win

Ga toch fietsen: win een stoere stadsfiets van Cortina

Ga toch fietsen: win een stoere stadsfiets van Cortina

In Nederland ben je nergens zonder fiets. Het is dan ook best prettig als de jouwe er een beetje kek uitziet. Hoe fijn: wij geven nu een exemplaar van Cortina weg (t.w.v. € 689) waar je mee gezien mag worden.

| Maaike van de Graaf

Wie weet fiets jij binnenkort überhip door de stad. En het leven.

Lees ook
De wereld op z’n kop: grapjas zet alle fietsen in Alkmaarse straat ondersteboven

Cortina U4 Raw Stone Bridge
De U4 Raw Stone Bridge van Cortina is voorzien van handremmen en acht versnellingen, waardoor je binnen mum tijd van A naar B fietst. Door de matte, donkergroene kleur heeft dit model bovendien een uitermate stoer uiterlijk en waarmee je gegarandeerd indruk maakt op je medeweggebruikers.

Cortina
Fietsmerk Cortina brengt fietsen op de markt onder het motto ‘fietsen is fashion’. De rijwielen zijn daarom voorzien van trendy kleuren en moderne versieringen. En niet geheel onbelangrijk als je er elke dag gebruik van maakt: ze zijn gemaakt van stevige materialen waarmee je iedere hobbel en stoeprand probleemloos kunt nemen.

 

Winnen
Wil jij voortaan scheuren op deze stoere fiets? Laat dan in een reactie weten waarom jij deze fiets van Cortina wil winnen én of je liever een heren- of damesfiets hebt. Na twee weken nemen wij contact op met de winnaar.

De winnaar is gekozen. Er kan niet meer worden gereageerd.

SNACKS | WIN | LIFESTYLE

Bron: Cortina | Foto: Cortina

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Jessika PietersenJessika Pietersen

Fiets is net gestolen, dus heb een nieuwe fiets nodig, Vrees alleen dat deze fiets te mooi is voor Amsterdam.

Leonie VLeonie V

Jaaaa!! Dit zou een veel leukere verrassing zijn dan afgelopen zaterdag wakker worden en zien dat je fiets is gejat vanuit de voortuin :(

Anne LauretAnne Lauret

Wauw! Wat zou ik graag op deze fiets langs de kust fietsen hier. Ik pak nu snel de auto om even op het paviljoen wat te drinken, maar de fiets maakt fietsen wel heel verleidelijk!

Ljiljana TomasLjiljana Tomas

Ik zou u graag deze damesfiets voor mijn dochter winnen, omdat ze een fiets nodig heeft. In Amsterdam fietst ze naar haar werk, maar er is al een fiets van haar gestolen, en de huidige fiets moet dringend gerepareerd worden.

esther langstraatesther langstraat

Binnenkort ga ik in Rotterdam wonen waar het verkeer natuurlijk ook een chaos is en hoe heerlijk als je dan op deze geweldige stadsfiets overal voorbij crossed ????

Gen MGen M

Jaaaa dit vind ik echt een geweldige actie. Komt zo goed van pas. Ik weet dat Cortina echt topfietsen heeft, die fietsen fietsen zo licht als een veertje. M'n moeder heeft er éen en is er zo blij mee. Lijkt me zoooo fijn om ook zo'n nieuwe topfiets te hebben en hij ziet er leuk uit. 'Ga toch fietsen!'Yes Please! :-)

Milan KoersMilan Koers

Ik zou graag een herenfiets willen omdat ik dan eindelijk een reden heb om te fietsen en niet meer met de bus te gaan.

Louise MathotLouise Mathot

Mijn lieve echtgenoot heeft al een paar jaar een nieuwe fiets nodig om naar zijn basisschool te fietsen en komend jaar weer met groep acht op kamp te kunnen gaan. De huidige is zo ontzettend oud en stuk. Kan ik hem verrassen?Dank voor de kans

Cédric ConstanciaCédric Constancia

Wat zou ik graag deze dames fiets voor mijn vrouw winnen! Ik ben al 10 minuten aan het nadenken hoe ik het beste duidelijk kan maken dat ik dit echt graag voor haar zou willen. Ik ben er niet goed in, maar ik zou haar zo graag eens echt verrassen! Alle eerdere reacties verdienen natuurlijk ook een fiets, maar toch hoop ik dat ik eruit gekozen wordt!

Eva WisseEva Wisse

WOWWW dit zou echt de droom zijn!!!!! Ik heb helaas afscheid moeten nemen van mijn uber retro bike.Mag ik jou please!!!! Ik zal nooit meer terug denken aan mijn retro bike???? liefst een dames.Ik heb nu lang genoeg op een herenfiets gefietst

Meer win

Paella, plaza's en prachtige parken: 10 x dit moet je doen als je in Valencia bent
Advertorial

Paella, plaza's en prachtige parken: 10 x dit moet je doen als je in Valencia bent

Slechts tweeënhalf uur vliegen en je landt op de bakermat van de paella: Valencia. De stad waar 300 dagen per jaar de zon schijnt en waar je dus absoluut een keertje heen moet. 

Meest gelezen

Lees dit ook even

Please update your browser