win

Door een leeg Van Gogh Museum struinen? Win deze exclusieve rondleiding

Door een leeg Van Gogh Museum struinen? Win deze exclusieve rondleiding

Ervaren hoe het is om door een compleet leeg museum te wandelen? Dat kan: wij geven namelijk een privérondleiding ná sluitingstijd in het Van Gogh Museum weg.

| Maaike van de Graaf

Op 1 november van 18.30 tot 19.30 uur bij de tentoonstelling Nederlanders in Parijs 1789-1914, voor twee personen.

Lees ook
Hier hangen de Zonnebloemen van Van Gogh voor het eerst in de geschiedenis bij elkaar

‘Nederlanders in Parijs 1789 – 1915’
Na sluitingstijd, in een volledig verlaten Van Gogh Museum word je geleid door de tentoonstelling. Die toont meer dan 130 kunstwerken van over de hele wereld en laat zien hoe Nederlandse kunstenaars Parijs zien. Onder andere het werk van Mondriaan, Van Dongen en uiteraard Van Gogh zelf zijn te zien.

Onder meer dit schilderij van van Kees van Dongen uit 1911 wordt getoond. 

Van Gogh Museum
Het Van Gogh Museum toont het leven en werk van schilder Vincent van Gogh. Het museum kent een verzameling van tweehonderd schilderijen, vijfhonderd tekeningen en zevenhonderd brieven van de schilder.

Winnen 
Wil jij kans maken op deze exclusieve rondleiding door het Van Gogh Museum? Laat dan in een reactie weten waarom. Na twee weken nemen wij contact op met de winnaar.

En hier nog een video over de tentoonstelling. 

SNACKS | WIN | LIFESTYLE

Bron: Van Gogh Museum | Foto: Kees van Dongen, De blauwe japon, 1911

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Miranda WolbersMiranda Wolbers

Het lijkt me leuk om me een keer echt te verdiepen in een goed museum.

Monique StoppelsMonique Stoppels

Omdat ik zo'n grote van Gogh-fan ben, lijkt het mij natuurlijk heerlijk om in mijn eigen dooie gemak , lekker rond te neuzen zonder gestoord te worden door toeristen.

Alexander BetistAlexander Betist

Onze dochter Edith heeft op de basisschool les gehad over Van Gogh en is heel enthousiast over hem. Ik zou haar graag hiermee verrassen.

Irena GeregaIrena Gerega

Als je naar Amsterdam gaat, dan heb je een lijstje museu die je perse gezien wilt hebben. Het rijksmuseum, de hermitage, anne frank huis... Ergens onderaan staat pas het Van Gogh museum. Ik heb het sterk het gevoel dat dit museum ook erg ondergewaardeerd is, net als het Rembrandhuis waar ik laatst super toevallig tegen aan liep. Het lijkt me ontzettend leuk om meer te leren en te zien van Vincent! En erover te kunnen vertellen aan vrienden, omdat ze nu nog niet weten wat ze missen :)

Annet NouwensAnnet Nouwens

Deze unieke kans wil ik wel winnen.Ik zou mij heel bijzonder voelen, het museum voor mij alleen.

Petra VerzijlPetra Verzijl

mijn zoon van 9 is een enorme fan van vincent van gogh!! je bedenkt het niet ..

angelique gijsbertseangelique gijsbertse

Wat een ervaring een heel leeg van Gogh museum om van te genieten. Daar zal ik nog lang aan denken zeker als ik weer eens in de rij sta tussen al de toeristen.

Janneke van KriekenJanneke van Krieken

Ik zou het heel leuk vinden om samen met mijn lieve moeder een rondleiding te krijgen in het van Gogh museum. Wij zijn beide diep gefascineerd door Vincent van kleins af aan. Op de basisschool heb ik een spreekbeurt over hem gegeven, wat ik heel leuk vond. Dit is de enige kunstenaar waarvan de kunst ons emotioneel aanspreekt. Wij hebben niet zoveel met natuurgetrouwe schilderingen. Als wij naar de schilderingen kijken voelen wij ons op één of andere manier verbonden met hem. Ik bewonder hem vooral als persoon omdat hij zichzelf bleef toen hij bekritiseerd werd en hij zijn kunst bleef maken. Vincent is daarom ons voorbeeld. Mijn moeder schildert erg vaak en is portretschilder, ze verteld me vaak dat ze graag een museum wil bezoeken maar dat komt er nooit van. Het zou heel erg leuk zijn om dit samen te ervaren!

Laura TunkLaura Tunk

Wauw! Ik zou dolgraag samen met mijn beste vriendin door het "Parijs"van het van Gogh dwalen!

Mirjam FokkensMirjam Fokkens

Je in Amsterdam even laten onderdompelen in Parijse sferen en hierbij in alle rust en stilte persoonlijk uitleg krijgen, zou geweldig zijn! Wij komen heel graag!

Meer win

Meest gelezen

Meer win

Lees dit ook even

Meer win

Please update your browser