Advertorial

Smeren tot je groen ziet: doe de quiz en ontdek welk smeertype je bent

Smeren tot je groen ziet: doe de quiz en ontdek welk smeertype je bent

‘Natúúrlijk!’ zeggen veel vrouwen als hen gevraagd wordt of ze wel weten wat ze op hun huid smeren. Nou, zo natuurlijk is dat niet. Onze kennis van natuurlijke huidverzorgingsproducten blijft nogal eens achter. 

En daarom hebben wij een hele toffe quiz gemaakt. Hij heet (W)eet wat je smeert en geloof ons: die wil je doen.

Bewust leven

Hij is namelijk niet alleen leuk, leerzaam en gratis, je kunt er nog wat mee winnen ook. Oh en het belangrijkste: je huid is je nú al dankbaar. Maar voordat we de flora en fauna induiken, even een stukje theorie. Feit is dat we steeds bewuster leven. We willen fit zijn, gezond eten, sporten, een goede work-life balans en een stralende huid en dat het liefst allemaal tegelijk. Daarnaast willen we ook aardig zijn voor de aarde en de generatie ná ons en maken we zo veel mogelijk groene keuzes. Maar groen sméren, nee, dat is nog niet zo vanzelfsprekend.

Groen

We weten doorgaans meer van groene energie dan van groene verzorgingsproducten voor het hele gezin. Opmerkelijk, als je je bedenkt dat wat je op je huid smeert, voor een deel ook in je bloedbaan komt. Ja, visualiseer dat maar eens. Daar wil je dus geen troep bij hebben. Dat treft: Weleda ook niet. En daarom maken zij – al sinds 1921 – 100 procent natuurlijke verzorgingsproducten. Je kunt dus wel zeggen: Weleda ís de natuur. Hun motto is dat wat je op je huid smeert zó zuiver moet zijn dat je het eigenlijk zou moeten kunnen eten. Zo. Da’s best een motto. Kom maar door met die pure chocoladecrème.

Kruidenvrouwtje in de dop(erwt)

Superbelangrijk dus dat je (w)eet wat je smeert. Weleda weet dat al. Al het goede dat de natuur te bieden heeft, aan grondstoffen en werking, gebruiken zij bij de samenstelling en ontwikkeling van hun producten. Prima, Weleda mag dus niet meedoen met de quiz, maar jij wel. En dat wil je, want na afloop weet je niet alleen welk smeertype je bent (een groentje of volleerd kruidenvrouwtje, om maar eens wat te noemen), maar maak je ook nog eens kans op één van de vijf Weleda Verzorgingspakketten t.w.v. €150. Klaar voor jouw test over de bloemetjes en de bijtjes? Start de quiz.

Meer weten, correctie: álles weten over de natuurlijke verzorgingsproducten van Weleda? Je vindt het op hun website.

SNACKS | ADVERTORIAL | LIFESTYLE | GEZOND & GEZELLIG

Bron: Weleda | Foto: Weleda

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer lifestyle

Lees dit ook even

Please update your browser