Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

win

Comfortabel én mooi: maak kans op een bh van sloggi

Comfortabel én mooi: maak kans op een bh van sloggi

Soms heb je van die bh’s aan die je bij thuiskomt gelijk wil uittrekken. Niet fijn. Daarom geven wij nu een bh van sloggi weg die niet alleen mooi is, maar ook de juiste ondersteuning biedt én lekker zit. 

| Maaike van de Graaf

En dat is dubbel feest.

Lees ook
Word onze sloggi-tester: schud met je boobies en win een bh

Wow Comfort Bra
Waar je kans op maakt? Op een Wow Comfort bra van sloggi die megalicht is en uiteraard heerlijk zit. Je zou haast vergeten dat je een beha draagt en dat komt voornamelijk doordat er geen gebruik is gemaakt van beklemmende beugels. Door de Flexi Mesh technologie worden de metalen beugels juist vervangen door netstof. De kleur die je wint, die hangt af van je cupmaat. Het blijft dus nog even spannend welke bh jij precies kunt winnen.

Sloggi
Bij sloggi draait alles om comfort, want dat is belangrijker dan ooit. ‘Het gaat niet meer alleen om wat we dragen, maar ook hoe we ons voelen door wat we dragen.’ En daarom maakt sloggi uitsluitend bh’s die én mooi zijn én heerlijk zitten.

Winnen?
Wil jij een de Wow Comfort bra winnen? Laat dan in een reactie weten waarom. Na twee weken nemen wij contact op met de winnaar.

De winnaar is gekozen. Er kan niet meer worden gereageerd.

SNACKS | MODE | WIN

Bron: sloggi | Foto: sloggi

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Martin BatelaanMartin Batelaan

Blue is the color for me

Hille MorelHille Morel

Ik ken dit soort bh's niet, maar vind een bh vaak niet lekker zitten vooral als je veel vooruit buigt.

Caroline Hendriks-teunissenCaroline Hendriks-teunissen

Mijn moeder kan nooit wennen aan een beugelbh, zij kan wel een mooie bh van sloggi gebruiken!

Jolanda FransenJolanda Fransen

Ik ben 12 kilo afgevallen en mijn bh's zijn allemaal te groot

Rowena GuddeRowena Gudde

Ik werk als verpleegkundige in het ziekenhuis,Ik buk, ik ren, ik spring, ik kruip, ik draai me 360 graden in de ronte, Maar… mijn boobies zijn zelf geen verpleegkundige, ze vliegen er bij het vooroverbukken altijd even uit, even koekeloeren waar ik zoal mee bezig ben… Ik lach er nu om, maar in het echt is het echt niet leuk, vooral niet als je met patiënten bezig bent en je al een laag v-hals hesje aan hebt. Na afloop van mijn werkdag ben ik dan ook ontzettend opgelucht als dat ding met die vervelende rot beugels ( wie dat ooit heeft uitgevonden) dan eindelijk uit mag. Ik lijk zowat een atleet en eigenlijk ben ik een stiekeme hoper dat zo’n sloggi mijn redder in nood isZodat ik in het vervolg gewoon huppelt de afdeling kan oplopen een dubbele salto maak en zo in de split bij mijn patiënt eindig. Tadaaaa en alles blijft binnenboord !!

Johanna FlickwierJohanna Flickwier

Omdat Sloggi mijn leven gered heeft toen ik ontploffende borsten had, na de geboorte van mijn kinderen. De heerlijk zachte Sloggitopjes waren alles wat ik toen kon verdragen. Nu, vier kinderen verder, ben ik benieuwd wat Sloggi mij vandaag de dag te bieden heeft!

Lotte vandLotte vand

Mooi, basic &comfortabel. Ik ben benieuwd!

janice bertrandjanice bertrand

Wow Comfort bra;just for Madonna en ME!!!!

Paulien PoldermanPaulien Polderman

Handig, een BH die lekker zit

Linda HaelermansLinda Haelermans

deze zou voor mijn dochter zijn!

Meer win

Lees dit ook even

Please update your browser