win

Flossen wordt een feest met deze waterflosser van Waterpik

Flossen wordt een feest met deze waterflosser van Waterpik

Voor een schoon gebit moet je niet alleen je tanden poetsen, maar ook regelmatig flossen. Vind je dat nét even te veel moeite? Geen paniek, wij helpen je een handje. 

| Maaike van de Graaf

En geven daarom drie waterflossers van Waterpik weg (t.w.v. €149,95).

Lees ook
Kom maar door met deze warme én zachte plaid van House in Style

Waterflosser (WP 660)
De Waterflosser (WP 660) is een waterflosser die er bijna voor zorgt dat een bezoekje aan de tandarts niet meer nodig is. Met een handige timer van een minuut weet je precies hoe lang je, je tanden moet borstelen. En voor degene met een beugel, implantaat óf kroon: ook voor jullie is deze waterflosser geschikt.

 

waterpik

 

Waterpik
Al sins 1962 ontwikkelt Waterpik allerlei producten op het gebied van persoonlijke verzorging en mondgezondheid. Waterpik geeft om het milieu en produceert daarom producten die weinig water én energie verbruiken.

Winnen?
Wil jij binnenkort een extra schoon gebit hebben? Laat dan in een reactie weten waarom. Na twee weken nemen wij contact op met de winnaar.

De winnaars zijn gekozen. Er kan niet meer worden gereageerd.

SNACKS | WIN

Bron: Waterpik | Foto: Waterpik

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Elsemieke RijksenElsemieke Rijksen

Wow wat een mooi ding, ik ben nu al jaloers op de gene die dit wint, zelf ben ikbest wel lui dus dat tandenpoetsen doe ik niet heel goed en met een beugel word flossen ook overgeslagen :(. Ik hoop dat jullie daar wat aan kunnen doen, als ik dit win beloof ik plechtig dat ik elke dag mijn tanden 2 x per dag poets, want meestal heb ik daar in de ochtend geen tijd voor, ik hoop dat jullie dit waar kunnen maken!!

Ellen JansEllen Jans

Heel graag voor mijn man!Hij heeft nu bijna een jaar een beugel omdat hij een gebitsafwijking heeft. Waarschijnlijk binnenkort een operatie op de planning. Dus iets wat helpt qua verzorging is altijd fijn

Elle WElle W

met een spalk achter mn voortanden boven en onder in mijn mond is het op sommige plekken onmogelijk om te flossen. Dit is de perfecte oplossing

henrieke van loonhenrieke van loon

Omdat ik veel antibiotica gebruik heb ik altijd al last gehad van mijn gebit. Ik moet tanden dus extra goed verzorgen. Toch heb ik elke keer weer die vervelende wortelkanaalbehandelingen. Nu zag ik deze waterflosser. wat zou dat een uitkomst voor mij zijn. Ik had er nog nooit van gehoord, maar ik ben helemaal verkocht sinds ik dit artikel heb gelezen. Dit word ook nog een leuke manier van flossen

neeltje van der stapneeltje van der stap

wat een luxe manier van flossen: weg met die zijden draden !!

Ingrid KleijerIngrid Kleijer

Ik moet in februari weer naar de tandarts. Ik wil hem graag verrassen: eindelijk een jaar geen tandplak hoeven te verwijderen.

Ilse De jongeIlse De jonge

Deze waterpik is het perfecte kerst cadeautje voor mijn man. Oke misschien niet het meest romantische kerst cadeautje, maar aangezien hij deze week weer van de tandarts op z'n kop kreeg omdat hij echt beter moet gaan flossen, denk ik dat dit de manier is om hem eindelijk zo ver te krijgen. Hij is namelijk stiekem gek op gadets dus dan zou het hiermee toch helemaal goed moeten komen?

Elmira LeytenElmira Leyten

Oh voor mijn man wil ik deze graag winnen. Na 12 jaar is hij weer eens naar de tandarts geweest... Hij moet beter flossen en zijn tanden schoon laten maken bij een mondhygienist. Hoe fijn als ik deze flosser voor hem zou winnen!

m van der lindenm van der linden

mijn tandvlees is een drama, moet 3 keer per dag flossen, anders blijft het maar ontsteken, kan momenteel geen stoker of flosdraad meer zien, als nachtmerries in mijn dromen staat meneer tandenstoker weer voor de deur, ring ring ga jij weer eens tot bloedens toe stokeren! ik heb dit apparaat al vaker gespot en wilde deze dit jaar nog aanschaffen, maar plots kwam er een grote kostenpost tussen, namelijk een bitje van zo'n 300 euro omdat ik ook nog eens knarsetand, kortom mijn mond is 1 groot drama!, zo'n waterpik lijkt me dus zeker wat! dan kan ik mijn tandenstokers en flos voorlopig opbergen en in mijn nachtmerries de deur ff extra op slot doen ;)

Berber BergstraBerber Bergstra

Met dit apparaat zou ik wel willen flossen en hoeft de tandarts niet elke keer te blijven herhalen dat ik naast poetsen ook moet flossen. Het apparaat lijkt me super handig.

Meer win

Meest gelezen

Lees dit ook even

Please update your browser