Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

Advertorial

Van de puur natuurlijke producten van Weleda krijg je niet alleen een perzik-, maar ook een granaatappelhuidje

Van de puur natuurlijke producten van Weleda krijg je niet alleen een perzik-, maar ook een granaatappelhuidje

Puur natuurlijke verzorgingsproducten geven je een goed gevoel van buiten én van binnen, zo hebben vijftig vrouwen geconcludeerd nadat zij de Granaatappel verzorgingslijn van Weleda mochten uitproberen.

‘Je smeert geen onnatuurlijke producten op je huid én laat niets nadelig achter voor het milieu’, schrijft één van de testers.

LINDA.lab x Weleda

De deelnemers van de LINDA.lab-test kregen allemaal een verwenpakket van Weleda thuisgestuurd met daarin vier producten: een dagcrème, een deodorant, een douchecrème en een body olie. Op hun eigen manier probeerden zij die producten – allen met de geur van granaatappel in de hoofdrol – uit: de één dagelijks, als onderdeel van haar beauty-routine, de ander gezellig samen met haar voetbalteam.

Puur natuurlijk

De testers hebben één ding gemeen. Zo vinden zij het belangrijk dat de verzorgingsproducten die ze gebruiken uitsluitend natuurlijke ingrediënten bevatten. Puur natuurlijke producten zijn niet alleen beter voor het milieu, ze maken ook de kans op een allergische reactie kleiner. En er zitten geen chemische toevoegingen in, zo stellen de testers. Om die reden alleen al zijn de deelnemers massaal fan van Weleda (en dan moet het testen nog beginnen).

Favoriete product

Uit de resultaten is gebleken dat de testers vooral lovend zijn over de Granaatappel Body Olie, die ze ook bijna allemaal aan hun vriendinnen zouden aanraden. Vooral de heerlijke geur verrast de testers, al zijn ze ook over de structuur erg te spreken. De olie smeert namelijk makkelijk weg. ‘Ik hoop dat jullie meer varianten van de body olie gaan ontwikkelen’, is zelfs een reactie van één van de testers. ‘Een héérlijke olie voor je huid.’

Voor dagelijks gebruik

Maar ook de Granaatappel Douchecrème is een favoriet onder de testers. Bijna de helft van de vrouwen geeft aan ‘m dagelijks te hebben gebruikt. De douchecrème maakt je huid zo zacht als een perzik, maar laat haar ruiken naar granaatappel. Geen wonder dat de testers dit product een dikke 8 geven. De deodorant viel bij de testers die geen fan zijn van een roller iets minder in de smaak. Het feit dat de deo geen aluminiumzouten bevat, geeft de helft van de vrouwen echter een veilig gevoel. De dagcrème heeft een verstevigende werking, al komt-ie volgens de testers wel íets te dun uit de tube. Driekwart van de vrouwen zou deze aan haar vriendinnen aanraden.

Ook benieuwd naar de puur natuurlijke verzorgingslijn van Weleda met de geur van granaatappel in de hoofdrol? Meer informatie vind je hier.

SNACKS | LINDA.LAB | ADVERTORIAL | BEAUTY | LIFESTYLE

Bron: Weleda | Foto: Weleda

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer lifestyle

Lees dit ook even

Please update your browser