas op een onhandig ros...welkom dus dames Cortina! Stoere naam trouwens zeg.

Yolanda KYolanda K

En niet geheel onbelangrijk als je er elke dag gebruik van maakt: ze zijn gemaakt van stevige materialen waarmee je iedere hobbel en stoeprand probleemloos kunt nemen.Juist dat laatste is waar het bij mij op fout gaat: regelmatige valpartijen. Helaas ben ik de laatste keer van mijn fiets gereden door een andere fietser en ligt mijn fiets nu in de kreukels. Deze stevige stoere fiets zou dus heel welkom zijn!

Debby PoldervaartDebby Poldervaart

Als deze coole bike mij niet tot fietsen verleidt, weet ik het niet meer...!! Ik begin alvast met duimen :))

Patricia van den BergPatricia van den Berg

Ik merk dat ik echt lui geworden ben sinds ik mijn eigen auto heb. Ik wil het om gaan gooien en gewoon weer als 'vroeger'gaan fietsen, en op zo'n prachtige fiets heb ik er nóg meer plezier bij!

Sara den HartogSara den Hartog

Wauwie! Deze topper gaat mij van A naar B brengen! 8 versnellingen;dat wilt toch iedereen!!!!!!

Debbie RoskampDebbie Roskamp

Hij is prachtig! Fiets 'm maar deze kant op ;0)

maisy cheungmaisy cheung

Heel graag een damesfiets. Zo een mooie fiets moet gezien worden door iedereen.

Marja ten PasMarja ten Pas

Heel graag de damesfiets zodat mijn dochter en ik geen fiets meer hoeven delen maar samen kunnen fietsen

Meer win

Meest gelezen

Meer win

Lees dit ook even

Meer win

Please update your browser